اجتماعی 17:51 - 07 آذر 1400

تاجر اینستاگرام کلاهبردار از آب در آمد/ کلاهبرداری ۵ میلیاردی

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داود معظمی گودرزی در تشریح این خبر گفت: شخصی به پلیس فتا پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد قصد سرمایه گذاری در تجارت‌های بزرگ در فضای مجازی را داشته که مورد کلاهبرداری قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: شاکی اظهار داشت، مدتی قبل در یکی از شبکه‌های اجتماعی مشغول جستجو بودم که با فردی ناشناس آشنا شدم، این فرد که بسیار خوش صحبت بود خود را از اشخاص با نفوذ معرفی کرد و مدعی بود با یک سرمایه گذاری مطمئن و بدون ریسک می‌تواند سرمایه ام را در عرض چند روز چندین برابر کند.

رئیس پلیس فتا تهران گفت: شاکی در ادامه اظهار داشت پس از مدتی که از آشنایی من و این فرد گذشت وی به من پیشنهاد سرمایه گذاری در پروژه تجارت بزرگ اینستاگرامی را داد و بنده هم با اعتمادی که به او پیدا کرده بودم مبلغ ۵ میلیارد ریال به حساب او واریز کردم اما پس از واریز تلفن همراهش را خاموش کرد و دیگر خبری از او نداشتم و متوجه شدم از من کلاهبرداری کرده است.

این مقام سایبری صریح کرد: بررسی موضوع کلاهبرداری به صورت ویژه در دستور کار این پلیس قرار گرفت و کارشناسان پلیس فتا پایتخت اقدامات خود را آغاز کردند و با تحقیقات صورت گرفته و اقدامات خاص پلیسی موفق شدند مجرم را در فضای مجازی شناسایی کنند.

گودرزی خاطر نشان کرد: بعد از به دست آمدن اطلاعات هویتی این کلاهبردار اینترنتی برای پلیس و پس از تشریفات قضائی متهم در یکی از مناطق جنوبی تهران توسط تیم عملیات پلیس فتا پایتخت دستگیر شد.

وی گفت: مجرم پس از مواجهه با ادله دیجیتال ضمن پذیرفتن جرم خود گفت با هویت‌های جعلی و جستجو در فضای مجازی سوژه‌های خود را انتخاب می‌کردم و با صمیمی شدن با آنها و صحبت‌های اغنا کننده این افراد را ترغیب به سرمایه گذاری می‌کردم و پس از کلاهبرداری از فضای مجازی محو می‌شدم

رئیس پلیس فتا تهران تاکید کرد: به هویت‌ها در فضای مجازی اعتماد نکنند و قبل از سرمایه گذاری از طریق فضای مجازی شناخت کافی از طرف مورد معامله را داشته باشند و تا حصول اطمینان از اطلاعات شغلی و هویتی طرف مقابل از هرگونه واریز وجه خودداری نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک با مراجعه به سایت www.cyberpolice.ir موارد را گزارش کنند.


11340987
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری استان تهران با ارسال پیامکی اعلام کرد فروش هرگونه مواد دخانی از جمله سیگار، تنباکو و قلیان به افراد زیر ۱۸ سال ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه‌ای را با هدف ثبت و رسیدگی به ادعا‌های مرتبط با املاک فاقد سند رسمی فعال کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مامور قلابی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سر کلانتر پنجم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق خودرو و لوازم خودرو در یک عملیات پلیسی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهید آروین محمدی از شهدای حمله رژیم صهیونیستی به زندان اوین، ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری و رئیس‌جمهور به این خانواده، مقام شهادت را عزتی جاودانه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار تهران تأکید کرد: نقش کلیدی آموزش و پرورش در اجرای انتخابات پایتخت، خصوصاً نخستین دوره برگزاری انتخابات تمام‌الکترونیک و تناسبی، غیرقابل جایگزین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند نقره‌ای حامل ۱۳۰۰ لیتر نفت سفید قاچاق در محور کرمان به ماهان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت:تهران، خانه بزرگانی است که هر یک نقشی مهم در شکل‌گیری هویت این شهر داشته‌اند. حضور همین شخصیت‌هاست که تهران را به شهری ناب‌تر و معنادارتر تبدیل کرده و آن را از سایر کلان‌شهر‌ها متمایز می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از توزیع سوخت یورو ۴ در شهرستان‌های استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است