اقتصادی 21:41 - 06 تیر 1401
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران گفت: به زودی ناو شهید حاج قاسم سلیمانی که حامل بالگرد است به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود.

ورود ناو حامل بالگرد با نام شهید حاج قاسم سلیمانی به ناوگان سپاه در آینده نزدیک

به گزارش خبرگزاری فارس دریادار علیرضا تنگسیری بعدازظهر امروز در همایش گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با اشاره به توقیف دو نفتکش یونانی در آب‌های خلیج فارس توسط نیروی دریایی سپاه اظهار داشت: پیش از این یونانی‌ها نفتکش ما را به سواحل این کشور بردند و نفت آن را خالی کردند و با پر رویی دادگاه حکم به توقیف آن داد.

وی با اشاره به حمایت و پشتیبانی رهبر معظم انقلاب از توقیف نفتکش آنها در آب‌های خلیج فارس افزود: در یک زمان و یک لحظه اما در دو جغرافیای متفاوت در شرایط نامساعد جوی با سرعت وزش ۲۷ نات که بالگرد امکان راپل نداشت این دو نفتکش را توقیف کردیم،یکی از آنها در هرمزگان و دیگری در استان بوشهر بود.

فرمانده نیروی دریایی سپاه، ایران را کشوری ذوالبحر و دریایی در شمال و جنوب آن عنوان کرد و افزود: ما جزایر راهبردی در خلیج فارس داریم که مانند ناو هواپیمابر غرق نشدنی هستند.

وی با اشاره به دریافت ۴ هزار پیام مردمی در پی توقیف کشتی یونانی استینا یادآور شد: علاوه بر حمایت مردم یکی دیگر از عوامل اقتدار ما نیروی دریایی قدرتمند ما است که در مقابل دشمن ایستاده است.

دریادار تنگسیری دیگر عامل اقتدار نیروی دریایی سپاه را دانش بنیان بودن اقتصاد دریایی دانست و گفت: قایق‌های پرسرعت سپاه امروز در داخل ساخته می‌شوند. همچنین دو فروند نفتکش تولید داخل به ونزوئلا تحویل دادیم.

وی با بیان اینکه تأمین امنیت تنگه هرمز برعهده سپاه پاسداران است گفت: بیگانگان فرامنطقه ای خلیج فارس هستند ولی حضورشان کمرنگ است چون ریشه در منطقه ندارند. 

فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد: گذشت آن زمان که یک ناو هواپیمابر یا یک ناوشکن بیگانه وارد منطقه می‌شد و یک بوق می‌زد و همه شناورها خبردار می‌ایستادند.

وی درباره تولید شناور در داخل گفت: به زودی ناو شهید حاج قاسم سلیمانی که حامل بالگرد است به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه می‌شود. همه قایق‌های پرسرعت موشک انداز با سرعت ۷۰ تا ۹۰ نات را خودمان می‌سازیم.

دریادار تنگسیری با بیان اینکه بیش از ۲۵ میلیون لیتر گازوئیل قاچاق از ۲۳ لنج ضبط کرده‌ایم گفت: اخیراً شناورهای حامل ۲۵۰ کیلو مواد مخدر و یک محموله ۲ تنی مواد مخدر را در خلیج فارس توقیف کرده‌ایم. 

انتهای پیام/


11607162
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ششمین مرحله تحویل سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی با تحویل ۲۱۷ هزار و ۹۶۰ قطعه سکه از ۳۰ مهر آغاز شد و متقاضیان با مراجعه به شعب بانک ملی می‌توانند سکه‌های خود را با قیمت قطعی دریافت کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نهایی هشتمین دوره قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو منتشر شد. بر اساس اعلام این شرکت، اسامی برندگان رزرو نیز مشخص و اطلاعات کامل آنها در دسترس قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر، ابرناکی و بارش باران در شرق اردبیل، گیلان و سواحل مازندران پیش‌بینی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت:در فرآیند تغییر ساختار اداری، هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد و جابه‌جایی‌ها صرفاً برای رفع موازی‌کاری و ارتقای بهره‌وری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: در فرآیند تغییر ساختار اداری، هیچ نیرویی تعدیل نخواهد شد و جابه‌جایی‌ها صرفاً برای رفع موازی‌کاری و ارتقای بهره‌وری انجام می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با افزایش میزان مصرف سوخت و همچنین تأکید وزرای نیرو و نفت مبنی بر استفاده از ظرفیت خودرو‌های هیبریدی و برقی، امروز اولین خودروی هیبریدی تولید داخل رونمایی شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در دیدار با وزیر انرژی قطر گفت: تحولات امروز صنعت نفت و گاز ایجاب می‌کند نسل جدیدی از نیرو‌های متخصص، آشنا با ساختار‌های بین‌المللی و تحولات فناورانه، برای آینده انرژی تربیت شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۳۰ مهر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق آخرین اطلاعیه صادر شده، از اول آبان ماه، صدور بیمه‌نامه بدون تأیید کد پستی در سامانه املاک و اسکان، منجر به عدم دریافت کد یکتای بیمه مرکزی خواهد شد. به این ترتیب، بیمه‌نامه یادشده فاقد وجاهت صدور بوده و از چرخه سامانه نظارتی حذف می‌شود....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت در دیدار با وزیر نفت و گاز لیبی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک و تقویت همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف انرژی تأکید کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است