سیاسی 09:25 - 07 تیر 1401
در حین مخالفت حجت الاسلام نقدعلی با تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی، شدت احساسی و هیجانی شدن وی منجر به افتادن عمامه‌اش شد و وی برای دقایقی، ایستاده و بدون عمامه و با در دست گرفتن پایه میکروفن صحبت کرد.

مخالفت نماینده معمّم مجلس با یک تفحّص بدون عمّامه + فیلم

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام محمدتقی نقدعلی نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز سه شنبه 7 تیر پارلمان در روند بررسی گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در دولت حسن روحانی در خصوص انتقال آب بین حوضه ای اظهار داشت: کسی با تحقیق و تفحص مخالفت نیست، ما در کمسیون کشاورزی حاضر شدیم این تحقیق و تفحص به نام تحقیق و تفحص کلی است و به نام یک استان اگر انتقال آب اشتباه است، به یزد و بروجن هم اشتباه است.

نماینده مردم خمینی شهر خطاب به رئیس کمیسیون کشاورزی گفت: به چه مجوزی تک روی کردید و چرا تحقیق تفحص را یک جانبه تائید کردید این چه مدیریتی است؟ تحقیق تفحصی که فقط به نفع چهارمحال باشد مورد قبول ما نیست.

به گزارش فارس، از جمله حاشیه‌های سخنان نماینده معمّم خمینی شهر در مخالفت با تحقیق و تفحص از نحوه عملکرد وزارت نیرو در خصوص انتقال آب بین حوضه ای، افتادن عمّامه وی به علت ناراحتی بود.

نقدعلی چند دقیقه‌ای بدون عمّامه صحبت کرد و بلافاصله هم میکروفون خود را به همراه پایه آن به دست گرفت و به‌صورت ایستاده به ادامه مخالفت خود پرداخت.

 

 

پس از دقایقی چند تن از نمایندگان که به دور وی جمع شده بودند، عمّامه وی را بر سرش گذاشتند.

انتهای پیام/


11607449
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سردار شکارچی، در واکنش به اظهارات اخیر دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، سخنان وی را «بی‌پایه، رجزخوانی و ناشی از توهم» دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، از آغاز جلسات فنی مذاکرات ایران و آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی طی روز دوشنبه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، از آغاز جلسات فنی مذاکرات ایران و آمریکا در آژانس بین المللی انرژی اتمی طی روز دوشنبه خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت پیامی در حساب کاربری خود، در شبکه ایکس منتشر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان - خبر تلخ و بود ناگوار؛ پرچم ایران در دانشگاه به آتش کشیده شد؛ شاید باور این نیم سطر برای همه ما سخت باشد؛ اما این اتفاق افتاد آن هم در محیط دانشگاه. در اعتراضات دانشجویی سه چهار روز اخیر در دانشگاه‌های کشور که مثل اعتراضات به...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تداوم دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، از مطرح شدن پیشنهادات و ابتکارات خیلی مهم و عملیاتی طی روند گفت‌و‌گو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با اشاره به تداوم دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، از مطرح شدن پیشنهادات و ابتکارات خیلی مهم و عملیاتی طی روند گفت‌و‌گو‌ها خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش در پیامی به مناسبت شهادت دو خلبان متعهد هوانیروز ارتش، نوشت: بی تردید تلاش‌های شبانه‌روزی و مجاهدت‌های خاموش این عقابان تیزپرواز، جلوه‌ای روشن از روحیه ایثار است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبر انقلاب، اقدام آمریکا در اعزام ناو‌های هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور و دستیار رهبر انقلاب، اقدام آمریکا در اعزام ناو‌های هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است