اجتماعی 20:58 - 19 تیر 1399

یکی از اهداف استراتژیک دشمن تخریب حجاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ولی المسلمین احسان بی آزار تهرانی عصر امروز در اجتماع بزرگ دختران انقلاب که در مجموعه شهدای سرچشمه و به صورت مجازی برای مخاطبان برگزار شد، گفت: حجاب پیش از ورود اسلام به ایران در کشور ما وجود داشته است اما متاسفانه برخی امروزه به دنبال ایجاد این شبهه هستند که آیا الزام به حجاب وجود دارد یا خیر.

وی تاکید کرد: متاسفانه امروزه برخی در حال دامن زنی به جریانی غربی به نام حجاب اجباری هستند این در حالی است که مساله حجاب ۷ مرتبه در قرآن و به صورت مصداقی مطرح شده است.

حجت الاسلام بی آزار تهرانی عنوان کرد: از روزی که پویش دختران انقلاب در فضای مجازی مطرح شد علاوه بر دشمنان برخی از افراد در داخل کشور نیز این موضوع را مورد نقد قرار دادند و آن را عامل دو دستگی خواندند. این در حالی است که حاج قاسم نیز که معتقد بود دختران بی حجاب نیز دختران این کشور هستند به دنبال تایید بی حجابی نبود بلکه منظور ایشان لزوم هدایت این افراد به سمت نور بوده است.

وی با بیان اینکه امروزه یکی از اهداف استراتژیک دشمن تخریب حجاب است، عنوان کرد: به تعبیر دشمن حجاب محکم ترین دیوار در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان است. حاج قاسم نیز وجود خود را برای امنیت، عزت و خاک کشور فدا کرد و بانوان نیز باید با حجاب خود در برابر دشمن ایستادگی کنند.

وی افزود: خواسته و مطالبه مشترک همه شهدا حفظ حجاب است. زن به عنوان ریشه خانواده محسوب می شود اما امروزه الفاظی از جمله دیده شدن زن برای از بین بردن این ریشه خانواده مطرح می شود که زنان باید با حفظ حجاب خود با آن مقابله کنند.


10611145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران از وقوع آتش‌سوزی در یک ساختمان اداری پنج‌طبقه در بزرگراه ستاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک وکیل دادگستری تاکید کرد که باید چک‌های صیادی ثبت شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور عراق تاکید کرد: تمایل زیادی برای همکاری مشترک دارویی، درمانی و توانبخشی با هلال‌احمر ایران داریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت مابه‌التفاوت هزینه سفر حج تمتع سال ۱۴۰۴ را به حساب زائرانی که به‌صورت کاملاً زمینی از عربستان به کشور بازگشته‌اند، واریز کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مردعلی گفت: در سال جاری بیش از ۱۰۰ هزار طرح اشتغال‌زایی خرد، کارگاهی و بنگاهی اجرا خواهد شد که ثمره آن ایجاد بیش از ۱۶۸ هزار فرصت شغلی در سطح کشور است.  
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ تهران از رفع پلمب پاساژ‌های آلومینیوم و شانزلیزه پایتخت خبر داد و گفت: این اقدام پس از ارائه تعهد کتبی مالکان مبنی بر رفع نواقص ایمنی در بازه زمانی تعیین‌شده و با هدف حفظ ایمنی شهروندان و تداوم فعالیت‌های اقتصادی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه پلیس گفت: مخدر‌های عجیب و غریب با قدرت تخریب بالا، «کِمیکال» و «بنزای» به اسم گل به فروش می‌رسند، اما بسیار خطرناک‌تر هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قمی از رفع پلمب پاساژ‌های آلومینیوم و شانزلیزه خبر داد و گفت: این اقدام پس از ارائه تعهد کتبی مالکان مبنی بر رفع نواقص ایمنی انجام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی انتظامی از موفقیت مرزبانان در کشف ۹۶۰ هزار و ۳۴۳ لیتر سوخت قاچاق با توقیف یک فروند کشتی در مرز‌های آبی جزیره قشم خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: تحقق عدالت آموزشی یکی از اولویت‌های دولت مردمی است و اجرای طرح ملی نهضت مدرسه‌سازی با هدف توسعه زیرساخت‌های آموزشی در مناطق پرجمعیت و کم‌برخوردار ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است