اجتماعی 22:41 - 29 اردیبهشت 1401

مردم شاهرود جلوی تجاوز به محیط زیست را خواهند گرفت

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کهرم شامگاه پنج شنبه در گردهمایی تشکل‌های محیط زیستی منتخب جایزه مهرگان دوره چهاردهم و پانزدهم به میزبانی سالن آمفی تئاتر روباز یکی از مجموعه‌های گردشگری شاهرود ضمن گرامی‌داشت نام و یاد اسکندر فیروز از فعالان محیط زیست کشورمان، تاکید کرد: وی از پیش ما رفت ولی کارهای او ماندگار است.

وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست یکی از یادگارهای او به شمار می‌رود و ۲۵ سال که صدای آن طنین انداز است ولی میدانیم که این صدای یک نفر کافی نیست.

این بوم شناس با بیان اینکه جایزه مستقل مهرگان با افکار و توانایی یک نفر ایجاد شد، افزود: راه اندازی جایزه مهرگان طی سال‌های اخیر نشان داد که یک دست صدا دارد.

کهرم با بیان اینکه وقتی هم آوایی نیاز است، اعضای سمن‌ها به درخواست پاسخ می‌دهند که نشان می‌دهد یک ملتی علاقه‌مند به محیط زیست این مرز و بوم هستند، ابراز داشت: مردم شاهرود می‌توانند با تکیه بر همین باور شاهوار و جنگل ابر را نگه خواهند داشت و جلوی تجاوز به محیط زیست را خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه جنگل ابر شاهرود در دنیا بی نظیر است، تصریح کرد: در ایران حداقل دو نوع از این جنگل‌ها وجود دارد که کوه‌های ارسباران از جمله آن‌ها است و اجازه نمی‌دهیم کسی تعرض کند و جاده یازدهم به طرف شمال را بکشد.

این فعال زیست محیطی افزود: نیازی به کارهای پوپولیستی نداریم در نتیجه حفظ محیط زیست و بر جلسه علاقه مندی به محیط زیست باشد و شماها اعضای سمن‌ها سبب سرافرازی این حوزه هستید.

به گزارش مهر، هفت کتاب زیست‌محیطی و هفت تشکل مردم‌نهاد راه‌یافته به مرحله نهایی چهاردهمین و پانزدهمین دوره جایزه مهرگان علم معرفی شدند و همچنین کتاب قرق شکسته جنگل‌های هیرکانی نوشته حنیف رضا گلزار عضو نسبت مدیره دیده‌بان طبیعت شاهرود نیز به عنوان کتاب برتر انتخاب شد. در این مراسم نهالی نیز به یاد اسکندر فیروز غرس شد.


11566982
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قانون صلاحیت جهانی دادگاه‌های کیفری داخلی در خصوص جرایم بین‌المللی توسط اساتید حقوق بررسی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد افغانستانی که به سارقان سفارش سرقت گوشی می‌داد و آنها را بسته‌بندی کرده و برای فروش به افغانستان می‌فرستاد هنگام دستگیری از خانه‌اش دفترچه‌ای پیدا شد که مشخصات ۲ هزار سرقت گوشی، سارق و مالخر در آن ثبت شده بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در بازدید از نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت» گفت: سینما و هنر می‌توانند ثبت کننده حماسه و تاریخ ایران و مردم این سرزمین باشند و آن را در قاب تصویر بیاورند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۹۰ قرار گرفته و وضعیت هوا زرد و قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از فوت ۳۳ نفر بعلت تصادف در منطقه ۲۱ تهران طی هشت‌ماهه نخست امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به ثبت‌نام قطعی حدود ۶۷ هزار نفر از متقاضیان حج تمتع، از برنامه‌ریزی برای به‌روز‌رسانی و بهبود نرم‌افزار‌های عملیات حج تا پیش از آغاز موسم حج ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی کل کشور بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های مسئول برای عبور ایمن از فصل زمستان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارگروه احیای نان کامل به دستور رئیس سازمان بازرسی کل کشور، با هدف بررسی موانع ترویج و توسعه نان کامل و ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه امنیت غذایی تشکیل شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از آماده‌باش تیم‌های عملیاتی و واکنش سریع هلال احمر در سراسر کشور از امروز تا جمعه، ۲۸ آذرماه، خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است