اجتماعی 20:58 - 19 تیر 1399

یکی از اهداف استراتژیک دشمن تخریب حجاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ولی المسلمین احسان بی آزار تهرانی عصر امروز در اجتماع بزرگ دختران انقلاب که در مجموعه شهدای سرچشمه و به صورت مجازی برای مخاطبان برگزار شد، گفت: حجاب پیش از ورود اسلام به ایران در کشور ما وجود داشته است اما متاسفانه برخی امروزه به دنبال ایجاد این شبهه هستند که آیا الزام به حجاب وجود دارد یا خیر.

وی تاکید کرد: متاسفانه امروزه برخی در حال دامن زنی به جریانی غربی به نام حجاب اجباری هستند این در حالی است که مساله حجاب ۷ مرتبه در قرآن و به صورت مصداقی مطرح شده است.

حجت الاسلام بی آزار تهرانی عنوان کرد: از روزی که پویش دختران انقلاب در فضای مجازی مطرح شد علاوه بر دشمنان برخی از افراد در داخل کشور نیز این موضوع را مورد نقد قرار دادند و آن را عامل دو دستگی خواندند. این در حالی است که حاج قاسم نیز که معتقد بود دختران بی حجاب نیز دختران این کشور هستند به دنبال تایید بی حجابی نبود بلکه منظور ایشان لزوم هدایت این افراد به سمت نور بوده است.

وی با بیان اینکه امروزه یکی از اهداف استراتژیک دشمن تخریب حجاب است، عنوان کرد: به تعبیر دشمن حجاب محکم ترین دیوار در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان است. حاج قاسم نیز وجود خود را برای امنیت، عزت و خاک کشور فدا کرد و بانوان نیز باید با حجاب خود در برابر دشمن ایستادگی کنند.

وی افزود: خواسته و مطالبه مشترک همه شهدا حفظ حجاب است. زن به عنوان ریشه خانواده محسوب می شود اما امروزه الفاظی از جمله دیده شدن زن برای از بین بردن این ریشه خانواده مطرح می شود که زنان باید با حفظ حجاب خود با آن مقابله کنند.


10611145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی گفت: در تهران تنها ۳۳ درصد ایستگاه‌های مترو مناسب‌سازی شده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند دریافت کارت شرکت در آزمون جذب عمومی منصب قضا سال ۱۴۰۴ آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران، هشدار جدی در مورد وضعیت بحرانی درختان و معابر تاریخی تهران ارائه داد و خواستار پیگیری فوری شهرداری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه یک در بازدید میدانی از محلات ناحیه ۸، ضمن بررسی وضعیت نگهداشت شهر و خدمات شهری، بر اجرای دقیق قانون و برخورد قاطع با فعالیت واحد‌های صنفی غیرمجاز تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با صدور حکم جدید در پرونده بانک سرمایه، محمدرضا جهانبانی به پرداخت حدود ۱۸ هزار میلیارد ریال دیگر در راستای جبران خسارات و ضرر و زیان وارده ناشی از جرم بصورت روزشمار محکوم شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور از روز چهارشنبه ۲۱ آبان تا شنبه ۲۴ آبان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک‌میلیون و ۳۵۰هزار تخلف حادثه‌ساز در معابر پایتخت ثبت و اعمال قانون شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت و نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه با حضور در هتل «سنود الریان» در مکه مکرمه، از نزدیک روند خدمات‌رسانی به زائران عمره مفرده را بررسی و با آنان درباره سطح رضایتمندی از خدمات اقامتی و پشتیبانی گفت‌و‌گو کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ تهران از کاهش سر فاصله سرویس دهی ناوگان اتوبوس های تندرو به منظور افزایش رفاه حال شهروندان و محدودیت تردد خودروهای تک سرنشین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران، از برگزاری نخستین همایش ملی علمی سیاست‌گذاری و حکمرانی شهری با محوریت «مدیریت مشارکتی» خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است