اجتماعی 10:59 - 07 تیر 1401

افزایش ۲۱ درصدی قدرت خرید پس از آزادسازی قیمت‌ها

به گزارش خبرنگار مهر، ایوب فصاحت مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران در هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر تهران گفت: درباره به زیرساخت‌های فیزیکی و ظرفیت شبکه بازار سازمان گفت: یک میدان مرکزی میوه و تره بار و سه مرکز عرضه بهداشتی دام در کنار میادین میوه و تره بار به ارائه خدمات می‌پردازند همچنین ۳۸ درصد تفاوت قیمت میوه را در میادین تهران نسبت به سایر مراکز شهر شاهد هستیم.

وی با اشاره به کیفیت مواد غذایی که در سازمان میادین میوه و تره بار عرضه می‌شوند گفت: کیفیت محصولات عرضه شده در میادین از متوسط کیفیت در سطح شهر بالاتر است.

فصاحت گفت: در طول سه ماه گذشته ۶۰۰ میلیارد تومان به اقتصاد خانوار کمک شده که تا و تا پایان سال بیشتر هم می‌شود همچنین در خرید شفاف نیز نقش محوری در این راهبرد داشته ایم باید تاکید کنم که در عرضه مستقیم کالای اساسی در کنار دولت نقش اساسی و در مواردی به مراتب نقش سازنده‌تری داشته ایم.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران گفت: در ماه رمضان دیدیم که قیمت اقلامی همچون خرما افزایش قابل توجهی داشت اما در میادین میوه و تره بار این قیمت مدیریت شد و مردم خرما را با افزایش قیمت ۶۰ تا ۷۰ درصدی خریداری نکردند.

وی گفت: شاهد هستیم که دهک‌های بالا نیز از میادین خریداری می‌کنند متوسط قیمت اقلام در میادین کنترل شد و در عرضه مرغ نیز با افزایش ۶۱ درصدی قیمت در ماه گذشته، سعی شد افزایش قیمت کمتر از قیمت مصوب باشد.

فصاحت ادامه داد: پیش از آزادسازی قیمت‌ها میزان خرید از میادین ۳۵۷ هزار قلم کالا و پس از آزادسازی ۴۳۲ هزار قلم کالا بوده است قدرت خرید پس از آزادسازی قیمت‌ها ۲۱ درصد و افزایش داشته است.

وی با اشاره به عرضه دام به مناسبت عید سعید قربان گفت: عرضه بهداشتی دام در عید قربان در مراکز بهداشتی عرضه دام شهرداری انجام خواهد شد خوشبختانه در تهران آماری از تب کریمه کنگو نداشته ایم و امیدواریم با عرضه دام در این میادین، شاهد این بیماری نباشیم.

فصاحت با بیان اینکه باید بتوانیم نیازهای تهران را به طور مستمر پاسخ دهیم، گفت: برای انجام این امر تولید و تأمین گوشت قرمز گوسفندی را در دستور کار قرار داده‌ایم و با بیش از ۸۰ درصد تعاونی‌ها جلساتی را برگزار کرده ایم همچنین اقداماتی در حوزه بازرگانی داشته ایم و ظرفیت صادرات و واردات را شناسایی کرده ایم و مذاکرات اساسی را با فعالان حوزه صادرات و واردات داشته ایم.

وی با اشاره به فروش هوشمند در میادین میوه و تره بار، گفت: تلاش کرده ایم که در بستر نرم افزاری و هوشمندسازی فرآیندها، نواقص اپلیکیشن طراحی شده را برطرف کنیم تا مشکلی برای شهروندان پس از فعال شدن آن وجود نداشته باشد.

وی گفت: پیش بینی می‌شود ۱۰۰ بازار احداث شود که تا پایان تیر ماه ۴۰ بازار، تا پایان مرداد ۳۰ بازار و تا پایان شهریور ماه نیز مابقی بازارها نهایی خواهد شد. ۲۰۰ مورد اراضی شناسایی شده و تلاش می‌کنیم این وعده را در حد اعلا عملیاتی کنیم.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران با اشاره به تفکیک زباله گفت: تفکیک پسماند را در یکی از بازارهای شهر آغاز کرده ایم تا بتوانیم کمک حال سازمان پسماند در این زمینه باشیم.

فصاحت با بیان اینکه الگویی در سازمان طراحی شده است، خاطرنشان کرد: ما مجوزهایی را برای تملک شرکت‌های بازرگانی نیاز داریم تا بتوانیم در تنظیم بازار نقش اساسی دا شته باشیم.


11607586
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ پس از آزاد سازی ۷۸۰۰ متر مربع از اراضی عمومی حریم باغ راه حضرت زهرا (س)، در نظر دارد تعداد دو معبر جدید احداث نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با صدور اطلاعیه‌ای مراحل ثبت‌نام الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ و نکات مهم مربوط به انتخاب کاروان و تحویل مدارک را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از برپایی بازارچه‌های ویژه شب یلدا در مناطق ۲۲ گانه با هدف ساماندهی مشاغل و کمک به اقتصاد خانوار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۷ فقره حادثه مرگبار در هفته دوم آذر ماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است