اجتماعی 05:52 - 02 آذر 1399

کافه رستوران متخلف در غرب تهران پلمب شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بامداد یکم آذرماه، مأموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران خبری مبنی بر عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عرضه و استعمال قلیان در کافه رستورانی در حوالی خیابان ستارخان، دریافت شد و تیمی از مأموران این معاونت برای بررسی موضوع به نشانی اعلامی مراجعه کردند.

در این گزارش آمده است، در تحقیقات پلیسی مشخص شد متصدی رستوران بدون توجه به پروتکل‌های بهداشتی و رعایت فاصله گذاری اجتماعی واحد صنفی خود را در اختیار تعداد فراوانی از افراد قرار داده و اعتراض مردمی را موجب شده است.

بنا بر این گزارش، نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متصدی این واحد صنفی متخلف و پلمب کافه رستوران گرفته شد.

گفتنی است، با پلمب کافه رستوران، متصدی آن برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفت.


10820402
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: با اجرای قرارداد جدید، در صورت ورود کامل واگن‌ها، ناوگان متروی تهران با رشد ۷۴ درصدی مواجه خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا گفت:مرحله نخست طرح مقابله با سرقت‌های خرد، منجر به شناسایی و دستگیری هزاران سارق و کشف بیش از ۲۲۰۰ فقره سرقت خودرو شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند دو نفره‌ای که با بیهوش کردن خانم سالمند در بهشت‌زهرا (س)، اموالش را سرقت کردند، دستگیر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رحیمی می‌گوید آنچه درخصوص اصلاح قانون مهریه در طرح مجلس آمده، بحث حبس و استفاده از پابند است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس اعلام کرد که اراذل و اوباش محله پیروزی با استفاده از قانون بکارگیری سلاح به ضرب گلوله زمین‌گیر و راهی بیمارستان شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: علی‌رغم صدور مجوز از سوی استانداری، برخی دستگاه‌ها و نهاد‌ها مشکلاتی را برای ساخت آرامستان جدید ایجاد کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: ۳۲ یونیت پله برقی در پل‌های ۶ منطقه پایتخت در حال نصب است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا، از انسداد موقت محور چالوس در محدوده کمرزرد خبر داد و مسیر‌های جایگزین را برای رانندگان اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هلال‌احمر با اشاره به وقوع سیلاب در برخی از نقاط کشور اعلام کرد: تاکنون به بیش از ۲۹ هزار نفر خدمات در پی وقوع سیلاب ارائه شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است