اجتماعی 20:28 - 13 اسفند 1399

برقراری روزانه حدود ۷۰۰ ارتباط زنده در شبکه شاد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاجی میرزایی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش گیلان با اشاره به پیگیری مسئولان آموزشی استان برای تحقق اهداف آموزشی، گفت: پیشرفت و تحول دغدغه همه جوامع است حتی اگر در انتخاب موضوع دچار اشتباه شوند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی بر این باورند برای پیشرفت باید تنها صنعت و کشاورزی و جاده را توسعه دهیم افزود: اگر چه این موارد معتبر است و کشور ما علی رغم تحریم استکبار روی پای خود ایستاده اما معتبرترین راه برای تحول یک جامعه، تحول در یادگیری جامعه است.

وی ریشه تحولات در همه عرصه‌ها را یادگیری دانست و اضافه کرد: انسان‌ها در پرتو یادگیری متمدن شده و شخصیت آنها قوام می‌یابد و عرصه‌های گوناگون اندیشه رشد می‌یابند.

حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه تمدن محصول دیدن، شنیدن و فکر کردن است و آموزش و پرورش انسان را متحول می‌کند، ادامه داد: آموزش و پرورش منشأ همه تحولات را مدیریت می‌کند و یادگیری بزرگترین فرصت جامعه برای تغییر و ساختن آینده زیبا و باکیفیت است‌.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه یکی از نشانه‌های حکمرانی شایسته توجه به امور تجریدی است، بیان کرد: توانایی انسان، مدار اصلی توسعه است و انسان‌ها نیازمند یادگیری هستند که متولی این کار آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه رسالت انبیا هدایت انسان بود که این وظیفه به معلمان سپرده شده است، افزود: هیچ شرافتی بالاتر از این نیست که شخصی تربیت و پرورش انسان را بر عهده گیرد و این امر رسالت بزرگی است.

ارزیابی ۱۳ میلیون دانش آموزان در قالب طرح «کوچ»

حاجی میرزایی، شورای آموزش و پرورش را بالاترین شورای هر استان عنوان و اظهار کرد: کرونا، نظام یادگیری را با بزرگترین چالش قرن مواجه کرد چرا که این ویروس تمامی ساز و کارهای ساخته شده را غیرفعال و ناکارآمد کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طبق آمار یونسکو، حدود ۷۰ درصد معلمان در دنیا پس از کرونا برای اولین بار با آموزش مجازی آشنا شدند، تصریح کرد: آموزش و پرورش ایران به همت فرهیختگان و معلمان و مدیران خیمه آموزش را سرپا نگه داشتند.

وی با بیان اینکه شبکه شاد به عنوان یک مولود چند ماهه، بزرگترین عرصه ارائه خدمات آی تی در کشور است، ادامه داد: شبکه شاد مصداقی از تحقق دولت الکترونیک است. از ابتدای فعالیت این شبکه تاکنون حدود ۲۸ میلیارد پیام صرفاً آموزشی بین افراد از طریق این شبکه رد و بدل شده است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه روزانه بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ ارتباط زنده در شبکه شاد برقرار می‌شود، اضافه کرد: بارزترین جلوه اقتصاد مقاومتی همین شبکه شاد است و ما این تهدید بزرگ جهانی را به یک فرصت بزرگ برای نظام تعلیم و تربیت تبدیل کردیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طرح آجر به آجر با هدف سهیم کردن مردم در مدرسه سازی اجرا می‌شود، اظهار کرد: گیلان یکی از استان‌هایی است که بیشترین همکاری را در این زمینه دارد.

وی با اشاره به اجرای طرح «کوچ»، افزود: در قالب اجرای این طرح توده بدنی ۱۳ میلیون دانش آموز اندازه گیری شده و به آنها خدمات مشاوره‌ای ارائه و هدفگذاری کردیم تا سه واحد درصد وزن دانش آموزان را متعادل کنیم.


10976545
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پسر جوانی که طی دو ماه اخیر به اتهام تعرض به یک دختر در یک میهمانی شبانه، پروسه محاکمه را طی کرده بود، حکم اعدام گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نشست سفرای اعضای گروه آسیااقیانوسیه شورای حقوق بشر سازمان ملل به ریاست جمهوری اسلامی ایران و با حضور دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان در ژنو برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، از عرضه میوه‌های نوبرانه پاییزی در میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قیمت مناسب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقان تجهیزات و کابل‌های برق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۸ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک روان در معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون قضایی قوه قضاییه گفت: دایره شمول عفو معیاری بسیار بیشتر از عفو مصداقی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی یک ضرورت است و در تمام اسناد بالادستی به این موضوع تاکید شده، از این رو وزارت جهاد کشاورزی باید برنامه‌ای در این خصوص داشته باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارآگاهان با تلاش شبانه روزی اعضای باندی که با طراحی سناریوی مفقودی کامیون و محموله آن قصد داشتند علاوه بر سرقت، خسارت نیز از بیمه دریافت کنند را شناسایی و دستگیر کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مستند شوک حادثه‌ای را به تصویر کشید که شاید باورش برای اکثر مردم سخت باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است