فرهنگی‌هنری 14:00 - 05 بهمن 1400

ادای احترام به علی انصاریان در کنسرت علیرضا پوراستاد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه ای پروژه، کنسرت علیرضا پوراستاد خواننده تلفیقی در حالی برگزار شد که سالن وزارت کشور پذیرای دوستداران موسیقی بود و از همان ابتدای برنامه تقاضا برای اجرای قطعه «پریشانی» به گوش می‌رسید.

علیرضا پوراستاد پس از اجرای قطعه نخست خود رو به حضار گفت: برای این لحظه خیلی سال تلاش کردم. این لحظه برایم بسیار عزیز است و خدا را شکر می کنم که امشب در کنار شما به آرزویم رسیدم.

این خواننده که نخستین اجرای زنده رسمی خود به تهیه کنندگی سپهر صاحبی را تجربه می کرد در ادامه برنامه خود گفت: این ۲ سال عزیزان زیادی را از ما گرفت. سالهای سخت و تلخی را گذراندیم و لحظات مثل کابوسی بود که سخت و سخت می گذشت.

وی با اشاره به درگذشت تلخ علی انصاریان و انتشار ویدئویی که این فوتبالیست با قطعه «پریشانی» پوراستاد در حال رانندگی و اشک ریختن است، گفت: جای خیلی ها اینجا خالی است و هرگز دوست نداشتم شنیده شدن آثار من بواسطه تلخیِ درگذشت چهره های مردمی باشد.

پس از این صحبت های پوراستاد، ویدئوی علی انصاریان در سالن پخش شد و سپس قطعه «پریشانی» در سالن اجرا شد و همه سالن این اثر را با خواننده آن همخوانی کردند.

پس از اتمام این قطعه پرطرفدار، علیرضا پوراستاد از همه حاضرین در سالن خواست که بایستند و به احترام علی انصاریان دست بزنند.

این خواننده در ادامه با گرامیداشت روز مادر، از مادرش که در ردیف نخست سالن نشست بود، با اهدای دسته گلی تقدیر کرد و گفت: مادرها همیشه بهترین ها را برای فرزندانشان می خواهند. این عشق همیشه نامحدود است و قابل تقدیر.

پوراستاد در ادامه با اجرای قطعه «باید تموم می‌شد» و معرفی برخی چهره ها و اعضای گروه ارکسترش، نخستین اجرای زنده خود را به پایان رساند.


11425968
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احادیث رسول خدا (ص) دریایی از علم و آگاهی را با خود به همراه دارند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تلاوت قرآن توسط یک کودک ۴ ساله مورد توجه داوران برنامه محفل قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی به مناسبت ماه رمضان برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه‌های رمضانی از امشب به روی آنتن تلویزیون می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر برنامه تلویزیونی «قرآن و جامعه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، شبکه‌های تلویزیونی با تغییر در کنداکتور خود، حال‌وهوایی رمضانی به آنتن بخشیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه اکران انیمیشن سینمایی «یوز»، تعداد تماشاگران این اثر در سینما به ۱.۵ میلیون نفر رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احمدرضا درویش کارگردان شناخته‌شده سینمای ایران پس از ۱۲ سال دوری از فیلمسازی، با فیلم سینمایی «درخشش» که روایتی از مقاومت ملت ایران در برابر تهاجم دشمن به سرزمین ایران است به سینما بازمی‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای سیاست‌گذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: کودکان و نوجوانانی که در دو دهه اخیر پرورش یافته‌اند، نسلی ویژه به شمار می‌آیند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه یک سیما در ماه مبارک رمضان با ترکیبی از ویژه‌برنامه‌های سحر و افطار، برنامه‌های قرآنی، اجتماعی، مسابقه و همچنین سریال طنز، جدول پخشی متنوعی را برای مخاطبان تدارک دیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است