اقتصادی 22:44 - 15 تیر 1399
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه تلاطم این روزهای بازار ارز از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال نشأت گرفته است، گفت: این تلاطم‌ها در بازار ارز با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه در نیما تعدیل می‌شود. وی همچنین خبر داد که فرصت رفع تعهدات ارزی تمدید نمی‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی: روند تامین ارز متحول خواهد شد

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در پستی اینستاگرامی در باره بازار ارز، اظهار کرد: قبلاً هم تأکید کرده‌ام، تلاطم این روزهای بازار، عمدتاً از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال، نشأت گرفته است. با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه درنیما تعدیل خواهد شد.

وی افزود: گزارش‌های خوبی از افزایش قابل توجه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی و صادرات غیرنفتی و خبرهای مثبت از آزاد شدن منابع مسدودی بانک مرکزی دریافت کرده‌ام که روند تأمین ارز را متحول خواهد کرد.

در ادامه رئیس کل بانک مرکزی، گفت: صادرکنندگان تکیه‌گاه اصلی ارزآوری کشور هستند، فرصت برای برگرداندن میلیاردها دلار ارز صادراتی در دو هفته آتی پایان می‌یابد. این فرصت به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد. از فردا، با هماهنگی بانک مرکزی، قوه محترم قضائیه، وزارت صمت و نهادهای نظارتی، صادر کنندگانی که تاکنون تعهد خود را ایفا نکرده‌اند، در لیست‌های ده نفره برای توضیح درمورد نحوه ایفای تعهدات دعوت می‌شوند.

وی در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی دخالت هدفمند خود در بازار را به تشخیص خود و با در نظر گرفتن مصالح عالیه اقتصادی کشور اعمال خواهد کرد. بانک مرکزی یک‌بار در مهرماه سال ۹۷ توان خود را نشان داد. برخی به خاطر اشتباه محاسباتی تا دوسال برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی خود معطل ماندند. امروز نیز ریسک بازار ارز برای سرمایه گذاری به شدت افزایش پیدا کرده است و من نیز وظیفه دارم این را به فعالان اقتصادی گوشزد کنم.

انتهای پیام


10604767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از اواخر امشب با ورود سامانه بارشی شاهد کاهش دما در نواحی شمالی کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نوری با تأکید بر پایداری تولید و تأمین کالا‌های اساسی گفت: با وجود سخت‌ترین شرایط اقتصادی، ارزی و تحولات بین‌المللی، امنیت غذایی کشور به طور کامل برقرار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از برنامه این وزارتخانه برای افتتاح ۱۴۰ هزار واحد مسکونی و تحویل بیش از ۲۰ هزار قطعه زمین مربوط به طرح جوانی جمعیت تا پایان امسال خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان تامین اجتماعی گفت: هزینه‌های ماهانه ۱۲۵ همت است که ۱۰۰ همت از این میزان حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هشتاد و پنجمین جلسه شورای حقوق و دستمزد برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور درباره مدارا کردن سازمان مالیاتی با شرکت‌های مشاور و پیمانکاران نیز تاکید کرد: تا حدودی امکان همکاری با فعالان حوزه عمرانی در این خصوص هست ولی باید تبدیل به رویه شود که حتی الامکان مالیات آنها تقسیط شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با فرارسیدن ایام نیمه شعبان و افزایش تقاضا برای سفر به شهرهای زیارتی به‌ویژه مشهد، بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت بلیت هواپیما در مسیر تهران‌ـ‌مشهد به‌شدت افزایش یافته و در برخی موارد به حدود ۹ میلیون تومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با فرارسیدن ایام نیمه شعبان بررسی‌ها نشان می‌دهد قیمت بلیت هواپیما در مسیر تهران‌ـ‌مشهد افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت: صنعت پتروشیمی به‌منظور حفظ ثبات اقتصادی کشور افزون بر تأمین نیاز داخل، نقش بسزایی در تنوع‌بخشی به سبد صادرات کشور و ارزآوری دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه بورس بین‌الملل مناطق آزاد تا زمان آغاز رسمی فعالیت، در محل دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی مستقر می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است