فرهنگی‌هنری 09:14 - 08 آذر 1400

شصتمین انیمیشن دیزنی گیشه را گرفت/ شروع اکران فیلم «خانه گوچی»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، انیمیشن «افسون» شصتمین انیمیشن تاریخ کمپانی دیزنی، با اکران در سینماهای آمریکا در تعطیلات شکرگذاری موفق شد تا صدر گیشه را به خود اختصاص دهد.

این انیمیشن موزیکال که با بودجه ۱۲۰ میلیون دلاری ساخته شده و از چهارشنبه اکرانش را در ۳۹۸۰ سالن سینما شروع کرد، در روز نخست ۷.۵ میلیون دلار فروخت و در نهایت با فروش ۴۰.۳ میلیون دلاری در ۵ روز، اولین آخر هفته اکرانش را به پایان برد.

به این ترتیب به صدرنشینی «شکارچیان روح: افترلایف» خاتمه داده شد و این فیلم رده دوم فروش را با فروشی ۲۴.۵ میلیون دلاری از آن خود کرد. هرچند نسبت به هفته فروش این فیلم کاهشی ۴۴ درصدی را تجربه کرد، اما بازهم فروشی قابل قبول را به نام خود ثبت کرد.

با اکران فیلم جدید ریدلی اسکات یعنی «خانه گوچی» این فیلم در جایگاه سوم جدول فروش قرار گرفت و این موقعیت را با فروش ۱۴.۲ میلیون دلاری از نمایش در ۳۴۷۷ سالن سینما کسب کرد. این فروش بهترین افتتاحیه برای یک فیلم درام در دوران کرونا را از آن خود کرد.

این فیلم که با بودجه ۷۵ میلیون دلاری ساخته شده با نمره «ب+» در سایت سینمااسکور از خریداران بلیت و با امتیاز ۶۱% از منتقدان در سایت راتن تومیتوز روبه‌رو شده است.

«خانه گوچی» در بازار بین‌المللی نیز از نمایش در ۴۰ کشور ۱۲.۸ میلیون دلار کسب کرده است. در این میان سهم بریتانیا و ایرلند با فروش ۳.۴ میلیون دلاری بیشتر از بقیه بوده است.

«ابدی‌ها» با فروش ۱۱.۴ میلیون دلار در فاصله چهارشنبه تا یکشنبه و «رزیدنت اویل» با فروش ۸.۸ میلیون دلار، فیلم‌های رده چهارم و پنجم گیشه‌های فروش در آمریکای شمالی بودند.


11341509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید فعالیت‌های نمایشی مجموعه تئاتر شهر با اجرای هفت نمایش در تالار‌های اصلی، چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش آغاز می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، روز مادر و بزرگداشت مقام زن، شبکه سه سیما با تولید و پخش ویژه‌برنامه‌ای فاخر در قالب برنامه «سه به بعد» به تجلیل از بانوان ورزشکار و مادران آنان می‌پردازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم از برنامه آرشیوی «هنر دوبله» که به بررسی تاریخ و چالش‌های صنعت دوبله در ایران می‌پردازد، از شبکه تهران پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز پاسداشت زبان و ادبیات فارسی صدا و سیما «نخستین همایش زبان و رسانه» را با محوریت کارکرد‌های زبان فارسی در رسانه ملی، برگزار می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» پژمان بازغی بازیگر سینما در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دلایل شخصی و کاری از سمت ریاست انجمن بازیگران کناره‌گیری کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» از ۱۵ تا ۲۱ آذر با شعار «نگارستان ایران، سرزمین برادری» برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ۲۰ مستند نیمه‌بلند ایرانی در بخش مسابقه ملی نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» روی پرده می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اصغر نصیری کارگردان، تدوینگر و تهیه‌کننده سینما که به دلیل مشکلات تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری بود، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آلفرد یعقوب‌زاده هنرمند عکاس و داور عکس جشنواره جهانی فیلم فجر درباره حضور خود در ایران و داوری جشنواره جهانی سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آلفرد یعقوب‌زاده هنرمند عکاس و داور عکس جشنواره جهانی فیلم فجر درباره حضور خود در ایران و داوری جشنواره جهانی سخن گفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است