سیاسی 00:06 - 15 تیر 1401
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر مذاکرات نخواهد برای ما منافعی در بر داشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد.

الهیان: اگر مذاکرات برای ایران منافعی نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن نیست

 زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات گفت: ایران صادقانه و با تعهدی که دارد به تعهدات برجامی خود عمل کرده و به مذاکرات پایبند است اما آمریکا حاضر نیست منافع ملت ایران را به رسمیت بشناسد.

وی افزود: کارشکنی آمریکا در روند مذاکرات امروز به حدی رسیده که داد اروپایی‌ها را درآورده و نماینده اتحادیه اروپا نیز نسبت به این مسأله  واکنش نشان داده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: رئیس جمهور ما تأکید داشته که ما مذاکره را برای مذاکره نمی‌خواهیم و برای این مذاکره می‌کنیم که منافع و حقوق ملت ایران احیا شود.

الهیان خاطرنشان کرد: این صحبت آقای رئیسی باید در روند مذاکرات مدنظر قرار گیرد و ما مذاکره را برای مذاکره نخواهیم.

وی افزود: اگر بنا بر این باشد که مذاکرات برای ما منافعی در بر نداشته باشد ضرورتی برای ادامه آن وجود ندارد چرا که ما به دنبال احقاق حق ملت ایران در مذاکرات هستیم نه چیز دیگر.

انتهای پیام/


11615472
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان با مرور اقدامات و مواضع آمریکا و سه کشور اروپایی، گفت: این آمریکاست که باید با جلب اعتماد ایران به دیپلماسی بازگردد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد ما در حکمرانی، عبور از مفهوم فریبنده برابری جنسیتی و رسیدن به عدالت جنسیتی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: برخی خانواده‌ها می‌خواهند فرزندانشان با ثبت‌نام در مدارس خاص نخبه شوند، اما نخبه‌ها نیز بدون شبکه انسانی و مهارت کار گروهی موفق نمی‌شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با صدور حکمی اعضای حقیقی جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه گفت: نظرسنجی‌های معتبر و افکار عمومی جهانی، ایران را در جنگ ۱۲ روزه پیروز قطعی نبرد می‌دانند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه سخن گفتن از بن‌بست در موضوع هسته‌ای ایران بی‌اساس است، گفت: گفت‌و‌گو با یک کشور به معنای آغاز روند مذاکرات نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، رئیس کتابخانه ملی و سازمان اسناد کشور را مامور رسیدگی و پیگیری فوری درمان و بهبود دکتر کامران فانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به معضل آلودگی شدید هوای کلانشهر‌های کشور، گفت: وضعیت آلودگی هوای شهر‌های کشور به هیچ وجه قابل دفاع نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برای افزایش ظرفیت تولید برق نیاز است که طرح جامعی تهیه شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام پژمان‌فر می‌گوید بدون شک در کشور باید تصمیمات بزرگ و جدی در ارتباط با آب، حامل‌های انرژی، منابع و مصارف و مواردی از این دست گرفته شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است