فرهنگی‌هنری 10:29 - 02 خرداد 1401
انتشارات دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گامی نو در حوزه نشر و پژوهش برداشت و ترجمه کامل کتاب «نبرد مخفی علیه ایران» نوشته رونن برگمن را به همراه نقد آن با عنوان «نیم قرن تا ناکامی» در یک کتاب در ۸۵۰ صفحه به چاپ رساند.

برای نخستین‌بار یک کتاب و نقدش همزمان چاپ شد

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارسف انتشارات دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران گامی نو در حوزه نشر و پژوهش برداشت و ترجمه کامل کتاب «نبرد مخفی علیه ایران» نوشته رونن برگمن را به همراه نقد آن با عنوان «نیم قرن تا ناکامی» در یک کتاب در ۸۵۰ صفحه به چاپ رساند.

 برگمن، نویسنده صهیونیست، عمده اقدامات ضد ایرانی اشغالگران فلسطین را از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در این اثر به رشته تحریر در آورده و برای توجیه‌پذیر ساختن این ضدیت‌ها اتهامات ناروایی را به ملت ایران نسبت داده است.

«هر چند اطلاع از خصومت‌هایی که از روز ۲۳ بهمن ۱۳۵۷ آغاز شد برای همه علاقه‌مندان به این آب و خاک جذاب است، اما غرض‌ورزی‌ها و تلاش برای قرار دادن ایرانیان در موضع اتهام بدون پاسخ مستند قابل عرضه نبوده است.»

از این‌رو برای اولین بار در حوزه نشر کشور دو اثر در یک کتاب عرضه می‌شود (ترجمه کامل «نبرد مخفی علیه ایران» توسط دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران و نقد آن در تألیفی تحت عنوان «نیم قرن تا ناکامی» نوشته عباس سلیمی نمین).

این نوآوری موجب می‌شود اهل نظر و دوست‌دار تاریخ هم از اطلاعات عرضه شده در کتاب «نبرد مخفی علیه ایران» بی‌بهره نمانند و هم به صورت مستند از رویکردهای صهیونیست‌ها در تاریخ‌سازی اطلاع یابند. برگمن برای اولین بار اطلاعات قابل توجه و ارزشمندی در مورد موضوعاتی همچون تخاصم شدید و البته پنهانی آمریکا و اسرائیل در جریان «ایران گیت» که منجر به قتل نماینده صهیونیست‌ها (آمیرام نیر) شد، ترور شخصیت‌های ایرانی حتی امام موسی صدر، سبوعیتی که بر دیپلمات‌های ایرانی رفته است، وحشت شدید صهیونیست‌ها از افشای روز افزون ماهیت نژادپرستانه افراطی آن‌ها و... را در این اثر ارائه می‌کند.

علاقه‌مندان به اطلاع از ناگفته‌های مهم تاریخ معاصر، برای پیش خرید این اثر می‌توانند با شماره تلفن ۴۴۶۱۷۶۱۵ تماس بگیرند‌. 

انتهای پیام/


11570334
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «قمارباز» گفت: این فیلم از تلفیق دو ماجراست، که بخشی از آن مربوط به هک بانک مرکزی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سفر با سینمایی‌های انقلابی در ایام پیروزی انقلاب در روز‌های پایانی این هفته که مصادف با چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» والی‌نژاد با رد هرگونه شائبه دلخوری تأکید کرد که کدورتی در کار نبوده و محمدحسین مهدویان پیش‌تر دیدگاه‌های خود را در «نیم‌شب» بیان کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم مستند «بابا موشک داد» به کارگردانی مصطفی توکل‌فرد در نهمین جشنواره تلویزیونی مستند حضور دارد و امشب پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم افتتاحیه شبکه تلوبیونی بازی، همزمان با آغاز هفت‌خوان بازی‌های رایانه‌ای، برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاندار سیستان و بلوچستان با حضور در واحد امور ارتباط با مخاطبان (۱۶۲) اداره‌کل روابط‌عمومی رسانه ملی، از نزدیک در جریان روند فعالیت‌های این واحد قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده فیلم «کافه سلطان» گفت: جشنواره محلی برای ارزیابی فیلم‌ها کنار هم است و صرفاً نباید برای آن فیلم ساخت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهارمین روز از چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر با ۹ اجرا در سالن‌های تهران برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در حالی سومین شب خود را پشت سرگذاشت که هنرمندان موسیقی نواحی با حضور پررنگ‌شان، موسیقی اقوام مختلف ایران را به مخاطبان معرفی کردند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عباس صالحی در بازدید از ستاد برگزاری چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، دستور داد که در روند مجوز‌های موسیقی و کنسرت‌های آتی همدلی با هنرمندان مدنظر قرار گرفته شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است