فرهنگی‌هنری 09:26 - 18 مرداد 1399
فرمانده شهید سید محمد همیشه یا پیراهن سبز برتن می‌کرد یا کلاه سبزی به سرمی‌گذاشت یا شال سبزی به گردن می‌آویخت و وقتی قرار بود خودش را برای دیگرانی که او را نمی‌شناختند معرفی کند، می‌گفت: «بنده حقیر سراپا تقصیر سید محمد زینال الحسینی هستم.»

نشان سیادت یک فرمانده

به گزارش ایسنا، جعفر طهماسبی از رزمندگان پیشکسوت تخریبچی لشکر ۱۰ سیدالشهدا(ع) در روایتی از فرمانده اش می‌گوید: از قدیم هم رسم و سنت بود که سادات و فرزندان رسول خدا صلی الله علیه و آله سعی می‌کردند سیادت خود را با استفاده از  نمادهای سیادت اعم از  کلاه سبز،  پیراهن سبز،  شال سبز آشکار سازند. اما امروزه این سنت ‌می‌رود که مانند باقی سنت‌های فراموش شده به ورطه فراموشی سپرده شود.



* همه فرماندهان حاضر در این عکس شهید شدند 

 * اصرار برای انجام مأموریت در میدان مین

از جمله کسانی که سعی می‌کردند در جبهه این افتخار را ظاهرکنند  شهدای سادات بودند و درعملیات‌های مختلف و مخصوصا شب عملیات با  شال سبز به کمر یا دورگردن یا  کلاه سبز به سر مثل ستاره می‌درخشیدند. فرمانده ما سردار شهید حاج سید محمد زینال الحسینی از جمله این سادات بود که هم خودش مقید بود و هم دیگران را تشویق می‌کرد که حتما علامتی که نشانه سیادت‌شان باشد همراه داشته باشند.

فرمانده شهید سید محمد همیشه یا پیراهن سبز برتن می‌کرد یا کلاه سبزی به سرمی‌گذاشت یا  شال سبزی به گردن می‌آویخت و وقتی قرار بود خودش را برای دیگرانی که او را نمی‌شناختند معرفی کند می‌گفت: «بنده حقیر سراپا تقصیر سید محمد زینال الحسینی هستم.» سیدمحمد وقتی هم که آماده شهادت شد احرام سبز پوشید و ترکش دشمن احرام سبزش را درید و درقلب او نفوذ کرد و سلاله‌ای ازفرزندان رسول خدا به آسمان پرکشید.



سید وقتی لباس سبز برتن و شال سبز برگردن داشت مثل اینکه رویین تن بود اما چه شد که برفراز ارتفاعات مشرف به شهر ماووت ترکشی ریز اجازه ورود به  قلب نازنینش راه  پیدا کرد به شهادت رساند. پیکر سید با لباس سبز سیادت در دل خاک آرام گرفت.

انتهای پیام


10657175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «تجدیدنظر»؛ تازه‌ترین تولید نمایشی صداوسیمای خراسان جنوبی همزمان با رویداد ملی «ایران‌جان خراسان جنوبی» از شبکه دو سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه آغاز تولید فصل سوم «برمودا» به تهیه‌کنندگی مهدی مینایی و با اجرا و‌نویسندگی کامران نجف‌زاده از تیزر این برنامه رونمایی شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با احکامی جداگانه از سوی «مریم پیرکاری» دبیر نهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شهر، مدیر بخش بین‌الملل و مدیر خانه جشنواره معرفی شدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس دومین جشنواره ملی فیلم و فیلمنامه ایثار از نهایی شدن شهر تبریزبرای میزبانی این رویداد ملی خبرداد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز سیما فیلم اعلام کرد که بعد از سریال «شیش ماهه»، «مرد سه هزار چهره» ساخته می‌شود، که از لحاظ فیلمنامه در مرحله طراحی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جلسه ۹۲۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و با حضور رؤسای قوای مقننه و قضائیه و اعضای حقیقی و حقوقی شورا برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پنج تفاهم‌نامه همکاری رسانه‌ای و فرهنگی میان سازمان صدا و سیمای ایران و نهاد‌های رسانه‌ای و فرهنگی جمهوری اسلامی پاکستان در اسلام‌آباد به امضا رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» دیدار اعضای هئیت‌رئیسه کمیته ملی پارالمپیک با رئیس رسانه ملی با حضور جمعی از معاونان و مدیران دو دستگاه و نیز جمعی از بانوان ورزشکار جانباز و توان‌یاب برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شورای پروانه فیلمسازی غیرسینمایی با ساخت ۹ فیلم‌نامه موافقت کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نقش رسانه ملی در برساخت هم‌افزای دانش و ایمان در جامعه دانش‌آموزی به مناسبت ۱۳ آبان مرور شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است