بین‌الملل 16:38 - 08 آذر 1399

شهادت «فخری‌زاده» بر قدرت ایران در مقابله با دشمنان می‌افزاید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الفرات نیوز، جنبش «أمل» لبنان به ریاست «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور با صدور بیانیه‌ای به جنایت ترور شهید «محسن فخری زاده» دانشمند هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، این جنبش در بیانیه خود تأکید کرد: شهادت محسن فخری‌زاده، دانشمند هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران بر قدرت تهران در مقابله با دشمنان می‌افزاید. بدون شک این ترور باعث توقف مسیر پیشرفت و شکوفایی ایران نخواهد شد.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که سطح آماده‌باش در سفارتخانه‌های این رژیم از روز گذشته تاکنون بالا رفته است. در همین ارتباط، شبکه المیادین نیز اعلام کرده است که علت بالا رفتن سطح آماده‌باش در سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان ترس این رژیم از اقدام تلافی‌جویانه احتمالی تهران به دنبال جنایت ترور شهید فخری‌زاده، است.

بسیاری از طرف‌های منطقه‌ای تاکنون جنایت ترور شهید محسن فخری زاده را محکوم کرده‌اند. در همین ارتباط، محمود الزهار عضو ارشد حماس در این خصوص گفت: جنایت ترور شهید فخری زاده با هدف تضعیف جمهوری اسلامی ایران انجام شد. بدون شک ایران به این اقدام جنایتکارانه واکنش نشان خواهد داد.


10831120
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که در پی حملات عصر امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسید و یک نفر دیگر زخمی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا سومین نفتکش را در سواحل ونزوئلا در آب‌های بین‌المللی توقیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سناتور جمهوری‌خواه آمریکایی با ادعای تجدید تسلیحات حماس و حزب‌الله، بر خلع سلاح این گروه‌ها تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت دونالد ترامپ با اختصاص بودجه بی‌سابقه، استخدام هزاران مأمور و تشدید عملیات میدانی، در حال آماده‌سازی سرکوب گسترده‌تر مهاجران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امانوئل مکرون از تصمیم فرانسه برای ساخت یک ناو هواپیمابر جدید خبر داد که قرار است در اواخر دهه ۲۰۳۰ جایگزین ناو هسته‌ای شارل دوگل شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس پستی دانمارک آخرین نامه خود را هفته آینده تحویل داده و به سنتی بیش از ۴۰۰ ساله پایان خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در ادامه نقض مکرر آتش‌بس، برای دومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته جنوب لبنان را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حادثه تیراندازی به جمعیت در ژوهانسبورگ که هنوز انگیزه آن مشخص نیست، ۹ نفر جان خود را از دست دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور سوئیس گفت که باید اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان و نوجوانان در برابر رسانه‌های اجتماعی انجام داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور نوار غزه پس از ریزش یک ساختمان در محله «شیخ رضوان» که به شهادت چهار شهروند انجامید، از جامعه بین‌المللی خواست برای ورود فوری مصالح ساختمانی و خانه‌های پیش‌ساخته جهت آغاز بازسازی و جلوگیری از تشدید بحران انسانی اقدام کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است