اقتصادی 09:33 - 27 مهر 1399

دستور وزیر صمت برای بهبود عملکرد سامانه جامع تجارت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صمت، علیرضا رزم‌حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت ظهر دیروز شنبه ۲۶ مهرماه در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد وزارت صمت، عملکرد سامانه جامع تجارت را مورد بررسی قرار داد و نقاط قوت و ضعف این سامانه را ارزیابی کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این جلسه با تاکید بر لزوم تسهیل فرآیندها، دستور داد در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بهبود عملکرد و رفع نقاط ضعف سامانه جامع تجارت اقدام شود.

رزم‌حسینی همچنین با اشاره به حذف بخشی از مراجعات حضوری فعالان اقتصادی با راه‌اندازی سامانه جامع تجارت تصریح کرد: در حال حاضر طبق آئین نامه اجرایی مقررات صادرات و واردات، استعلام‌های سیستمی در فرآیند صدور و تمدید کارت بازرگانی توسط سامانه جامع تجارت انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: تسهیل فرآیندها و تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی در حوزه تجارت از جمله الزاماتی به شمار می‌رود که برای تحقق آن انتظار است سایر نهادهای ذی‌ربط نیز همکاری لازم را انجام دهند.

در ابتدای این جلسه هم علی رهبری رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارشی از فرآیندهای تعریف شده در سامانه جامع تجارت و نحوه ارائه خدمات توسط این سامانه به متقاضیان صدور کارت بازرگانی، ثبت سفارش واردات و… ارائه کرد.


10767985
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: ۹۵ درصد بازار سرمایه، ۶۰ درصد از شبکه بانکی کشور و بیش از ۸۰ درصد صنعت بیمه را تحت حسابرسی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که بازار دندانپزشکی در ایران با رشد قابل توجهی رو‌به‌رو است، تقاضا برای خدمات ایمپلنت دندان در شهر‌های بزرگ مانند تهران و کرج افزایش چشمگیری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۱ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۱۹۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ساک دستی آماده و چاپ روبان دو ابزار ساده، اما خیلی مهم برای بسته‌بندی حرفه‌ای فروشگاه‌ها هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از بازنگری کلی در طرح جامع پایانه سومار و تکمیل طرح جامع مرز خسروی خبر داد و گفت: توقف کامیون‌ها در نقطه صفر مرزی به حداقل می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تا پایان هفته فراخوان ثبت نام خودروهای متقاضی تبدیل از بنزین به دوگانه سوز ال‌پی‌جی را اعلام خواهیم کرد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تا پایان هفته فراخوان ثبت نام خودروهای متقاضی تبدیل از بنزین به دوگانه سوز ال‌پی‌جی را اعلام خواهیم کرد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است