بین‌الملل 23:27 - 29 مهر 1400

حزب الله یک گروه سیاسی مهم در لبنان است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، رئیس جمهور روسیه در سخنانی گفت که مسکو با تمام گروه‌های سیاسی لبنان برای حفظ امنیت و ثبات این کشور همکاری می‌کند.

بر اساس این گزارش، ولادیمیر پوتین همچنین افزود که روسیه به صورت عملی با تمام گروه‌های سیاسی لبنان در تماس است و این امر ادامه خواهد یافت.

پوتین با بیان اینکه روسیه همواره نسبت به حل اختلافات در لبنان از طریق گفتگو تشویق می‌کند و خواهان ایجاد بستر مشترک مناسب برای توافق بین طرف‌های لبنانی بدون درگیری است، افزود: ما با تمام لبنانی‌ها برای جلوگیری از خونریزی همکاری می‌کنیم.

رئیس جمهور روسیه درباره حزب الله هم گفت: موضع گیری درباره حزب الله از یک کشور به کشور دیگر متفاوت است. خوب می دانم که اشخاص مختلف در کشورهای مختلف مواضع متفاوتی درباره حزب الله دارند.

پوتین در عین حال درباره موضع رسمی روسیه در این خصوص تاکید کرد: حزب الله یک گروه سیاسی مهم در لبنان است.

رئیس جمهور روسیه پیرامون تحقیقات درباره انفجار بندر بیروت هم اظهار داشت که مسکو امکان کمک به این تحقیقات را بررسی خواهد کرد و در صورت امکان تصاویر ماهواره‌ای را هم ارائه می‌کند.

پوتین در عین حال افزود: ما نمی‌توانیم درباره روند سیاسی دستگاه قضائی لبنان اظهارنظر کنیم و نمی‌توانیم از یک طرف علیه طرف دیگر حمایت کنیم چرا که این کار در تلاش‌های ما برای اصلاح بین طرف‌های لبنانی نتیجه عکس خواهد داد.


11282970
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترامپ تامین بودجه برای پروژه‌های محیط‌زیستی را متوقف کرده و وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعا کرد انرژی ارزان از «افراط‌گرایی اقلیمی» مهم‌تر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نفت‌کش عازم روسیه پس از حمله پهپادی در دریای سیاه، از گارد ساحلی ترکیه درخواست کمک کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قدرت‌های سلطه‌گر با القای درماندگی به مردم در پی آن هستند تا حس پیروزی را در ذهن‌ها خشک کرده و جهان را به جایی فقط برای تسلیم تبدیل کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درگیری‌های شدید میان نیرو‌های الجولانی و نیروهای دموکراتیک سوریه در حلب باعث آوارگی گسترده هزاران غیرنظامی شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها می‌گویند که روند تدوین قوانین و سازوکار‌های لازم برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در اوکراین آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است