بین‌الملل 08:53 - 05 مهر 1400
رسانه دولتی کره‌شمالی، آمریکا را درخصوص نقض‌های حقوق بشری، مکار و تشنه قدرت برای سلطه جهانی توصیف کرد.

کره‌شمالی، آمریکا را بدترین ناقض حقوق بشر خواند

به گزارش ایسنا، این انتقاد امروز (دوشنبه) در مقاله آژانس خبری مرکزی کره (کی.سی.ان.ای) به قلم یک کارشناس روابط بین‌الملل مطرح شده است.

در گزارش کی.سی.ان.ای آمده است: حقوق بشر مورد حمایت ایالات متحده چیزی جز یک ترفند برای درک آسان جاه‌طلبی وحشیانه آن برای تسلط بر جهان نیست. ایالات متحده فجیع‌ترین ناقض حقوق بشر در جهان است که به بهانه "حقوق بشر" توسعه عادی و مسالمت‌آمیز کشورهای مستقل را به شدت مختل می‌کند.

این کارشناس تاکید کرد که "اقدامات ریاکارانه ایالات متحده تحت پوشش حقوق بشر" باید قبل از اینکه ایالات متحده به سلطه جهانی برسد، نابود شود.

رسانه دولتی کره‌شمالی با اشاره به نقض‌های حقوق بشری آمریکا نظیر محاصره ده‌ها ساله کوبا و تلاش برای آسیب رساندن به ثبات سیاسی چین که "خسارت چندین تریلیون دلاری برای مردم این کشور بر جای گذاشته"، تاکید کرد: جای تعجب نیست که ایالات متحده از "حقوق بشر" برای اعمال فشار سیاسی بر کشورهای مستقل ضدامپریالیستی سوءاستفاده می‌کند.

رسانه رسمی پیونگ یانگ تاکید کرد: در حال حاضر بسیاری از کشورها با قاطعیت در برابر تمسخر حقوق بشری ایالات متحده به منظور مهار توسعه آنها ایستاده‌اند.

براساس گزارش اسپوتنیک، گزارش فوق به دنبال آن منتشر می‌شود که پیونگ‌یانگ تاکید کرد آمریکا باید بابت نقض‌های فاحش حقوق بشری در ائتلاف تحت امر آمریکا در افغانستان مسوول شناخته شود. در آن زمان، وزارت خارجه کره‌شمالی اعلام کرد، ماموریت آمریکا پیش از آنکه "با فرار سریع نیروهای آمریکایی به پایان برسد" منجر به "جنایات غیر انسانی" شده است.

انتهای پیام


11246167
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» انعطاف تاکتیکی واشنگتن در برابر شروط تهران و هشدار‌های جهانی، نشان‌دهنده بن‌بست نظامی آمریکا در مقابل قدرت بازدارندگی ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه، در تحلیل تنش‌های اخیر ایران و آمریکا اعلام کرد که تهدید جنگ فوری میان دو کشور وجود ندارد و هر دو طرف تمایل به یافتن راه‌حلی خلاقانه نشان داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ترکیه اعلام کرد آنکارا در حال حاضر هیچ جدول زمانی یا قصدی برای خروج از سوریه ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایر اروپا اعلام کرد از ۱۷ فوریه پروازهای مستقیم بین مادرید و کاراکاس را پس از توقف نزدیک به سه ماهه به دلیل نگرانی‌های امنیتی، از سر خواهد گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت حمل‌ونقل آمریکا در پی تشدید تنش‌ها با ایران، راهنمایی تازه برای کشتی‌های تجاری پرچم این کشور در تنگه هرمز صادر کرد و هشدار داد از آب‌های سرزمینی ایران دوری کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر انگلیس کیِر استارمر در پی بحران انتصاب پیتر مندلسون به سفارت واشنگتن، با درخواست‌هایی برای استعفا مواجه شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر ارمنستان و معاون رئیس‌جمهور آمریکا در دیدار خود در ایروان توافقنامه‌ای برای گسترش همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد ۵۳ مهاجر در پی غرق یک قایق در سواحل لیبی جان باختند یا مفقود شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلا روز دوشنبه تحت تأثیر تنش‌های فزاینده بین ایالات متحده و ایران و افزایش تقاضا برای دارایی‌های امن، بیش از ۲ درصد جهش کرد و به بالاتر از ۵۰۵۷ دلار در هر اونس رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون ترامپ مدعی شد واشنگتن در مذاکرات با ایران خط قرمزی ندارد و به دنبال توافقی اجرایی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است