سیاسی 13:02 - 15 آبان 1392

تهران/ واحد مرکزی خبر/ سیاسی 1392/08/15

پایگاه اینترنتی ورلد سوسیالیست در گزارشی با عنوان quotation mark نقش محوری نهادهای جاسوسی استرالیا در عملیات ان اس ای در آسیا quotation mark می نویسد :

افشاگریهای هفته گذشته مبنی بر این که نمایندگی ها و دفاتر دیپلماتیک استرالیا در سراسر آسیا به عنوان پایگاه های شنود سازمان امنیت ملی امریکا (NSA) فعالیت می کنند ، در واقع نشان داد تا چه اندازه نهادهای دولتی استرالیا در خدمت فعالیت های جاسوسی غیرقانونی و گسترده امریکا در جهان قرار دارند.

سازمان شنود پیام های الکترونیک استرالیا (ASD) مجموعه ای از تجهیزات پنهانی را در داخل نمایندگی های دیپلماتیک خود با هدف کنترل تماس های تلفنی و گردآوری اطلاعات در چارچوب برنامه سازمان امنیت ملی امریکا با اسم رمز quotation mark استیت روم quotation mark کار گذاشته است. کشورهای هدف شامل چین ، اندونزی ، تایلند ، ویتنام ، مالزی ، تیمور شرقی و پاپوا گینه نو هستند.

نظارت الکترونیکی استرالیا برای سازمان امنیت ملی امریکا به دلیل توجه محوری دولت باراک اوباما رئیس جمهور امریکا به آسیا با هدف تهاجم دیپلماتیک جامع و توسعه نظامی در سراسر منطقه اقیانوس آرام و هند و به منظور برتری طلبی این کشور بر رقیب خود چین، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

عملیات جاسوسی ان اس ای بی تردید به آمادگی امریکا برای جنگ سایبری و درگیری نظامی علیه چین مرتبط می شود.

در حالی که پنتاگون به طور فزاینده به دسترسی به پایگاه های نظامی استرالیا به عنوان بخشی از برنامه جنگی خود علیه چین نیاز دارد، تجهیزات نظارت الکترونیکی استرالیا بخش جدایی ناپذیری از برنامه نظارتی ان اس ای در سراسر آسیا محسوب می شوند.

استرالیا یکی از شرکای ائتلاف اشتراک اطلاعات quotation mark پنج چشم quotation mark تحت رهبری امریکا است که کشورهای انگلیس ، کانادا و نیوزیلند را نیز شامل می شود.

سازمان شنود پیام های الکترونیکی استرالیا کابل های زیر آبی در اختیار دارد که مقادیر قابل توجهی از داده های الکترونیکی را بین امریکای شمالی و آسیا منتقل می کند.

پایگاه های جاسوسی اصلی نظیر تاسیسات دفاع مشترک امریکا و استرالیا در پین گپ نزدیک آلیس اسپرینگز استرالیا ، نه تنها اطلاعات شامل حملات هواپیماهای بدون سرنشین در پاکستان و افغانستان را جمع آوری بلکه برای فرماندهی نظامی و ارتباطات نقشی حیاتی را نیز ایفا می کنند.

از زمانی که امریکا توجه محوری خود را به آسیا از اواسط سال 2009 میلادی معطوف کرد، دولت باراک اوباما نمی تواند جدایی دولتِ کشوری را که به عنوان پایگاه اصلی آن در عملیات علیه چین در منطقه هند - اقیانوس آرام در نظر گرفته می شود ، تحمل کند.

کوین راد نخست وزیر استرالیا ژوئن سال 2010 میلادی در کودتایی درون حزبی و با همکاری نزدیک سفارت امریکا در کانبرا برکنار شد. کوین راد در حالی که به طور کامل از ائتلاف امریکا و استرالیا حمایت می کرد، اقدامات دیپلماتیکی را بدون مشورت با واشنگتن با هدف کاهش تنش های امریکا و چین ، درست در زمانی اتخاذ کرد که اوباما خواستار افزایش فشارها بر پکن بود.

جولیا گیلارد جانشین کوین راد به طور کامل به مواضع امریکا علیه چین متعهد و پایبند است. گیلارد و اوباما توافقنامه ای را برای استقرار تفنگداران امریکایی در داروین و نیز امکان دسترسی بیشتر نیروهای امریکایی به پایگاه های استرالیا امضا کردند.

