علمی فناوری 18:26 - 23 مهر 1398
با موضوع "استحصال املاح و مواد شیمیایی از آب‌های شور" برگزار شد
«کارگاه بین‌المللی استحصال املاح و مواد شیمیایی از آب‌های شور برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند» با حضور پژوهشگران و دانشمندان داخلی و خارجی و به منظور گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

کارگاه دانشگاه شریف برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند

به گزارش ایسنا، در آیین افتتاحیه این کارگاه دوروزه بین‌المللی که از سوی انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف و همکاری مرکز منطقه‌ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند برگزار شد، دکترمحمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: در این کارگاه به دنبال پیدا کردن راه‌هایی برای استفاده بهتر از آب و محیط زیست هستیم.

وی به قدمت ۵۰ ساله انستیتو آب و انرژی شریف اشاره کرد و افزود: تاسیس چنین پژوهشکده‌ای در پنجاه سال پیش، نشان از اهمیت بحث آب و محیط زیست در دانشگاه صنعتی شریف دارد.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ابراز امیدواری کرد: طی برگزاری این کارگاه و با استفاده از تجربیات و تبادل نظر دانشمندان داخلی و خارجی راه‌هایی برای بهبود وضعیت محیط زیست در کشور و منطقه ایجاد شود.

در ادامه این نشست دکترعلیرضا دائمی، معاون سابق وزیر نیرو در سخنرانی خود به بیان وضعیت «مدیریت منابع آبی در ایران» پرداخت.

همچنین دکترمجید عباسپور، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف نیز سخنرانی تخصصی خود را با عنوان «استحصال آب شیرین از منابع دریایی» ارائه کرد.

در این کارگاه دو روزه سه نشست تخصصی با موضوعات؛ اثرات محیط زیستی تخلیه شورابه، کاربرد دوگانه واحدهای گندزدایی آب و عناصر ارزشمند و نایاب برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم ، «کارگاه بین المللی استحصال املاح و مواد شیمیایی از آبهای شور برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند» طی روزهای ۲۳ و ۲۴ مهرماه ۹۸ در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برپاست و دانشمندان و پژوهشگرانی از کشورهای ایتالیا، هند، عمان، سریلانکا، تانزانیا، چین، بنگلادش در این نشست حضور دارند.

انتهای پیام


10267451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گروه جدیدی از ماهواره‌های «استارلینک» شرکت «اسپیس‌ایکس» قرار بود روز پنجشنبه ۲۸ مارس از کالیفرنیا پرتاب شوند، اما این پرتاب یک روز به تعویق افتاد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» پژوهشگران نانوحسگر زیست‌الکترونیکی ساختند که می‌تواند به صورت مستمر روی سلول‌های قلب نظارت داشته باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نسخه جدید Grok از ۱۲۸ هزار توکن پشتیبانی می‌کند و عملکردش به GPT-4 نزدیک‌تر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بیدارشدن از خواب با دست‌های سفت یک مشکل نسبتا شایع است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به‌زودی با یک قابلیت جدید می‌توانید میزان رم مصرفی مرورگر مایکروسافت اج را محدود کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برای اولین‌بار فیلمی از ربات انسان‌نما Unitree که بدون عملگرهای هیدرولیک پشتک می‌زند را مشاهده می‌کنید.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزشی وزارت علوم گفت: پذیرش یک دانشجوی ایرانی در پردیس‌ها‌ی بین المللی به ازای هر ۴ دانشجوی خارجی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طبق اسکرین‌شات فاش‌شده، هواوی گوشی‌های سری P70 را در تاریخ ۲ آوریل (۱۴ فروردین ۱۴۰۳) معرفی خواهد کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون تربیت بدنی و سلامت گفت: کمتر از ۱۰ درصد مدارس کشور به فضاهای ورزشی استاندارد مجهز هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل تنوع اقلیمی در ایران، شروع آلرژی بهاره در سراسر کشور در یک زمان نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است