اجتماعی 11:21 - 04 تیر 1401
اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند.

مهلت یک هفته‌ای به اتباع افغانستانی بدون مدرک

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: به  اطلاع اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند می رساند: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح  سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند، و بعد از این تاریخ تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد. 

 در ادامه این اطلاعیه آمده است: قابل توجه اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند دیگر نیازی به اخذ نوبت نمی باشد و با مراجعه مستقیم به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی اقدام به ثبت نام کنند.همچنین با توجه به اینکه طرح شناسایی مذکور برای آخرین بار به مدت یک هفته تمدید شده است اتباع افغانستانی فاقد مدرک وقت را غنیمت شمرده و در این طرح شرکت کنند.

انتهای پیام/


11604073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سیستان و بلوچستان گفت: طرح‌های آبرسانی در ده‌ها روستای استان با همکاری خیرین و اجرای داوطلبان، شامل انتقال آب، ایجاد مخازن، لوله‌کشی انجام شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از اجرای طرح نذر خدمت در ۲۱ استان کشور خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های منتهی به شمال کشور از روز چهارشنبه ۳ دی‌ماه تا صبح شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و دبیرکل فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ در پیامی مشترک ضمن ابراز تسلیت شهادت امدادگر هلال‌احمر در حادثه سیلاب جهرم، شجاعت این امدادگر شهید را تجلیل کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با هدف توسعه و گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های پلیسی و انتظامی به تاجیکستان سفر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری تهران بر مدیریت مؤثر زمان رسیدگی، کاهش اطاله دادرسی و رعایت حقوق شهروندان در اجرای احکام مدنی تأکید کرد و صدور بخشنامه‌ای برای اصلاح روند اجرای احکام را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست مشترک شهرداری تهران و وزارت آموزش‌وپرورش با هدف با امضای صورت‌جلسه همکاری برای توسعه زمین‌های چمن مصنوعی در مدارس شهر تهران برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه به اظهارات حمید رسایی در مجلس واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس ابتدایی استان تهران به جز فیروزکوه و رباط کریم، فردا -چهارشنبه ۳ دی‌ماه- مجازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دارو‌های تزریقی آهسته‌رهش در خط مقدم درمان معتادان قرار خواهند گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است