سیاسی 00:06 - 15 تیر 1401
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر مذاکرات نخواهد برای ما منافعی در بر داشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد.

الهیان: اگر مذاکرات برای ایران منافعی نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن نیست

 زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات گفت: ایران صادقانه و با تعهدی که دارد به تعهدات برجامی خود عمل کرده و به مذاکرات پایبند است اما آمریکا حاضر نیست منافع ملت ایران را به رسمیت بشناسد.

وی افزود: کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات امروز به حدی رسیده که داد اروپایی‌ها را درآورده و نماینده اتحادیه اروپا نیز نسبت به این مسأله  واکنش نشان داده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: رئیس جمهور ما تأکید داشته که ما مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم و برای این مذاکره می‌کنیم که منافع و حقوق ملت ایران احیا شود.

الهیان خاطرنشان کرد: این صحبت آقای رئیسی باید در روند مذاکرات مدنظر قرار گیرد و ما مذاکره را برای مذاکره نخواهیم.

وی افزود: اگر بنا بر این باشد که مذاکرات برای ما منافعی در بر نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد چرا که ما به دنبال احقاق حق ملت ایران در مذاکرات هستیم نه چیز دیگر.

انتهای پیام/


11615472
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای اجرای برنامه جامع همکاری‌های راهبردی دو کشور گفت‌: کشور‌های منطقه باید مناسبات خود را گسترش دهند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه هیئت دولت وزرای امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ارائه گزارشی از روند مذاکرات اخیر و همچنین آخرین وضعیت تأمین دارو و تجهیزات پزشکی پرداختند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» امیر دریادار ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران وارد دهلی نو شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی رئیس‌جمهور گفت: به معاونت حقوقی و وزارت دادگستری وظیفه داده شد تا حوادث دی‌ماه را بررسی و خسارات را برآورد کرده و مستندسازی کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مجتبی یوسفی گفت: لایحه بودجه توسط دولت تهیه می‌شود و مجلس آن را بررسی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت اعلام کرد: گزارش کامل مذاکرات روز گذشته توسط وزیر امور خارجه در جلسه امروز هیأت دولت مطرح شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت اعلام کرد: گزارش کامل مذاکرات روز گذشته توسط وزیر امور خارجه در جلسه امروز هیأت دولت ارائه شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به طرح پرسشی درباره تغییر دیدگاه‌های وی با سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱ تصریح کرد: نظراتم عوض نشده و هیچ تغییری نکرده‌ام.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در واکنش به طرح پرسشی درباره تغییر دیدگاه‌های وی با سال‌های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱ تصریح کرد: نظراتم عوض نشده و هیچ تغییری نکرده‌ام.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) و نیروی پدافند هوایی ارتش، با حضور در سایت‌های عملیاتی و مواضع دفاعی گروه شهید ظرافتی بابلسر، از بخش‌های مختلف این یگان بازدید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است