اقتصادی 21:41 - 06 تیر 1401
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: به زودی ناو شهید حاج قاسم سلیمانی که حامل بالگرد است به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود.

ورود ناو حامل بالگرد با نام شهید حاج قاسم سلیمانی به ناوگان سپاه در آینده نزدیک

به گزارش خبرگزاری فارس دریادار علیرضا تنگسیری بعدازظهر امروز در همایش گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با اشاره به توقیف دو نفتکش یونانی در آب‌های خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: پیش از این یونانی‌ها نفتکش ما را به سواحل این کشور بردند و نفت آن را خالی کردند و با پر رویی دادگاه حکم به توقیف آن داد.

وی با اشاره به حمایت و پشتیبانی رهبر معظم انقلاب از توقیف نفتکش آنها در آب‌های خلیج فارس افزود: در یک زمان و یک لحظه اما در دو جغرافیای متفاوت در شرایط نامساعد جوی با سرعت وزش ۲۷ نات که بالگرد امکان راپل نداشت این دو نفتکش را توقیف کردیم،یکی از آنها در هرمزگان و دیگری در استان بوشهر بود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه، ایران را کشوری ذوالبحر و دریایی در شمال و جنوب آن عنوان کرد و افزود: ما جزایر راهبردی در خلیج فارس داریم که مانند ناو هواپیمابر غرق نشدنی هستند.

وی با اشاره به دریافت ۴ هزار پیام مردمی در پی توقیف کشتی یونانی استینا یادآور شد: علاوه بر حمایت مردم یکی دیگر از عوامل اقتدار ما نیروی دریایی قدرتمند ما است که در مقابل دشمن ایستاده است.

دریادار تنگسیری دیگر عامل اقتدار نیروی دریایی سپاه را دانش بنیان بودن اقتصاد دریایی دانست و گفت: قایق‌های پرسرعت سپاه امروز در داخل ساخته می‌شوند. همچنین دو فروند نفتکش تولید داخل به ونزوئلا تحویل دادیم.

وی با بیان اینکه تأمین امنیت تنگه هرمز برعهده سپاه پاسداران است گفت: بیگانگان فرامنطقه ای خلیج فارس هستند ولی حضورشان کمرنگ است چون ریشه در منطقه ندارند. 

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: گذشت آن زمان که یک ناو هواپیمابر یا یک ناوشکن بیگانه وارد منطقه می‌شد و یک بوق می‌زد و همه شناورها خبردار می‌ایستادند.

وی درباره تولید شناور در داخل گفت: به زودی ناو شهید حاج قاسم سلیمانی که حامل بالگرد است به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود. همه قایق‌های پرسرعت موشک انداز با سرعت ۷۰ تا ۹۰ نات را خودمان می‌سازیم.

دریادار تنگسیری با بیان اینکه بیش از ۲۵ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق از ۲۳ لنج ضبط کرده‌ایم گفت: اخیراً شناورهای حامل ۲۵۰ کیلو مواد مخدر و یک محموله ۲ تنی مواد مخدر را در خلیج فارس توقیف کرده‌ایم. 

انتهای پیام/


11607162
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به مشکلات تخصیص ارز به واردات مواد اولیه، تولید شیرخشک نوزاد در آذرماه به ۴ میلیون قوطی می‌رسد که این میزان ۲ میلیون قوطی کمتر از نیاز کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با استمرار توزیع برنج های وارداتی تنظیم بازار پیش بینی می شود که قیمت برنج طی روزهای آتی ۳۰ درصد کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۷.۶۶ میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد کاهش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران»  امروز یکشنبه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بیمه مرکزی، آمار شکایات صنعت بیمه در هشت‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل فرابورس گفت: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است هر هفته یک عرضه اولیه داشته باشیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز ایران گفت: مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۶۱ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اتاق اصناف ایران گفت:افزایش حدود ۶۰ درصدی قیمت برخی اقلام مانند انار نسبت به سال گذشته به مناسبت شب یلدا گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران: این طور نیست که شرایط اقتصاد ایران به سمت ابرتورم برود ولی برای کنترل تورم باید اقدامات و اصلاحات کلیدی در این زمینه انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در تخصیص ارز، اولویت در تامین کالا‌های اساسی است و در سایر موارد بر پایه نیاز کشور مدیریت تخصیص ارز با حساسیت دنبال می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است