با وجود چنین تلاش هایی ، به جز انتشار چند مقاله محدود تاکنون رسانه های خبری درباره افشاگری های ادوارد اسنودن افشاگر اطلاعات محرمانه امریکا تقریبا سکوت اختیار کردند. دولت ائتلافی ابوت نظیر دولت کار پیشین زمانی که با افشاگری های جدید مواجه شد، از ارائه توضیح به اصطلاح به دلایل امنیتی سر باز زد.

عملیات نظارتی ان اس ای جزء حیاتی و ضروری از برنامه توسعه نظامی امریکا در سراسر منطقه هند - اقیانوس آرام است. طی دهه گذشته ، امپریالیسم امریکا به طور بی پروا و آشکارا متوسل به نظامی گری و جنگ در خاور میانه و آسیای میانه با هدف جبران افول تاریخی خود شده است.

دولت باراک اوباما اکنون در چارچوب توجه محوری خود به آسیا ، در حال تقویت ائتلاف نظامی و شرکای راهبردی خود در سراسر منطقه و تعمدا دامن زدن به تحولات مناطق حساس نظیر شبه جزیره کره و مناقشات دریایی در دریای چین جنوبی و نیز دریای چین شرقی است.

از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون ، امپریالیسم استرالیا به طور کامل به حمایت امریکا در دنبال کردن منافع نومستعمراتی خود در اقیانوس آرام متکی است. به همین دلیل است که نظام سیاسی این کشور - سبزها ، حزب کار ، ائتلاف لیبرال - ملی گرایان - پشت برنامه تبدیل استرالیا به پایگاه عملیاتی برای ارتش امریکا و ان اس ای در هر گونه مقابله علیه چین ، صف کشیده اند.

کارگران و جوانان همانند سایر همتایان خود در سراسر جهان از چنین افشاگری هایی به خشم آمده اند و درباره خطر فزاینده جنگ بسیار نگران هستند. چنین احساساتی باید به مبارزه علیه همه احزاب نظام سیاسی استرالیا هدایت شود.

آن چه که مورد نیاز است یک جنبش ملی گرای واحد از طبقه کارگر در استرالیا و در سراسر جهان از جمله چین و امریکا است تا به نظام سرمایه داری که ریشه در برافروزی جنگ دارد ، پایان بخشد.

106/127


2069358
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز کشورمان به موضوعات مختلفی پرداختند و خالی از لطف نیست که به صورت اجمالی نگاهی به بخش سیاسی آنها بیندازیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می‌گوید ما مخالف کنسرسیوم هسته‌ای نیستیم منتها در چهارچوب قواعد ما باشد چون ما به‌دنبال بمب هسته‌ای نیستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس تصریح کرد: دست از ارشاد کردن ایرانیان بردارید؛ شما هیچ صلاحیت اخلاقی برای این کار ندارید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر پیروزی حزب‌الله در انتخابات لبنان و حضور نخست‌وزیر پاکستان در تهران پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار عالی فرمانده کل قوا گفت: پس از فروپاشی شوروی، روابط راهبردی میان ایران و روسیه، به ویژه در قالب قرارداد‌های بلندمدت گسترش یافته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در جلسه هیئت دولت گفت: به خوبی توانایی حل مشکلات مملکت را داریم؛ خیلی از مسائل با توسعه روابط و همکاری‌های منطقه‌ای برطرف می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران مصمم به گسترش بیش از پیش روابط دوستانه با کشور‌های آفریقایی و ارتقای همکاری‌ها با آنها می‌باشد.»
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: اتحادیه آفریقا به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و تاثیرگذارترین سازمان‌های منطقه‌ای، جایگاه ویژه‌ای در عرصه جهانی دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: مذاکرات، نبرد اراده‌ها است و عاقبت آن وقتی معلوم می‌شود که حقوق مردم ایران تامین شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاونت قوانین مجلس در سندی حقوقی تأکید دارد که رمزپول و رمزارز دو مفهوم جداگانه‌اند و قانون بانک مرکزی اساساً شامل رمزارز‌ها نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است