سیاسی 16:39 - 30 اردیبهشت 1394
مراسم دانش‌آموختگی دانشجویان افسری و تربیت پاسداری دانشگاه امام حسین(ع) امروز با حضور فرمانده معظم کل قوا و حضور مجدد محسن رضایی با لباس فرم سپاه در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

به گزارش پارسینه، خبر بازگشت محسن رضایی به سپاه از اوایل سال جدید قوت بیشتری گرفته بود، که با حضور امروز قطعیت آن ثابت شد.

پیش از این گفته شده بود که محسن رضایی طی نامه‌ای درخواست بازگشت خود به سپاه را مطرح کرده و با این بازگشت جهت تدریس در دانشگاه موافقت شده است.

رضایی که چندسالی می‌شد از فضای نظامی به فضای سیاسی وارد شده بود، شاید با تصمیم دوباره به پوشیدن لباس سپاه قصد دارد در زمینه انتقال تجربیات خود به کادر این نهاد وارد عمل شود و دانسته‌های خود را به دیگر سپاهیان منتقل کند.

کنعانی‌مقدم از همفکران محسن رضایی در گفت‌وگویی در این زمینه درباره ادامه فعالیت سیاسی او گفته بود: امام‌خمینی (ره) فرمودند نظامی‌ها نباید در گروه‌ها یا احزاب سیاسی باشند.




6411569
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است