فرهنگی‌هنری 14:45 - 10 اسفند 1399
رمان «اثریا» نوشته نیما اکبرخانی، داستانی جذاب و غیرکلیشه‌ای از رزمندگی دلاورانه جوانان مدافع حرم است.

«اثریا»، داستانی از بزم رزم مدافعان حرم

به گزارش ایسنا، رمان «اثریا» روایتی داستانی از رزم مدافعان حرم و رزمندگان در سوریه  و درگیری با گروه‌های تروریستی است که به نوبه خود می‌تواند نویدبخش قوت ادبیات داستانی این بخش از داستان‌نویسی مقاومت باشد.



«اثریا» اولین رمانی است که درباره میدان رزم جبهه مقاومت سوریه به نگارش درآمده و منتشر شده است. نگارش این کتاب سه ماهی بیشتر وقت نبرد و در واقع همزمان با ایام شهادت شهید حججی بود که به سرانجام رسید. ضمن اینکه «اثریا» شکل و شمایل خاطره‌نگاری ندارد بلکه از جنس داستان و رمان است.



داستان «اثریا»، شخصیت‌هایش و روابط فی‌مابین آنان حاصل تخیل نویسنده است اما مختصات، جزئیات وقایع و جغرافیایی داستان در عالم واقع عینا موجود بوده و داستان حول رزم و رزمندگانی است که با گروه‌های تکفیری مقابله می‌کنند.



نگارش داستان‌هایی در دل عملیات جبهه مقاومت سوریه ضروری به نظر می‌رسد اما هیچ داستان و رمانی در حوزه  روایت جنگی سوریه نداریم و نهایت کارها به سبک خاطره‌نگاری از زبان خانواده شهداست.



در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «پیرزن بیچاره‌ ترسیده بود. می‌لرزید و گریه زاری می‌کرد. البته صداش نمی‌آمد. صدای آهنگی که از هندزفری‌هام پخش می‌شد رو هم درست نمی‌شنیدم چه برسه به صدای اون تو اون‌سر هواپیما. ولی حرصمو در می‌آورد. دوست داشتم بهش بگم آخه تو از چی می‌ترسی دیگه؟ تو دیگه نوه‌هاتو هم دیدی، ترس نداره که، کشته نشی حالا مثلا می‌خواد چی بشه؟ نتیجه تو ببینی؟ بعد یاد حرف یکی از بچه‌ها افتادم... .»



انتهای پیام


10970819
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هوشنگ مرادی کرمانی قلب خود را به جراح سپرد بود و حال عمومی وی پس از عمل خوب گزارش شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین رونمایی از پوستر فیلم مستند «رویای ناتمام» در معاونت امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست انجمن‏‌های یونانی فعال در حوزه ایران با حضور نمایندگان وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایران در آتن برگزار شد و طرفین بر لزوم افزایش همکاری‌‏های فرهنگی و گردشگری میان دو کشور تاکید کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینما حقیقت» گفت: سینمای ایران بویژه مستند سال سختی را امسال پشت سر گذاشت و عزیزان بسیاری را از دست دادیم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه بخش مجموعه عکس مستند نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» با عنوان «از قاب تا روایت مستند» شامل ۱۳ مجموعه در خانه هنرمندان ایران گشایش یافت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرتضی شعبانی کارگردان مستند «نبض در خط مقدم» از جزئیات ساخت و تصویربرداری این مستند سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سالروز ولادت حضرت امام خمینی (ره)، فیلم «صنوبر» به کارگردانی مجتبی راعی از شبکه نمایش پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استان گلستان یکی از پیچیده‌ترین و چندلایه‌ترین پهنه‌های فرهنگی ایران است؛ جایی که قومیت‌ها با زبان‌های مختلف، باور‌های متفاوت، سبک‌های زندگی گوناگون و تاریخ‌های موازی کنار هم زندگی می‌کنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاونت سیما با ۱۳ مستند از تولیدات مرکز سیمرغ، شبکه مستند و شبکه افق در بخش‌های مختلف نوزدهمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت حضور دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیما در بازدید از پشت‌صحنه سریال «کلانتری ۱۱» روند تولید این مجموعه را مثبت ارزیابی کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است