اقتصادی 00:11 - 06 بهمن 1399
استیو هانکه در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد
به عقیده استیو هانکه سیاست های مالی کنونی آمریکا باید معقول تر شود.

احتمال کاهش بیشتر ارزش دلار وجود دارد

به گزارش ایسنا، ژانت یلن به عنوان گزینه پیشنهادی بایدن برای تصدی گری سمت وزیر خزانه داری آمریکا از سنا رای اعتماد گرفت. برخی از منابع خبری به نقل از وی نوشته اند که وی از مخالفان ایده تضعیف دلار است. در رابطه با تاثیر انتخاب وی بر بازار ارز، استیو هانکه- استاد اقتصاد کاربردی دانشگاه جان هاپکینز در بالتیمور آمریکا و عضو شورای مشاورین اقتصادی دولت رونالد ریگان- در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اولویت اصلی یلن این خواهد بود که برنامه عظیم مخارج دولت را به سطوح معقول تری برساند.  

هانکه در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است روند تضعیف دلار در سال ۲۰۲۱ نیز ادامه داشته باشد؟ گفت: بله این احتمال وجود دارد.  

این عضو اندیشکده کاتو در پاسخ به این سوال که با توجه به رونمایی دولت بایدن از بسته محرک جدید ۱.۹ تریلیون دلاری، این میزان برای احیای اقتصاد آمریکا کافی خواهد بود نیز گفت: بسته ۱.۹ تریلیون دلاری جدید خیلی کمکی در به حرکت در آوردن چرخ های اقتصاد نخواهد کرد اما احتمالا باعث کاهش شتاب رشد اقتصادی خواهد شد چرا که این بسته اتلاف منابع و دارای (روزنه هایی) برای تقلب و سو استفاده است.   

لازم به ذکر است که طبق بسته محرک جدید، بیمه بیکاری از ۳۰۰ دلار در هفته به ۴۰۰ دلار افزایش خواهد یافت و یارانه نقدی مستقیم پرداختی به شهروندان آمریکایی به ۱۴۰۰ دلار خواهد رسید. دولت آمریکا تا قبل از این نیز حدود دو تریلیون دلار به کاستن از تبعات اقتصادی کرونا تخصیص داده بود.  

عملکرد دیگر ارزهای مهم در سال جاری نیز یکی دیگر از بندهای گفت وگو با این عضو گروه مشاوران اقتصادی رونالد ریگان بود. هانکه در پاسخ به این سوال که گمان می کند کدام ارز بهترین عملکرد را در بین ارزهای مهم در سال جاری داشته باشد گفت: در طول ۱۲۰ سال اخیر فرانک سوییس همواره بهترین عملکرد را داشته است و در سال ۲۰۲۱ نیز بار دیگر تقویت خواهد شد.  

انتهای پیام


10919355
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: عرضه ۲۰ هزار موتور سیکلت برقی در تهران به عنوان شهر پایلوت را آغاز کرده‌ایم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت:  پرشدگی کل سد‌های کشور ۳۲ درصد است، اما این عدد در مورد سد‌های تهران تنها ۹ درصد است که بخش قابل توجهی از آن به دلیل رسوب است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای قانون مالیات بر سوداگری شاهد کاهش سفته بازی و هدایت نقدینگی به سمت بازار‌های مولد می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی بانک مرکزی با اعلام اینکه دوشنبه ۱۷ آذر، حراج سکه طلای بانک مرکزی انجام خواهد شد، گفت: برنامه پیش‌فروش سکه نیز هفته پایانی آذر برگزار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۱۲ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جهاد گفت: تامین ارز نهاده‌های دامی در حال پیگیری و ترخیص در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: واردات آب به صورت مجازی و حقیقی در دستور کار ما است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیایی که هر تصمیم و هر خرید تنها با یک جست‌و‌جو آغاز می‌شود، حضور در لحظه‌ای که کاربر نیازش را بیان می‌کند، یک امتیاز ساده نیست؛ یک مزیت رقابتی تعیین کننده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری استخدامی کشور گفت:دولت جذب ۵۰۰ مدیر جوان را آغاز می‌کند و اصلاحات ساختاری را پیش می‌برد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب در خصوص بحث جیره‌بندی آب نکاتی را مطرح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است