بین‌الملل 16:38 - 08 آذر 1399

شهادت «فخری‌زاده» بر قدرت ایران در مقابله با دشمنان می‌افزاید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات نیوز، جنبش «أمل» لبنان به ریاست «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور با صدور بیانیه‌ای به جنایت ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، این جنبش در بیانیه خود تأکید کرد: شهادت محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران بر قدرت تهران در مقابله با دشمنان می‌افزاید. بدون شک این ترور باعث توقف مسیر پیشرفت و شکوفایی ایران نخواهد شد.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که سطح آماده‌باش در سفارتخانه‌های این رژیم از روز گذشته تاکنون بالا رفته است. در همین ارتباط، شبکه المیادین نیز اعلام کرده است که علت بالا رفتن سطح آماده‌باش در سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان ترس این رژیم از اقدام تلافی‌جویانه احتمالی تهران به دنبال جنایت ترور شهید فخری‌زاده، است.

بسیاری از طرف‌های منطقه‌ای تاکنون جنایت ترور شهید محسن فخری زاده را محکوم کرده‌اند. در همین ارتباط، محمود الزهار عضو ارشد حماس در این خصوص گفت: جنایت ترور شهید فخری زاده با هدف تضعیف جمهوری اسلامی ایران انجام شد. بدون شک ایران به این اقدام جنایتکارانه واکنش نشان خواهد داد.


10831120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه تایمز انگلیس اطلاعاتی از ابعاد نقش عمیق رژیم صهیونیستی در حوادث جنوب یمن و ارتباط این رژیم با مزدوران فاش کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور ریاست‌جمهوری اوکراین اعلام کرد که مذاکرات طولانی با مقامات آمریکایی فعلا متوقف شده و قرار است صبح فردا ادامه یابد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید پدافند هوایی آن در شب گذشته و بامداد یکشنبه بیش از ۲۰۰ پهپاد اوکراینی را رهگیری و سرنگون کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از حمله روز گذشته به نظامیان آمریکایی و سوری در مرکز سوریه، دمشق پنج مظنون که احتمالا با این حادثه مرتبط هستند را بازداشت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس اعلام کرد که رژیم صهیونیستی در حمله روز گذشته به غزه که سبب به شهادت رسیدن یک فرمانده برجسته این جنبش شد، از خط قرمز مهمی عبور کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی دولت استرالیا را در حادثه تیراندازی امروز سیدنی در جشن یهودیان مقصر دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس، شهادت فرمانده برجسته فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی در شهر غزه را نقض جدی توافق آتش‌بس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی وارد برلین شد تا با صدراعظم آلمان و جمعی از سران اروپایی و ناتو درباره وضعیت مذاکرات صلح اوکراین گفت‌و‌گو کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا تیراندازی دسته‌جمعی در سیدنی که تا کنون ۱۲ کشته بر جای گذاشته، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی می‌گوید اگر آمریکا و اروپا تضمین‌های امنیتی مناسبی ارائه دهند، اوکراین حاضر است از پیگیری عضویت در ناتو صرف نظر کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است