اجتماعی 20:58 - 19 تیر 1399

یکی از اهداف استراتژیک دشمن تخریب حجاب است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ولی المسلمین احسان بی آزار تهرانی عصر امروز در اجتماع بزرگ دختران انقلاب که در مجموعه شهدای سرچشمه و به صورت مجازی برای مخاطبان برگزار شد، گفت: حجاب پیش از ورود اسلام به ایران در کشور ما وجود داشته است اما متاسفانه برخی امروزه به دنبال ایجاد این شبهه هستند که آیا الزام به حجاب وجود دارد یا خیر.

وی تاکید کرد: متاسفانه امروزه برخی در حال دامن زنی به جریانی غربی به نام حجاب اجباری هستند این در حالی است که مساله حجاب ۷ مرتبه در قرآن و به صورت مصداقی مطرح شده است.

حجت الاسلام بی آزار تهرانی عنوان کرد: از روزی که پویش دختران انقلاب در فضای مجازی مطرح شد علاوه بر دشمنان برخی از افراد در داخل کشور نیز این موضوع را مورد نقد قرار دادند و آن را عامل دو دستگی خواندند. این در حالی است که حاج قاسم نیز که معتقد بود دختران بی حجاب نیز دختران این کشور هستند به دنبال تایید بی حجابی نبود بلکه منظور ایشان لزوم هدایت این افراد به سمت نور بوده است.

وی با بیان اینکه امروزه یکی از اهداف استراتژیک دشمن تخریب حجاب است، عنوان کرد: به تعبیر دشمن حجاب محکم ترین دیوار در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان است. حاج قاسم نیز وجود خود را برای امنیت، عزت و خاک کشور فدا کرد و بانوان نیز باید با حجاب خود در برابر دشمن ایستادگی کنند.

وی افزود: خواسته و مطالبه مشترک همه شهدا حفظ حجاب است. زن به عنوان ریشه خانواده محسوب می شود اما امروزه الفاظی از جمله دیده شدن زن برای از بین بردن این ریشه خانواده مطرح می شود که زنان باید با حفظ حجاب خود با آن مقابله کنند.


10611145
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت:مرحله نخست طرح مقابله با سرقت‌های خرد، منجر به شناسایی و دستگیری هزاران سارق و کشف بیش از ۲۲۰۰ فقره سرقت خودرو شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند دو نفره‌ای که با بیهوش کردن خانم سالمند در بهشت‌زهرا (س)، اموالش را سرقت کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: علی‌رغم صدور مجوز از سوی استانداری، برخی دستگاه‌ها و نهاد‌ها مشکلاتی را برای ساخت آرامستان جدید ایجاد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۳۲ یونیت پله برقی در پل‌های ۶ منطقه پایتخت در حال نصب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از انسداد موقت محور چالوس در محدوده کمرزرد خبر داد و مسیر‌های جایگزین را برای رانندگان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هلال‌احمر با اشاره به وقوع سیلاب در برخی از نقاط کشور اعلام کرد: تاکنون به بیش از ۲۹ هزار نفر خدمات در پی وقوع سیلاب ارائه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در پایتخت طی هشت ماه گذشته سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است