سیاسی 21:40 - 04 تیر 1401
آیت‌الله رئیسی گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود.

رئیس‌جمهور: تمامی ارز ترجیحی در دولت قبل مصرف شده بود

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌جمهور شامگاه امروز شنبه (4تیر) در ششمین گفتگوی زنده تلویزیونی با مردم، اظهار داشت: گفتگوی مردم برای دولت مغتنمی است و فرصت خوبی است که تمام مدیران دولت با مردم ارتباط داشته باشند و بنده حتی در قوه قضاییه حضور داشتم ارتباط با مردم را داشتم زیرا این ارتباط با مردم فی نفسه خوب است، چون شنیدن کی بود مانند دیدن و وقتی دربین مردم حضور پیدا می‌کنم تمام مشکلات مردم شنیده می‌شود.

وی افزود: بنده در جلسات دولت همواره تأکید داشتم که ارتباط با مردم حفظ شود و از مدیران استانی هم درخواست کردم که این مورد را در استان ها انجام دهند.

رییس‌جمهور با اشاره به هدفمندسازی یارانه‌ها، گفت: در زمان شروع دولت سیزدهم در بودجه ۱۴۰۰ مبلغی با عنوان ارز ترجیحی وجود نداشت زیرا در دولت قبل مصرف شده بود و وقتی از مجلس اصلاح ارز ترجیحی را درخواست کردیم، متاسفانه مجلس به فوریت آن رای نداد، در حالی که می بایست باید از همان روز اتفاق می افتاد اما شرایط و زیرساخت ها خوب نبود از این رو با اجازه از رهبر انقلاب ۷ ماه را گذراندیم.

در حال تکمیل...


11604807
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با تاکید بر لزوم اصلاح مصرف سوخت موتور خودرو‌ها در بازه زمانی مشخص، گفت: اگر چنین نشود مجبور می‌شویم در سیاست تخصیص ارز و صدور مجوز تولید بازنگری کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تاکید کرد: رویکرد دولت بازگشت دانشگاه‌ها به رسالت حل مساله و مهارت‌محوری است و هدر دادن منابع کشور برای مدرک‌سازی قابل قبول نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در آستانه ورود معاون اول رئیس‌جمهور به مسکو برای شرکت در نشست نخست‌وزیران سازمان همکاری شانگهای خاطرنشان کرد: حضور فعال ایران در این سازمان، نمادین نیست، بلکه گامی راهبردی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با دستور رئیس دیوان محاسبات، پرونده تاخیر در تامین و توزیع واکسن تب برفکی و تهدید امنیت غذایی کشور خارج از نوبت در این نهاد نظارتی رسیدگی می شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور به منظور شرکت در اجلاس نخست وزیران سازمان شانگهای، در رأس هیاتی سیاسی و اقتصادی تهران را به مقصد روسیه ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر واکنش وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به درخواست مذاکره از سوی آمریکا پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نایب‌رئیس اول کمیسیون اصل نود مجلس می‌گوید برای نرخ سهمیه ۱۵۰۰ تومانی و ۳ هزار تومانی هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با اشاره به تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی گفت: آنچه در کرانه باختری در حال وقوع است ادامه سیاست امحای استعماری فلسطینیان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس، در تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات منطقه گفت‌و‌گو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور خطاب به وزیر صمت دستور داد که در جلسه‌ای با خودروسازان، صریحاً اعلام کند اگر تا یکسال آینده موتور خودرو‌ها اصلاح و مصرف آنها بهینه نشود، هیچ‌گونه ارزی دریافت نخواهند کرد و اجازه تولید نیز نخواهند داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است