سیاسی 18:48 - 17 آبان 1398
سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمانهای بین المللی در وین و رئیس هیئت اعزامی به هجدهمین کنفرانس عمومی سازمان توسعه صنعتی ملل متحد که در ابوظبی برگزار شد، با اعلام انتخاب جمهوری اسلامی ایران به عنوان معاون رئیس کنفرانس از گروه آسیا در آغاز این اجلاس و همچنین انتخاب مجدد ایران به عنوان یکی از اعضای کمیته برنامه و بودجه یونیدو برای یک دوره دیگر، گفت: یکی از مباحث مهمی که در رابطه با نشست امسال کنفرانس عمومی یونیدو قابل توجه است، ورود ادبیات مخالفت با تحریم ها و اقدامات زورمدارانه یکجانبه در این سازمان و اسناد آن است".

استقبال ایران از ورود ادبیات مخالفت با تحریم‌ها و اقدامات زورمداران و یکجانبه به یونیدو

به گزارش ایسنا کاظم غریب آبادی افزود: با وجود اینکه مهمترین مأموریت یونیدو توسعه صنعتی در کشورهای در حال توسعه می باشد، اما به دلیل مقاومت کشورهای غربی، به چالش های فراروی کشورهای در حال توسعه بویژه اعمال تحریم ها و اقدامات زورمدارانه یکجانبه علیه بیش از 25 کشور عضو این سازمان، پرداخته نشده است.

غریب آبادی گفت: در جلسات آماده سازی این دور از کنفرانس عمومی یونیدو در وین، جمهوری اسلامی ایران با همراهی و  حمایت چندین کشور دیگر، بر ضرورت طرح موضوع تحریم ها و پرهیز از آن در سند نهائی کنفرانس تأکید کردند.

وی ادامه داد: در نتیجه، بعد از مذاکرات متعدد و طولانی، یکی از بندهای بیانیه ابوظبی به این موضوع اختصاص یافت. در این بند، آمده است: "از کشورها قویا درخواست می شود تا از اعمال هرگونه اقدامات یکجانبه اقتصادی، مالی و تجاری که در مطابقت با حقوق بین الملل و منشور ملل متحد قرار ندارند و مانع دستیابی کامل به توسعه اقتصادی و اجتماعی به ویژه در کشورهای در حال توسعه می شوند، خودداری نمایند".

انتهای پیام


10287545
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه بر عزم ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها برای ارتقای روابط دوجانبه و تقویت همکاری‌ها در ترتیبات چندجانبه تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان در مراسم ختم همسر و دو فرزند آقای سقاب اصفهانی حضور یافت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عراقچی با حضور در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو، در خصوص دیدگاه ایران راجع به اهمیت دیپلماسی و همکاری میان دولت‌ها برای حل و فصل مسائل بین‌المللی صحبت کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به مزایای برگزاری انتخابات الکترونیک در سرعت، دقت و صحت، انتخابات تناسبی را گامی بزرگ و تحولی برشمرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دانشگاه دولتی باکو، از نسخه آذری کتاب «قدرت مذاکره» با حضور وزیر امور خارجه و رئیس دانشگاه دولتی باکو رونمایی شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور رایزنی دیپلماتیک راهی باکو شده است، با معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با بیان اینکه نیاز کشور به انرژی پاک ضروری است، گفت: جهان از اینکه ایران به سمت توسعه فناوری‌های هسته‌ای پیشرفته گام بردارد، نگران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت بر اجرای برنامه هفتم پیشرفت، گفت: راهبرد دولت در اجرای این برنامه، اولویت دادن به مسائل اقتصادی و معیشتی مردم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: اگر قرار است در دولت سیاستی اعمال شود، باید فرآیند مبتنی بر تجربه‌های جهانی در نظر گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: باید شرایط سرمایه‌گذاری ایرانیان خارج از کشور را فراهم کنیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است