اجتماعی 19:02 - 05 اسفند 1399

۴۰ هزار کلاس درس تا سال آینده تکمیل می شود

یه گزارش خبرگزاری مهر، ناصر قفلی در بیست و دومین جشنواره خیرین مدرسه ساز کشور با هدف تکریم از ۱۰۰۰ خیر مدرسه ساز که در سالن مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اشاره به اینکه چند وقت پیش معاون وزیر اعلام کردند که ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره داریم که همینطور باقی مانده بود اظهار کرد: در آن زمان از دکتر نوبخت خواستیم آورده دولت را برای ساخت مدارس خیرساز افزایش دهد که خوشبختانه افزایش یافت.

وی افزود: دولت ۳۳۰ درصد آورده‌اش را افزود، خیرین ما هم باید فعالیت می‌کردند که محقق شد و ما تعهد خود را از یک هزار میلیارد تومان به ۲۵۰۰ میلیارد افزایش دادیم و در نتیجه ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره تعیین تکلیف شده است.

رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز با بیان اینکه عملیات ساخت این ۴۰ هزار کلاس درس نیمه کاره یا به اتمام رسیده و یا در سال آینده به اتمام می رسند و در خدمت آموزش و پرورش قرار می‌گیرند گفت: برای ما افتخار بزرگی است که در یک جهشی دولت و خیرین این چنین پای کار آمدند.

قفلی افزود: البته هنوز مسئله حل نشده و ۵۰ هزار کلاس درس دیگر نیاز داریم اما اگر بخواهیم به حد خوبی برسیم ۳۰۰ هزار کلاس درس دیگر نیاز داریم و درخواست می‌کنیم دولت همراهی کنند و کاری کنیم بچه‌های ما در شرایط مناسب و حداقل نیمه استاندارد درس بخوانند.

وی تاکید کرد که هیچ دانش آموزی نباید بدون مدرسه بماند. باید برای این کار تلاش کنیم.

در این مراسم از سردیس «اکبر ابراهیمی» خیر مدرسه ساز، توسط معاون اول رئیس جمهور رونمایی شد. همچنین مجموعه کتب خیرین مدرسه ساز نیز در این مراسم رونمایی شد. به نمایندگی از خیران از هشت خیر مدرسه ساز نیز تقدیر به عمل آمد.


10964661
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۰ از اجرای طرح جامع بازسازی، بهسازی، ایمن‌سازی و تجهیز ۵۸ بوستان فعال این منطقه با هدف ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی، افزایش ایمنی شهروندان و بهبود سیمای بصری فضا‌های سبز منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پنل تخصصی معاینه فنی خودرو‌های برقی در حاشیه بیستمین کنفرانس بین المللی حمل و نقل و ترافیک برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان محیط زیست اعلام کرد که از سال گذشته، مطابق قانون برنامه توسعه هفتم، سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده از رده خارج شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و نظارت سازمان تعزیرات حکومتی بر ضرورت نظارت جدی بر بازار و همراهی در اجرای طرح کالابرگ‌ها در طرح ماه مبارک رمضان و عید نوروز تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا از ارائه بیش از ۱۱ میلیون خدمت در مراکز شماره‌گذاری از ابتدای سال جاری خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون پیشگیری و درمان ستاد مبارزه با موادمخدر گفت: در مراکز امید و زندگی افراد مبتلا به اعتیاد پس از سم‌زدایی و درمان، مهارت‌آموزی می‌کنند و زمینه تأمین محل سکونت، اشتغال و درآمد برای آنان فراهم می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف یکدستگاه خودروی بنز قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: مشکلی بابت واردات مترو به کشور وجود ندارد و اتوبوس‌ها نیز همچون ماه‌های گذشته به تدریج وارد خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فاتب، از تشدید برخورد با وانت‌بار‌هایی که به‌صورت غیرمجاز و با بار‌های نامتعارف در آزادراه و بزرگراه‌های تهران تردد می‌کنند خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از آغاز فرآیند انتقال ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی تک‌کابین ترخیص‌شده به پایتخت خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است