اقتصادی 00:11 - 06 بهمن 1399
استیو هانکه در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد
به عقیده استیو هانکه سیاست های مالی کنونی آمریکا باید معقول تر شود.

احتمال کاهش بیشتر ارزش دلار وجود دارد

به گزارش ایسنا، ژانت یلن به عنوان گزینه پیشنهادی بایدن برای تصدی گری سمت وزیر خزانه داری آمریکا از سنا رای اعتماد گرفت. برخی از منابع خبری به نقل از وی نوشته اند که وی از مخالفان ایده تضعیف دلار است. در رابطه با تاثیر انتخاب وی بر بازار ارز، استیو هانکه- استاد اقتصاد کاربردی دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور آمریکا و عضو شورای مشاورین اقتصادی دولت رونالد ریگان- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اولویت اصلی یلن این خواهد بود که برنامه عظیم مخارج دولت را به سطوح معقول تری برساند.  

هانکه در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است روند تضعیف دلار در سال ۲۰۲۱ نیز ادامه داشته باشد؟ گفت: بله این احتمال وجود دارد.  

این عضو اندیشکده کاتو در پاسخ به این سوال که با توجه به رونمایی دولت بایدن از بسته محرک جدید ۱.۹ تریلیون دلاری، این میزان برای احیای اقتصاد آمریکا کافی خواهد بود نیز گفت: بسته ۱.۹ تریلیون دلاری جدید خیلی کمکی در به حرکت در آوردن چرخ های اقتصاد نخواهد کرد اما احتمالا باعث کاهش شتاب رشد اقتصادی خواهد شد چرا که این بسته اتلاف منابع و دارای (روزنه هایی) برای تقلب و سو استفاده است.   

لازم به ذکر است که طبق بسته محرک جدید، بیمه بیکاری از ۳۰۰ دلار در هفته به ۴۰۰ دلار افزایش خواهد یافت و یارانه نقدی مستقیم پرداختی به شهروندان آمریکایی به ۱۴۰۰ دلار خواهد رسید. دولت آمریکا تا قبل از این نیز حدود دو تریلیون دلار به کاستن از تبعات اقتصادی کرونا تخصیص داده بود.  

عملکرد دیگر ارزهای مهم در سال جاری نیز یکی دیگر از بندهای گفت وگو با این عضو گروه مشاوران اقتصادی رونالد ریگان بود. هانکه در پاسخ به این سوال که گمان می کند کدام ارز بهترین عملکرد را در بین ارزهای مهم در سال جاری داشته باشد گفت: در طول ۱۲۰ سال اخیر فرانک سوییس همواره بهترین عملکرد را داشته است و در سال ۲۰۲۱ نیز بار دیگر تقویت خواهد شد.  

انتهای پیام


10919355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: یکصد و شانزدهمین جلسه حراج شمش طلا فردا سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری، برای کوتاه‌مدت طراحی شده‌اند و هدف اصلی آنها کاهش ریسک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری، برای کوتاه‌مدت طراحی شده‌اند و هدف اصلی آنها کاهش ریسک است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، شرکت پژوهش و فناوری پتروشیمی را پشتیبان صنعت دانست و گفت: این شرکت باید الگوی کسب‌وکار خود را بازبینی کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور، در رادیو اقتصاد، از تمدید مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» فاز اول انتقال آب از دریا به اصفهان تکمیل شد؛ در این مرحله، ۴۰ میلیون مترمکعب آب در اختیار صنایع قرار می‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: پروژه اتصال نهایی خطوط باغستان، کردان و حیدرآباد به‌عنوان یکی از مهم‌ترین پروژه‌های پایداری و کاهش فشار شبکه برق منطقه‌ای تهران در استان البرز با احداث یک کیلومتر مسیر ۶۳ کیلوولت جدید وارد مرحله نهایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج قرعه کشی ایران خودرو دوره ششم تیرماه ۱۴۰۴ اعلام و پیامک به برندگان این دوره ارسال شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، از اقدامات مهم صورت‌گرفته در حوزه مناطق آزاد کشور طی ماه‌های اخیر خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای از برنامه‌ریزی برای اصلاح و بهسازی محور‌های روستایی در هفت استان محروم کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است