فرهنگی‌هنری 14:45 - 10 اسفند 1399
رمان «اثریا» نوشته نیما اکبرخانی، داستانی جذاب و غیرکلیشه‌ای از رزمندگی دلاورانه جوانان مدافع حرم است.

«اثریا»، داستانی از بزم رزم مدافعان حرم

به گزارش ایسنا، رمان «اثریا» روایتی داستانی از رزم مدافعان حرم و رزمندگان در سوریه  و درگیری با گروه‌های تروریستی است که به نوبه خود می‌تواند نویدبخش قوت ادبیات داستانی این بخش از داستان‌نویسی مقاومت باشد.



«اثریا» اولین رمانی است که درباره میدان رزم جبهه مقاومت سوریه به نگارش درآمده و منتشر شده است. نگارش این کتاب سه ماهی بیشتر وقت نبرد و در واقع همزمان با ایام شهادت شهید حججی بود که به سرانجام رسید. ضمن اینکه «اثریا» شکل و شمایل خاطره‌نگاری ندارد بلکه از جنس داستان و رمان است.



داستان «اثریا»، شخصیت‌هایش و روابط فی‌مابین آنان حاصل تخیل نویسنده است اما مختصات، جزئیات وقایع و جغرافیایی داستان در عالم واقع عینا موجود بوده و داستان حول رزم و رزمندگانی است که با گروه‌های تکفیری مقابله می‌کنند.



نگارش داستان‌هایی در دل عملیات جبهه مقاومت سوریه ضروری به نظر می‌رسد اما هیچ داستان و رمانی در حوزه  روایت جنگی سوریه نداریم و نهایت کارها به سبک خاطره‌نگاری از زبان خانواده شهداست.



در بخشی از کتاب می‌خوانیم: «پیرزن بیچاره‌ ترسیده بود. می‌لرزید و گریه زاری می‌کرد. البته صداش نمی‌آمد. صدای آهنگی که از هندزفری‌هام پخش می‌شد رو هم درست نمی‌شنیدم چه برسه به صدای اون تو اون‌سر هواپیما. ولی حرصمو در می‌آورد. دوست داشتم بهش بگم آخه تو از چی می‌ترسی دیگه؟ تو دیگه نوه‌هاتو هم دیدی، ترس نداره که، کشته نشی حالا مثلا می‌خواد چی بشه؟ نتیجه تو ببینی؟ بعد یاد حرف یکی از بچه‌ها افتادم... .»



انتهای پیام


10970819
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روح‌انگیز شمس، کارگردان و منشی صحنه، در میان بدرقه هنرمندان سینما به خاک سپرده شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «اسفندیار شهیدی» فیلمبردار پیشکسوت سینما ساعاتی پیش در بیمارستان درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایشگاه ملی پوشاک ایرانی اسلامی هدی ویژه ماه مبارک رمضان از ۲۹ بهمن لغایت ۱۵ اسفند در مصلی امام خمینی «ره» برگزار می شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون صدای رسانه ملی همزمان با سالروز تاسیس شبکه رادیویی سلامت، بیست و سومین سالگرد راه‌اندازی این شبکه رادیویی را تبریک گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم اختتامیه چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر شنبه ۲۵ بهمن از ساعت ۱۵ در تالار وحدت برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «قمارباز» گفت: این فیلم از تلفیق دو ماجراست، که بخشی از آن مربوط به هک بانک مرکزی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سفر با سینمایی‌های انقلابی در ایام پیروزی انقلاب در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» والی‌نژاد با رد هرگونه شائبه دلخوری تأکید کرد که کدورتی در کار نبوده و محمدحسین مهدویان پیش‌تر دیدگاه‌های خود را در «نیم‌شب» بیان کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم مستند «بابا موشک داد» به کارگردانی مصطفی توکل‌فرد در نهمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور دارد و امشب پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه شبکه تلوبیونی بازی، همزمان با آغاز هفت‌خوان بازی‌های رایانه‌ای، برگزار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است