اجتماعی 11:21 - 04 تیر 1401
اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند.

مهلت یک هفته‌ای به اتباع افغانستانی بدون مدرک

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: به  اطلاع اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند می رساند: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح  سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند، و بعد از این تاریخ تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد. 

 در ادامه این اطلاعیه آمده است: قابل توجه اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند دیگر نیازی به اخذ نوبت نمی باشد و با مراجعه مستقیم به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی اقدام به ثبت نام کنند.همچنین با توجه به اینکه طرح شناسایی مذکور برای آخرین بار به مدت یک هفته تمدید شده است اتباع افغانستانی فاقد مدرک وقت را غنیمت شمرده و در این طرح شرکت کنند.

انتهای پیام/


11604073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری گفت: بر اساس مصوبه اخیر کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری، شرایط و امکان انتقال ۳۸۰ نفر از محکومین افغانستانی به کشورشان مهیا شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی برای توسعه حمل‌ونقل عمومی، بر همکاری نزدیک مدیریت شهری و صنعت خودروسازی برای نوسازی ناوگان و کاهش آلودگی هوا تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: آنچه در قانون اساسی تحت عنوان مدیریت یکپارچه شهری پیش بینی شده؛ هنوز به مرحله اجرا در نیامده و امیدواریم با اصلاحات مجلس، همراه با قانون شورا‌ها شاهد انجام آنها باشیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت با حضور در عرفات، مزدلفه و منا، بر ضرورت اصلاح فرآیند‌های اجرایی و بهبود مشکلات گذشته و رفع نواقص پیش از موسم حج تمتع ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل کمیته امداد استان تهران گفت: رویکرد ما در استان تهران، تحولی و مبتنی بر کار جهادی و شبانه‌روزی خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه تهران بزرگ با اشاره به وقوع بارش‌های پیش‌رو، از رانندگان خواست با سرعت مطمئنه، فاصله طولی مناسب و احتیاط کامل حرکت کنند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران از اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری باشکوه مراسم تشییع پیکر‌های مطهر ۳۰۰ شهید گمنام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران از آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا، از ۲۴ تا ۳۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد و تأکید کرد: تمام مدیران مشمول ماده ۴۱ باید حداقل سه ماه پیش از ثبت‌نام استعفا دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل ترافیک شهر تهران اعلام کرد: هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کلنگ تغییر حریم تئاتر شهر دی‌ماه سال ۱۴۰۲ زده شد اما پس از گذشت ۲۰ ماه هنوز تکمیل نشده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است