اجتماعی 09:09 - 22 مرداد 1401

ائتلاف اعضای شورای شهر برای انتخاب مجدد چمران به عنوان رئیس شورا

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران برای دوره جدید گفت: پیش‌بینی خاصی در رابطه با این انتخابات ندارم اما تا جایی که می‌دانم تمامی اعضای شورای شهر مطالبه انتخاب دوباره آقای چمران به عنوان رئیس شورای شهر را دارند و همه می‌خواهند تا وی به عنوان رئیس باقی بماند.

وی ادامه داد: در رابطه با مابقی اعضای هیئت رئیسه نیز پیش‌بینی خاصی ندارم.

نادعلی با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در طول یکسال گذشته اظهار کرد: از نظر بنده مدیریت شهری عملکرد مثبتی داشته است و بنده در یک سال گذشته به مناطق سر زده‌ام تذکراتی را داده‌ام و با شهردار تهران و سازمان‌ها جلساتی را برگزار کرده‌ام و تلاش شبانه‌روزی مدیریت شهری و آقای زاکانی را از نزدیک دیده و نگاه جامع وی را دقیقاً احساس کرده‌ام.

اقدامات مدیریت شهری در سالی که گذشت قابل مشاهده بود

سخنگوی شورای شهر تهران با بیان اینکه از نظر بنده اقدامات مدیریت شهری قابل مشاهده است گفت: مسائل شهر تهران بسیار زیاد است و نیاز به کار بیشتری دارد البته معاونان شهردار نیز اقداماتی را انجام داده‌اند ممکن است نقطه ضعف‌هایی وجود داشته باشند اما اگر بخواهیم منصفانه اظهار نظر کنیم باید نواقص و محاسن را در کنار یکدیگر ببینیم.

وی افزود: محاسن باید برای سال دوم تمدید و تقویت و نقص‌ها نیز برطرف شود، شورای شهر نیز به عنوان مرجع نظارتی هم علاقمند به کمک مدیریت شهری است و هم بر فعالیت‌ها نظارت می‌کند.

نادعلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط شهرداری تهران بیان کرد: مدیریت شهری هم در حوزه سخت افزاری شهر مانند شهرسازی و خدمات شهری و هم در حوزه فرهنگی و اجتماعی دست آوردهایی داشته است.

عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: از نظر بنده سال دوم فعالیت مدیریت شهری، سال نشان داده شدن تلاش‌های شبانه روزی شهرداری است و و شورای شهر نیز خود را دخیل در تمامی عملکردهای مثبت‌ها و نواقص می‌داند و به دنبال این است تا تمامی عملکردهای مثبت در سال دوم ادامه پیدا کنند و عیب‌ها نیز برطرف شوند.


11652369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در صدو‌هشتادوسومین پویش «امید و افتخار» از افتتاح چهار پروژه عمرانی با مجموع اعتبار ۱.۲ همت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: در راستای هوشمندسازی خدمات عمومی و تسهیل دسترسی شهروندان به امکانات الکترونیک، سرویس کد دستوری USSD ویژه پیگیری شکایات، توسط سازمان تعزیرات حکومتی راه‌اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آیین خدمت‌رسانی شهرداری تهران به زائران اربعین ۱۴۰۴ با استقرار در مرزها و شهرهای مقدس عراق آغاز شد و خدمات شهری، فرهنگی و بهداشتی به زائران ارائه می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از آمادگی کامل کمیته‌های خدمات شهری، ترافیکی، بهداشتی و فرهنگی این شهرداری برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بررسی آمار‌های سازمان پزشکی قانونی کشور نشان می‌دهد که طی سه سال گذشته به دلیل توجه بیشتر هموطنان عزیز به توصیه‌ها و نکات ایمنی و نیز افزایش مراقبت‌ها در سواحل، آمار تلفات ناشی از غرق شدگی در دریا با کاهشی قابل توجه مواجه بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است