اجتماعی 09:09 - 22 مرداد 1401

ائتلاف اعضای شورای شهر برای انتخاب مجدد چمران به عنوان رئیس شورا

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران برای دوره جدید گفت: پیش‌بینی خاصی در رابطه با این انتخابات ندارم اما تا جایی که می‌دانم تمامی اعضای شورای شهر مطالبه انتخاب دوباره آقای چمران به عنوان رئیس شورای شهر را دارند و همه می‌خواهند تا وی به عنوان رئیس باقی بماند.

وی ادامه داد: در رابطه با مابقی اعضای هیئت رئیسه نیز پیش‌بینی خاصی ندارم.

نادعلی با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در طول یکسال گذشته اظهار کرد: از نظر بنده مدیریت شهری عملکرد مثبتی داشته است و بنده در یک سال گذشته به مناطق سر زده‌ام تذکراتی را داده‌ام و با شهردار تهران و سازمان‌ها جلساتی را برگزار کرده‌ام و تلاش شبانه‌روزی مدیریت شهری و آقای زاکانی را از نزدیک دیده و نگاه جامع وی را دقیقاً احساس کرده‌ام.

اقدامات مدیریت شهری در سالی که گذشت قابل مشاهده بود

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه از نظر بنده اقدامات مدیریت شهری قابل مشاهده است گفت: مسائل شهر تهران بسیار زیاد است و نیاز به کار بیشتری دارد البته معاونان شهردار نیز اقداماتی را انجام داده‌اند ممکن است نقطه ضعف‌هایی وجود داشته باشند اما اگر بخواهیم منصفانه اظهار نظر کنیم باید نواقص و محاسن را در کنار یکدیگر ببینیم.

وی افزود: محاسن باید برای سال دوم تمدید و تقویت و نقص‌ها نیز برطرف شود، شورای شهر نیز به عنوان مرجع نظارتی هم علاقمند به کمک مدیریت شهری است و هم بر فعالیت‌ها نظارت می‌کند.

نادعلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری تهران بیان کرد: مدیریت شهری هم در حوزه سخت افزاری شهر مانند شهرسازی و خدمات شهری و هم در حوزه فرهنگی و اجتماعی دست آوردهایی داشته است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از نظر بنده سال دوم فعالیت مدیریت شهری، سال نشان داده شدن تلاش‌های شبانه روزی شهرداری است و و شورای شهر نیز خود را دخیل در تمامی عملکردهای مثبت‌ها و نواقص می‌داند و به دنبال این است تا تمامی عملکردهای مثبت در سال دوم ادامه پیدا کنند و عیب‌ها نیز برطرف شوند.


11652369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور از آمادگی حداکثری پلیس راه و دستگاه‌های مسئول برای مقابله با پیامد‌های هشدار‌های هواشناسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: این وزارتخانه ارتباط موضوعی مستقیمی با وزارت آموزش و پرورش دارد که محور اصلی آن مهارت‌آموزی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون گفت: آنچه دیدگاه‌های رئیس جمهور را متمایز می‌کند، اعتقاد به این است که عدالت از طریق برابری محقق می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: هفته گذشته خطاب به رئیس سازمان بازرسی کل کشور تاکیداتی درخصوص ورود به مبحث ارز و مسائل ارزی و نوسانات این بازار داشتیم. تاکید ما بررسی جامع در این فقره است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۸ از اجرای پروژه دیوار‌های صوتی و حائل در محدوده دوربرگردان غیرهمسطح بزرگراه شهید باقری با هدف کاهش آلودگی صوتی و ارتقای کیفیت زندگی ساکنان مجاور این محور پرتردد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از انهدام باند سرقت از منازل در مهرآباد خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دادگستری جمهوری اسلامی ایران بامداد امروز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ به منظور شرکت در یازدهمین فراهمایی دولت‌های عضو کنوانسیون مبارزه با فساد سازمان ملل متحد به قطر سفر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور گفت: بر اساس برآوردها، ایران طی ۳۰ سال آینده وارد مرحله بحرانی در حوزه سالمندی خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، با اشاره به صدور هشدار‌های هواشناسی در سطح کشور، از هموطنان خواست تا با توجه به شرایط ناپایدار جوی، از انجام سفر‌های غیرضروری خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بهزیستی اعلام کرد در چارچوب برنامه‌های جدید، تربیت مشاوران تخصصی در حوزه‌هایی مانند اوتیسم، سالمندی و آموزش زبان اشاره در دستور کار قرار گرفته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است