اقتصادی 00:11 - 06 بهمن 1399
استیو هانکه در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد
به عقیده استیو هانکه سیاست های مالی کنونی آمریکا باید معقول تر شود.

احتمال کاهش بیشتر ارزش دلار وجود دارد

به گزارش ایسنا، ژانت یلن به عنوان گزینه پیشنهادی بایدن برای تصدی گری سمت وزیر خزانه داری آمریکا از سنا رای اعتماد گرفت. برخی از منابع خبری به نقل از وی نوشته اند که وی از مخالفان ایده تضعیف دلار است. در رابطه با تاثیر انتخاب وی بر بازار ارز، استیو هانکه- استاد اقتصاد کاربردی دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور آمریکا و عضو شورای مشاورین اقتصادی دولت رونالد ریگان- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اولویت اصلی یلن این خواهد بود که برنامه عظیم مخارج دولت را به سطوح معقول تری برساند.  

هانکه در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است روند تضعیف دلار در سال ۲۰۲۱ نیز ادامه داشته باشد؟ گفت: بله این احتمال وجود دارد.  

این عضو اندیشکده کاتو در پاسخ به این سوال که با توجه به رونمایی دولت بایدن از بسته محرک جدید ۱.۹ تریلیون دلاری، این میزان برای احیای اقتصاد آمریکا کافی خواهد بود نیز گفت: بسته ۱.۹ تریلیون دلاری جدید خیلی کمکی در به حرکت در آوردن چرخ های اقتصاد نخواهد کرد اما احتمالا باعث کاهش شتاب رشد اقتصادی خواهد شد چرا که این بسته اتلاف منابع و دارای (روزنه هایی) برای تقلب و سو استفاده است.   

لازم به ذکر است که طبق بسته محرک جدید، بیمه بیکاری از ۳۰۰ دلار در هفته به ۴۰۰ دلار افزایش خواهد یافت و یارانه نقدی مستقیم پرداختی به شهروندان آمریکایی به ۱۴۰۰ دلار خواهد رسید. دولت آمریکا تا قبل از این نیز حدود دو تریلیون دلار به کاستن از تبعات اقتصادی کرونا تخصیص داده بود.  

عملکرد دیگر ارزهای مهم در سال جاری نیز یکی دیگر از بندهای گفت وگو با این عضو گروه مشاوران اقتصادی رونالد ریگان بود. هانکه در پاسخ به این سوال که گمان می کند کدام ارز بهترین عملکرد را در بین ارزهای مهم در سال جاری داشته باشد گفت: در طول ۱۲۰ سال اخیر فرانک سوییس همواره بهترین عملکرد را داشته است و در سال ۲۰۲۱ نیز بار دیگر تقویت خواهد شد.  

انتهای پیام


10919355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی برای برخی نقاط کشور بارش پراکنده و وزش باد شدید پیش‌بینی کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» چهار سال پس از توقف نماد‌های استانی سهام عدالت، سهامداران همچنان در انتظار تصمیم نهایی در خصوص پایان این بلاتکلیفی هستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است