سیاسی 17:25 - 28 آبان 1398
یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از بررسی سوالات ملی و منطقه‌ای چند تن از نمایندگان از وزیر نیرو در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

بررسی سوالات چند تن از نمایندگان از وزیر نیرو در کمیسیون انرژی

علی بختیار در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون وزیر نیرو به اتفاق معاونین خود حضور یافتند و به سوالات چند تن از نمایندگان در خصوص مسائل ملی و منطقه‌ای پاسخ دادند.

وی در ادامه اظهار کرد: سوالات مربوطه پیرامون حوزه آب‌های مرزی، رویکرد علمی در تصمیمات حوزه آب و برق و همچنین انتقاد تعدادی از نمایندگان از بکارگیری نیروهای غیربومی در طرح‌ها و پروژه‌های منطقه‌ای بود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه تصریح کرد: در نهایت پس از توضیحات وزیر نیرو تعدادی از نمایندگان از پاسخ‌های ایشان قانع شدند و قرار شد جلساتی برای پیگیری مسائل مطروحه از سوی نمایندگان تشکیل شود.

انتهای پیام


10297119
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با صدور حکمی اعضای حقیقی جدید شورای عالی نوجوانان و جوانان را منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه گفت: نظرسنجی‌های معتبر و افکار عمومی جهانی، ایران را در جنگ ۱۲ روزه پیروز قطعی نبرد می‌دانند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه با بیان اینکه سخن گفتن از بن‌بست در موضوع هسته‌ای ایران بی‌اساس است، گفت: گفت‌و‌گو با یک کشور به معنای آغاز روند مذاکرات نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، رئیس کتابخانه ملی و سازمان اسناد کشور را مامور رسیدگی و پیگیری فوری درمان و بهبود دکتر کامران فانی کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به معضل آلودگی شدید هوای کلانشهر‌های کشور، گفت: وضعیت آلودگی هوای شهر‌های کشور به هیچ وجه قابل دفاع نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: برای افزایش ظرفیت تولید برق نیاز است که طرح جامعی تهیه شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام پژمان‌فر می‌گوید بدون شک در کشور باید تصمیمات بزرگ و جدی در ارتباط با آب، حامل‌های انرژی، منابع و مصارف و مواردی از این دست گرفته شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محاسبه مالیات حقوق کارکنان آموزش‌وپرورش با پیگیری‌های دیوان محاسبات کشور اصلاح شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: دولت در تهیه لایحه بودجه ۱۴۰۵ و نمایندگان در بررسی آن می‌توانند از مصوبات جلسات هیأت عمومی دیوان بهره ببرند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید اراده‌ای در هیئت‌رئیسه مجلس برای استیضاح وزرا نمی‌بینم و در تعارض نمایندگان و هیئت‌رئیسه باید ببینیم در این زورآزمایی، زور کدام بیشتر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است