بین‌الملل 17:09 - 06 آبان 1400

اولیانوف: تردیدها درباره موفقیت مذاکرات را کنار بگذارید

به گزارش خبرگزاری مهر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با اشاره به تردیدهای موجود درباره احیای توافق هسته ای ایران اعلام کرد که این دست تردیدها باید کنار گذاشته شود.

اولیانوف به پیام توییتری یک روزنامه نگار اروپایی مبنی بر اینکه مذاکرات وین قرار است تا پیش از پایان ماه نوامبر از سر گرفته شود، اما این تردید وجود دارد که آیا این توافق هسته ای نجات خواهد یافت یا خیر، واکنش نشان داد.

وی در همین رابطه و در پاسخ به پیام توییتری مذکور، نوشت: ممکن است در میان روزنامه نگاران، تحلیلگران، ناظران، موافقان و مخالفان توافق هسته ای تردیدهایی وجود داشته باشد. اما شرکت کنندگان در مذاکرات وین باید این تردیدها را کنار بگذارند و این ذهنیت را در پیش بگیرند که موظف به موفقیت هستند، چرا که چیزهای بسیار مهمی در خطر است.

اولیانوف: تردیدها درباره موفقیت مذاکرات را کنار بگذارید

وی روز گذشته نیز در حساب کاربری خود در توییتر به از سرگیری مذاکرات وین اشاره کرد و در این خصوص نوشت: گفتگوهای وین درباره احیای برجام تا اواخر نوامبر (آذر ماه) از سرگرفته می شود.

این در حالی است که علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه با «انریکه مورا» هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام در مقر اتحادیه اروپا دیدار کرد.

دیدار مذکور پشت درهای بسته و در ساختمان اتحادیه اروپا در بروکسل انجام شد.


11292223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است