بین‌الملل 17:09 - 06 آبان 1400

اولیانوف: تردیدها درباره موفقیت مذاکرات را کنار بگذارید

به گزارش خبرگزاری مهر، «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با اشاره به تردیدهای موجود درباره احیای توافق هسته ای ایران اعلام کرد که این دست تردیدها باید کنار گذاشته شود.

اولیانوف به پیام توییتری یک روزنامه نگار اروپایی مبنی بر اینکه مذاکرات وین قرار است تا پیش از پایان ماه نوامبر از سر گرفته شود، اما این تردید وجود دارد که آیا این توافق هسته ای نجات خواهد یافت یا خیر، واکنش نشان داد.

وی در همین رابطه و در پاسخ به پیام توییتری مذکور، نوشت: ممکن است در میان روزنامه نگاران، تحلیلگران، ناظران، موافقان و مخالفان توافق هسته ای تردیدهایی وجود داشته باشد. اما شرکت کنندگان در مذاکرات وین باید این تردیدها را کنار بگذارند و این ذهنیت را در پیش بگیرند که موظف به موفقیت هستند، چرا که چیزهای بسیار مهمی در خطر است.

اولیانوف: تردیدها درباره موفقیت مذاکرات را کنار بگذارید

وی روز گذشته نیز در حساب کاربری خود در توییتر به از سرگیری مذاکرات وین اشاره کرد و در این خصوص نوشت: گفتگوهای وین درباره احیای برجام تا اواخر نوامبر (آذر ماه) از سرگرفته می شود.

این در حالی است که علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه با «انریکه مورا» هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام در مقر اتحادیه اروپا دیدار کرد.

دیدار مذکور پشت درهای بسته و در ساختمان اتحادیه اروپا در بروکسل انجام شد.


11292223
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از صهیونیست‌هایی که در شرکت‌های فناوری چند ملیتی کار می‌کنند، طی دو سال گذشته درخواست نقل مکان به خارج را ارائه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح صلح رئیس جمهور اوکراین که برخی موارد آن هنوز حل نشده، احتمالا محور گفت‌و‌گو‌های او با ترامپ در فلوریدا خواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در تداوم حملات متقابل روسیه و اوکراین به تاسیسات انرژی یکدیگر، یک نیروگاه گرمایشی کلیدی در خرسون آسیب جدید دید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی تظاهرات گسترده علویان در لاذقیه و طرطوس، اعتراضات به خشونت کشیده شد و به گفته مقامات دست‌کم سه نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله خلع سلاح این جنبش را طرحی آمریکایی–اسرائیلی دانست که به گفته او با هدف پایان دادن به مقاومت و تضعیف لبنان دنبال می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور سومالی به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط تل‌آویو را تجاوز به حاکمیت خود و تهدیدی برای ثبات منطقه‌ای و جهانی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سومین دیدار زلنسکی و ترامپ، انتظار می‌رود پس از چهار سال جنگ و یک میلیون کشته، خبرهای جدیدی درباره جنگ شنیده شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع روسیه مدعی شد نیروهایش کنترل ۶ شهرک از جمله هولیایپوله و استپنوهیرسک را در مناطق دونتسک و زاپوریژیا اوکراین به دست آورده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیاست خارجی، تکانشی و بدون ساختار رئیس‌جمهور آمریکا بعید است که واقعاً نفوذ ترکیه در منطقه را افزایش دهد یا سایر کشور‌های خاورمیانه را متقاعد کند که رهبری آنکارا را بپذیرند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع انگلیس از امضای قرارداد مشترک با آلمان برای خرید سامانه توپخانه متحرک RCH ۱۵۵ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است