علمی فناوری 18:26 - 23 مهر 1398
با موضوع "استحصال املاح و مواد شیمیایی از آب‌های شور" برگزار شد
«کارگاه بین‌المللی استحصال املاح و مواد شیمیایی از آب‌های شور برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند» با حضور پژوهشگران و دانشمندان داخلی و خارجی و به منظور گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

کارگاه دانشگاه شریف برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند

به گزارش ایسنا، در آیین افتتاحیه این کارگاه دوروزه بین‌المللی که از سوی انستیتو آب و انرژی دانشگاه صنعتی شریف و همکاری مرکز منطقه‌ای علوم و انتقال فناوری اتحادیه کشورهای حاشیه اقیانوس هند برگزار شد، دکترمحمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: در این کارگاه به دنبال پیدا کردن راه‌هایی برای استفاده بهتر از آب و محیط زیست هستیم.

وی به قدمت ۵۰ ساله انستیتو آب و انرژی شریف اشاره کرد و افزود: تاسیس چنین پژوهشکده‌ای در پنجاه سال پیش، نشان از اهمیت بحث آب و محیط زیست در دانشگاه صنعتی شریف دارد.

معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف ابراز امیدواری کرد: طی برگزاری این کارگاه و با استفاده از تجربیات و تبادل نظر دانشمندان داخلی و خارجی راه‌هایی برای بهبود وضعیت محیط زیست در کشور و منطقه ایجاد شود.

در ادامه این نشست دکترعلیرضا دائمی، معاون سابق وزیر نیرو در سخنرانی خود به بیان وضعیت «مدیریت منابع آبی در ایران» پرداخت.

همچنین دکترمجید عباسپور، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف نیز سخنرانی تخصصی خود را با عنوان «استحصال آب شیرین از منابع دریایی» ارائه کرد.

در این کارگاه دو روزه سه نشست تخصصی با موضوعات؛ اثرات محیط زیستی تخلیه شورابه، کاربرد دوگانه واحدهای گندزدایی آب و عناصر ارزشمند و نایاب برگزار خواهد شد.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم ، «کارگاه بین المللی استحصال املاح و مواد شیمیایی از آبهای شور برای کشورهای حاشیه اقیانوس هند» طی روزهای ۲۳ و ۲۴ مهرماه ۹۸ در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف برپاست و دانشمندان و پژوهشگرانی از کشورهای ایتالیا، هند، عمان، سریلانکا، تانزانیا، چین، بنگلادش در این نشست حضور دارند.

انتهای پیام


10267451
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص طب ایرانی تکنیکی خاص را برای مقابله با شوک‌های عصبی معرفی کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» میوه ازگیل می‌تواند موجب مسمومیت برای افراد شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری شینهوا گزارش داد که چین روز چهارشنبه سه ماهواره فضایی پرتاب کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان دانشگاه رایس در ایالات متحده نشان داده‌اند که رشد مشتری تأثیر قابل توجهی بر شکل‌گیری منظومه شمسی ما داشته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» بخش آرایشی-حرفه‌ای با عرضه آمپول‌های IQ-Complex Shine توسط شرکت روسی Profmedgroup شاهد یک پیشرفت علمی قابل توجه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان می‌گویند غذا‌های فوق فرآوری‌شده علت اصلی «همه‌گیری بیماری‌های مزمن مرتبط با رژیم غذایی» است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جدید از دانشگاه استنفورد، درمانی امیدوارکننده را آشکار می‌کند که می‌تواند درمان دیابت نوع یک را متحول کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، مطرح کرد: آموزش هوش مصنوعی به معلمان، آغاز شده است و هم‌اکنون در یک مرکز درحال تدریس است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرستاری وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه استقرار اخلاق، کرامت و شفافیت در نظام سلامت، اثراتی ماندگارتر از هر نوع بهبود مالی دارد، گفت: حتی در دوره‌هایی که کشور در بهترین وضعیت اقتصادی قرار داشت، ریشه بسیاری از گلایه‌های پرستاران و دغدغه...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین اسکلت خارجی رباتیک غواصی جهان، غواصی را آسان‌تر و فشار عضلانی را از بدن غواص کاهش می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است