اقتصادی 09:33 - 27 مهر 1399

دستور وزیر صمت برای بهبود عملکرد سامانه جامع تجارت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، علیرضا رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت ظهر دیروز شنبه ۲۶ مهرماه در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد وزارت صمت، عملکرد سامانه جامع تجارت را مورد بررسی قرار داد و نقاط قوت و ضعف این سامانه را ارزیابی کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه با تاکید بر لزوم تسهیل فرآیندها، دستور داد در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بهبود عملکرد و رفع نقاط ضعف سامانه جامع تجارت اقدام شود.

رزم‌حسینی همچنین با اشاره به حذف بخشی از مراجعات حضوری فعالان اقتصادی با راه‌اندازی سامانه جامع تجارت تصریح کرد: در حال حاضر طبق آئین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات، استعلام‌های سیستمی در فرآیند صدور و تمدید کارت بازرگانی توسط سامانه جامع تجارت انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: تسهیل فرآیندها و تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی در حوزه تجارت از جمله الزاماتی به شمار می‌رود که برای تحقق آن انتظار است سایر نهادهای ذی‌ربط نیز همکاری لازم را انجام دهند.

در ابتدای این جلسه هم علی رهبری رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از فرآیندهای تعریف شده در سامانه جامع تجارت و نحوه ارائه خدمات توسط این سامانه به متقاضیان صدور کارت بازرگانی، ثبت سفارش واردات و… ارائه کرد.


10767985
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از ابتدای هفته آینده سامانه بارشی جدید از نواحی شمال غرب کشور وارد خواهد شد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از ابتدای هفته آینده سامانه بارشی جدید از نواحی شمال غرب کشور وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد به دلیل ایجاد مشکلات درسیستم‌های پرداخت و تسویه مالی پرواز‌های استانبول با تأخیر و لغو مواجه شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: عملیات ریل‌گذاری راه‌آهن قزوین-زنجان به اتمام رسیده و تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۳ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۲۷ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران گفت: ما از گاز حاصل از فاضلاب برای تولید انرژی استفاده می‌کنیم و سالانه نزدیک به ۵۰ هزار مگاوات برق از این طریق تولید می‌شود. 
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از تحویل بیش از ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون مترمکعبی گاز بیشتر به نیروگاه‌ها از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است