اجتماعی 17:51 - 07 آذر 1400

تاجر اینستاگرام کلاهبردار از آب در آمد/ کلاهبرداری ۵ میلیاردی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح این خبر گفت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد قصد سرمایه گذاری در تجارت‌های بزرگ در فضای مجازی را داشته که مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: شاکی اظهار داشت، مدتی قبل در یکی از شبکه‌های اجتماعی مشغول جستجو بودم که با فردی ناشناس آشنا شدم، این فرد که بسیار خوش صحبت بود خود را از اشخاص با نفوذ معرفی کرد و مدعی بود با یک سرمایه گذاری مطمئن و بدون ریسک می‌تواند سرمایه ام را در عرض چند روز چندین برابر کند.

رئیس پلیس فتا تهران گفت: شاکی در ادامه اظهار داشت پس از مدتی که از آشنایی من و این فرد گذشت وی به من پیشنهاد سرمایه گذاری در پروژه تجارت بزرگ اینستاگرامی را داد و بنده هم با اعتمادی که به او پیدا کرده بودم مبلغ ۵ میلیارد ریال به حساب او واریز کردم اما پس از واریز تلفن همراهش را خاموش کرد و دیگر خبری از او نداشتم و متوجه شدم از من کلاهبرداری کرده است.

این مقام سایبری صریح کرد: بررسی موضوع کلاهبرداری به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و با تحقیقات صورت گرفته و اقدامات خاص پلیسی موفق شدند مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

گودرزی خاطر نشان کرد: بعد از به دست آمدن اطلاعات هویتی این کلاهبردار اینترنتی برای پلیس و پس از تشریفات قضائی متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران توسط تیم عملیات پلیس فتا پایتخت دستگیر شد.

وی گفت: مجرم پس از مواجهه با ادله دیجیتال ضمن پذیرفتن جرم خود گفت با هویت‌های جعلی و جستجو در فضای مجازی سوژه‌های خود را انتخاب می‌کردم و با صمیمی شدن با آنها و صحبت‌های اغنا کننده این افراد را ترغیب به سرمایه گذاری می‌کردم و پس از کلاهبرداری از فضای مجازی محو می‌شدم

رئیس پلیس فتا تهران تاکید کرد: به هویت‌ها در فضای مجازی اعتماد نکنند و قبل از سرمایه گذاری از طریق فضای مجازی شناخت کافی از طرف مورد معامله را داشته باشند و تا حصول اطمینان از اطلاعات شغلی و هویتی طرف مقابل از هرگونه واریز وجه خودداری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با مراجعه به سایت www.cyberpolice.ir موارد را گزارش کنند.


11340987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با سیصد و نود و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران، نام ۲۲ معبر در پایتخت با حداکثر آراء موافق تغییر کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اگر آقایان هم در امور خانه تکانی ورود کنند، سطح ایمنی کار بالا می‌رود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دادگاه عالی انتظامی قضات اعلام کرد: حدود ۳۳ درصد پرونده‌های وارده به دادگاه عالی انتظامی قضات مربوط به وکلا است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس پیشگیری فراجا از کشف گسترده مواد مخدر، کالای قاچاق و سلاح غیرمجاز و دستگیری ۵۹۱ متهم در عملیات هفته گذشته ایستگاه‌های بازرسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به آمار تصادفات گفت: در ۹ ماهه سال جاری حدود ۴ درصد افزایش در تعداد جان‌باختگان ثبت شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سارقی که در کمتر از ۲۵ ثانیه پژو پرشیا سرقت می‌کرد به خاطر اختلاف با یکی از شاگردانش لو رفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا از مسدودسازی سرشماره ارسال‌کننده پیامک برای تعدادی از شهروندان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸ پروژه زیرساختی با حجم اعتباری ۱۵۱ میلیارد تومان به همت بنیاد علوی در ۲۶ شهرستان کشور به بهره‌برداری رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با رای اکثریت اعضای شورای شهر تهران بهای پارکینگ‌های شهرداری برای در سال آینده تعیین شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران و زیرساخت شورای اسلامی شهر تهران از آماده شدن آزادراه شهید شوشتری برای بهره‌برداری خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است