اجتماعی 19:02 - 05 اسفند 1399

۴۰ هزار کلاس درس تا سال آینده تکمیل می شود

یه گزارش خبرگزاری مهر، ناصر قفلی در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور با هدف تکریم از ۱۰۰۰ خیر مدرسه ساز که در سالن مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه چند وقت پیش معاون وزیر اعلام کردند که ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره داریم که همینطور باقی مانده بود اظهار کرد: در آن زمان از دکتر نوبخت خواستیم آورده دولت را برای ساخت مدارس خیرساز افزایش دهد که خوشبختانه افزایش یافت.

وی افزود: دولت ۳۳۰ درصد آورده‌اش را افزود، خیرین ما هم باید فعالیت می‌کردند که محقق شد و ما تعهد خود را از یک هزار میلیارد تومان به ۲۵۰۰ میلیارد افزایش دادیم و در نتیجه ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره تعیین تکلیف شده است.

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز با بیان اینکه عملیات ساخت این ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره یا به اتمام رسیده و یا در سال آینده به اتمام می رسند و در خدمت آموزش و پرورش قرار می‌گیرند گفت: برای ما افتخار بزرگی است که در یک جهشی دولت و خیرین این چنین پای کار آمدند.

قفلی افزود: البته هنوز مسئله حل نشده و ۵۰ هزار کلاس درس دیگر نیاز داریم اما اگر بخواهیم به حد خوبی برسیم ۳۰۰ هزار کلاس درس دیگر نیاز داریم و درخواست می‌کنیم دولت همراهی کنند و کاری کنیم بچه‌های ما در شرایط مناسب و حداقل نیمه استاندارد درس بخوانند.

وی تاکید کرد که هیچ دانش آموزی نباید بدون مدرسه بماند. باید برای این کار تلاش کنیم.

در این مراسم از سردیس «اکبر ابراهیمی» خیر مدرسه ساز، توسط معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد. همچنین مجموعه کتب خیرین مدرسه ساز نیز در این مراسم رونمایی شد. به نمایندگی از خیران از هشت خیر مدرسه ساز نیز تقدیر به عمل آمد.


10964661
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه می‌گوید دلیل خبرسازی علیه مسئولان قضایی، آغاز تحقیقات درباره یک پرونده جدید فساد و با هدف منحرف کردن روند رسیدگی به این پرونده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در دیداری دوجانبه در حاشیه هفتمین اجلاس مجمع زیست‌محیطی ملل متحد در نایروبی، شینا انصاری معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست ایران و مصدق ملک وزیر محیط‌زیست پاکستان بر ضرورت گسترش و به‌روزرسانی چارچوب همکاری‌های محیط زیستی میان د...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت نزدیک به ۴ تا ۵ هزار شبکه مستقیم در سراسر کشور دارد که شامل شبکه تسهیل‌گران، شبکه محلات، شبکه مناطق و سایر حوزه‌ها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از برگزاری سومین مرحله آزمون انتخاب سردفتری ازدواج و طلاق پس از تصویب قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب وکار امروز ۲۰ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با بیان اینکه احزاب قانونی باید میدان‌دار رقابت سالم در انتخابات باشند، گفت: دولت موظف است شرایط حضور و مشارکت حداکثری مردم را فراهم کند و مساجد و محلات نیز برای برگزاری انتخاباتی پرشور و منظم فعال شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قوه قضاییه از هدایت یک کشتی خصوصی به سمت ایران با حکم قضایی خبر داد و گفت: این کشتی حامل محموله تجاری ساختمانی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به تمرکز ویژه رئیس‌جمهور بر ساماندهی حمل‌ونقل حومه‌ای پایتخت، از نهایی‌شدن ساختار شرکت حمل‌ونقل ریلی حومه‌ای پس از سال‌ها بلاتکلیفی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: در مکتب اسلام زن به مثابه ریحانه و گل است و باید هرچه بیشتر مورد حمایت و حفاظت قرار گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر گفت: تجربه جنگ ۱۲ روزه نشان داد که آموزش داوطلبان متناسب با شرایط بحرانی نبود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با توجه اعلام کار گروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در پایتخت از امروز پنج شنبه ۲۰ آذر تا اطلاع ثانوی  خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است