اقتصادی 22:44 - 15 تیر 1399
رئیس کل بانک مرکزی با اعلام اینکه تلاطم این روزهای بازار ارز از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال نشأت گرفته است، گفت: این تلاطم‌ها در بازار ارز با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه در نیما تعدیل می‌شود. وی همچنین خبر داد که فرصت رفع تعهدات ارزی تمدید نمی‌شود.

رئیس کل بانک مرکزی: روند تامین ارز متحول خواهد شد

به گزارش ایسنا، عبدالناصر همتی در پستی اینستاگرامی در باره بازار ارز، اظهار کرد: قبلاً هم تأکید کرده‌ام، تلاطم این روزهای بازار، عمدتاً از عدم تعادل عرضه و تقاضا در بازار حواله ارز، به خاطر مشکلات ناشی از کرونا در ابتدای سال، نشأت گرفته است. با فروکش کردن تدریجی تقاضاهای تجمیع شده ماه‌های قبل و افزایش عرضه درنیما تعدیل خواهد شد.

وی افزود: گزارش‌های خوبی از افزایش قابل توجه صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی و صادرات غیرنفتی و خبرهای مثبت از آزاد شدن منابع مسدودی بانک مرکزی دریافت کرده‌ام که روند تأمین ارز را متحول خواهد کرد.

در ادامه رئیس کل بانک مرکزی، گفت: صادرکنندگان تکیه‌گاه اصلی ارزآوری کشور هستند، فرصت برای برگرداندن میلیاردها دلار ارز صادراتی در دو هفته آتی پایان می‌یابد. این فرصت به هیچ‌وجه تمدید نخواهد شد. از فردا، با هماهنگی بانک مرکزی، قوه محترم قضائیه، وزارت صمت و نهادهای نظارتی، صادر کنندگانی که تاکنون تعهد خود را ایفا نکرده‌اند، در لیست‌های ده نفره برای توضیح درمورد نحوه ایفای تعهدات دعوت می‌شوند.

وی در پایان تاکید کرد: بانک مرکزی دخالت هدفمند خود در بازار را به تشخیص خود و با در نظر گرفتن مصالح عالیه اقتصادی کشور اعمال خواهد کرد. بانک مرکزی یک‌بار در مهرماه سال ۹۷ توان خود را نشان داد. برخی به خاطر اشتباه محاسباتی تا دوسال برای فروش دلارهای ۱۹ هزار تومانی خود معطل ماندند. امروز نیز ریسک بازار ارز برای سرمایه گذاری به شدت افزایش پیدا کرده است و من نیز وظیفه دارم این را به فعالان اقتصادی گوشزد کنم.

انتهای پیام


10604767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت:حضور مؤثر زنان توانمند در عرصه‌های مختلف یکی از شاخص‌های توسعه‌یافتگی جوامع است و زنان طراحان و مجریان برنامه‌های توسعه محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از آمادگی کامل شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی از روز شنبه همزمان با اجرای مصوبه اخیر دولت برای اصلاح نرخ سوم بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران از آغاز ثبت نام خدمات کارت هوشمند سوخت برای مالکان چندخودرو از ساعت ۹ صبح امروز خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت با تأکید بر تداوم روند قبلی صدور کارت سوخت به مردم اطمینان داد که در این حوزه هیچ‌گونه نگرانی یا مضیقه‌ای برای مردم ایجاد نخواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: رویکرد بانک مرکزی این است که رمز پول‌ها می‌توانند به عنوان ابزار پرداخت محسوب شوند چرا که نوسانات ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهره‌برداری از معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در سال جاری تاکنون پهنه‌های آزاد شده به ۳۲۶ مورد رسیده و باقی مانده نیز در حال اجراست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: اگرچه وزارت صمت به شدت مخالف افزایش قیمت خودرو است، اما نقشی هم در این بخش ندارد و تابع شورای رقابت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: در هفت ماهه سال ۱۴۰۴، تعداد ۸۲۴۰ دستگاه خودرو برقی و ۸۸۰۱ دستگاه خودرو هیدروژنی به کشور وارد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: برای سال جاری برنامه داریم تا برای تامین مالی ارزی پروژه‌های سرمایه‌گذاری، یک و نیم میلیارد دلار اوراق صکوک ارزی منتشر کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس جمهور گفت: خجالت‌زده از مطالبه‌گری در حوزه زنان نباشند. مسائل زنان را بدون نگرانی و بدون لکنت از کوچکترین مسئله تا بزرگترین مسئله را مطرح کنید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است