اقتصادی 22:44 - 15 تیر 1399
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه تلاطم این روزهای بازار ارز از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال نشأت گرفته است، گفت: این تلاطم‌ها در بازار ارز با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه در نیما تعدیل می‌شود. وی همچنین خبر داد که فرصت رفع تعهدات ارزی تمدید نمی‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی: روند تامین ارز متحول خواهد شد

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در پستی اینستاگرامی در باره بازار ارز، اظهار کرد: قبلاً هم تأکید کرده‌ام، تلاطم این روزهای بازار، عمدتاً از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال، نشأت گرفته است. با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه درنیما تعدیل خواهد شد.

وی افزود: گزارش‌های خوبی از افزایش قابل توجه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی و صادرات غیرنفتی و خبرهای مثبت از آزاد شدن منابع مسدودی بانک مرکزی دریافت کرده‌ام که روند تأمین ارز را متحول خواهد کرد.

در ادامه رئیس کل بانک مرکزی، گفت: صادرکنندگان تکیه‌گاه اصلی ارزآوری کشور هستند، فرصت برای برگرداندن میلیاردها دلار ارز صادراتی در دو هفته آتی پایان می‌یابد. این فرصت به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد. از فردا، با هماهنگی بانک مرکزی، قوه محترم قضائیه، وزارت صمت و نهادهای نظارتی، صادر کنندگانی که تاکنون تعهد خود را ایفا نکرده‌اند، در لیست‌های ده نفره برای توضیح درمورد نحوه ایفای تعهدات دعوت می‌شوند.

وی در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی دخالت هدفمند خود در بازار را به تشخیص خود و با در نظر گرفتن مصالح عالیه اقتصادی کشور اعمال خواهد کرد. بانک مرکزی یک‌بار در مهرماه سال ۹۷ توان خود را نشان داد. برخی به خاطر اشتباه محاسباتی تا دوسال برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی خود معطل ماندند. امروز نیز ریسک بازار ارز برای سرمایه گذاری به شدت افزایش پیدا کرده است و من نیز وظیفه دارم این را به فعالان اقتصادی گوشزد کنم.

انتهای پیام


10604767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۸ همت قبض عوارض آزادراهی صادر شود، اما کمتر از ۴ همت درآمد از محل آن کسب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه، ظرفیت ناوگان گروه کشتیرانی در منطقه خزر طی چند سال اخیر از ۹۵ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن افزایش یافته است، گفت: با اضافه شدن یک شناور جدید، این رقم به ۱۵۰ هزار تن افزایش پیدا می کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع ماشین‌آلات وزارت صمت اعلام کرد: قیمت‌های جدید خودرو پس از مخالفت این وزارتخانه با نرخ‌های اعلامی قبلی، پس از بررسی و تایید در بانک مرکزی به خودروسازان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، برگزاری نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و روسیه را فرصتی مهم برای تعمیق روابط راهبردی تهران و مسکو دانست
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی، بر لزوم پرهیز از قضاوت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی، اصلاح ساختار‌های نهادی، بازتنظیم نظام قیمت‌ها و ایجاد بازار صرفه‌جویی انرژی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی گفت: راه‌اندازی معاملات برخط برق با حذف دسترسی‌های نامتقارن اطلاعاتی، بهینه‌سازی فرآیند‌ها و افزایش کارایی معاملات در حوزه برق همراه خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای توسعه خدمات هوشمند و تسهیل دسترسی مودیان و به منظور تسهیل فرآیند اعطا بخشودگی به فعالان اقتصادی، سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی در کارتابل مودیان به صورت رسمی راه‌اندازی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است