اجتماعی 11:21 - 04 تیر 1401
اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند.

مهلت یک هفته‌ای به اتباع افغانستانی بدون مدرک

به گزارش گروه رفاه خبرگزاری فارس، اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی درباره اتباع افغانستانی اعلام کرد: به  اطلاع اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند می رساند: با توجه به تماس ها و مراجعات مکرر اتباع افغانستانی فاقد مدرک مبنی بر تمدید مهلت طرح  سرشماری و شناسایی؛ برای آخرین بار به مدت یک هفته طرح مذکور تمدید شد و تا پایان وقت کاری روز پنج شنبه مورخ ۹/۴/۱۴۰۱ فرصت دارند در این طرح شرکت کنند، و بعد از این تاریخ تحت هیچ شرایطی تمدید نخواهد شد. 

 در ادامه این اطلاعیه آمده است: قابل توجه اتباع افغانستانی که تاکنون موفق به اخذ نوبت جهت شرکت در طرح سرشماری نشده اند دیگر نیازی به اخذ نوبت نمی باشد و با مراجعه مستقیم به دفاتر پیشخوان دولت و دفاتر خدمات اقامت و اشتغال اتباع خارجی اقدام به ثبت نام کنند.همچنین با توجه به اینکه طرح شناسایی مذکور برای آخرین بار به مدت یک هفته تمدید شده است اتباع افغانستانی فاقد مدرک وقت را غنیمت شمرده و در این طرح شرکت کنند.

انتهای پیام/


11604073
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست سازمان تأمین اجتماعی، از ترمیم خلأ‌های سابقه بیمه‌ای با پرداخت هزینه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: پرواز‌های حج پیش رو از دهم ذی‌القعده برابر با ۲۸ فروردین ۱۴۰۶ آغاز خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: پرواز‌های حج پیش رو از دهم ذی‌القعده برابر با ۲۸ فروردین ۱۴۰۶ آغاز خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا جزئیات تصادف شدید و رخ‌به‌رخ ۲ دستگاه خودروی سواری در محور هراز را تشریح کرد، حادثه‌ای که انتشار فیلم لحظه وقوع آن در فضای مجازی، بازتاب گسترده‌ای داشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه ای با اشاره به تحریم های هوانوردی آمریکا علیه ایران، اعلام کرد: هوانوردی غیرنظامی صرفاً یک فعالیّت اقتصادی و تجاری نیست؛ بلکه حوزه‌ای است که مستقیم با ایمنی، سلامت و جان انسان‌ها ارتباط دار...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: باید ابعاد جنگ ترکیبی دشمن را بشناسیم. جنگ ترکیبی، بخشی از جنگ ادراکی و شناختی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سردار رادان گفت: باید ابعاد جنگ ترکیبی دشمن را بشناسیم. جنگ ترکیبی، بخشی از جنگ ادراکی و شناختی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عبدلیان پور گفت: اگر اقدامات مثبت و دستاورد‌های کشور به‌درستی برای افکار عمومی تبیین نشود، روایت‌های نادرست می‌تواند جای واقعیت را بگیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر گفت: مجموعه اقدامات انجام‌شده و حضور نیرو‌های شهرداری در کنار پلیس راهور موجب شد تردد شهروندان در روز‌های ابتدایی سال تحصیلی با شرایط مناسب‌تری انجام شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پرونده حمید رسایی، مدیرمسئول هفته‌نامه ۹ دی، پس از طی روند قضایی ۹۵۱ روزه، در نهایت به صدور حکم قطعی ۱۰ ماه حبس تعزیری و اجرای آن منجر شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است