اقتصادی 12:21 - 03 بهمن 1399

سازمان بنادر قرارداد تولید ۱۰ شناور با شرکت های داخلی امضا می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، در سال جهش تولید و در اجرای منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل و سیاست‌های ابلاغی ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین در جهت اجرا و پیاده سازی قانون حداکثر استفاده از تولید داخل و حمایت از صنایع دریایی کشور؛ قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر فولادی برای بنادر شمالی کشور و قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر آلومینیومی برای بنادر جنوبی کشور جمعاً به میزان ۳,۹۰۷ میلیارد ریال با هدف ارتقای توان عملیات دریایی کشور بین سازمان بنادر و دریانوردی و دو شرکت صنعتی دریایی منعقد می‌شود.



بنا بر این گزارش، در راستای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی کشور در بخش حمل و نقل دریایی و ارتقا جایگاه صنعت حمل و نقل دریایی در سطح منطقه و جهان، تفاهم نامه همکاری فنی، تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا می‌رسد.



توسعه مدیریت علمی در بنادر بازرگانی متناسب با تحولات و پیشرفت‌های فناوری در این بخش مهم اقتصادی کشور؛ نهادینه نمودن علم و پژوهش و فناوری در سازمان بنادر و دریانوردی هم راستا با سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، ارتقا کیفی و توسعه «تحقیق و مطالعه در امور بندری و دریایی و کشتیرانی بازرگانی»، انجام اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاوره‌ای، فناورانه و دانشی به منظور رفع چالش‌های کنونی بنادر و دریانوردی کشور و ترغیب اساتید و سوق دادن پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به موضوعات بندری و دریایی، برنامه‌ریزی مشترک جهت نیل به تجاری‌سازی و ایجاد فناوری‌های جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه ذکر شده است.


10915327
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون انجمن های برنج ایران از آغاز فعالیت کانون انجمن های صنفی برنج ایران خبر داد و گفت: با فعالیت انجمن در سایه جمع آوری و به کارگیری دانش روز در تولید و دسترسی به اطلاعات واقعی از میزان تولید و نیاز کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز آمار و اطلاعات وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس آمار بیش از ۹۰ درصد صحت دارد چراکه رفتار بازار، تولیدات و نهاده‌های مصرفی یکدیگر را پوشش می‌دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: با توجه به شرایط خاص کشور، تعیین قیمت گندم باید با دقت و بررسی بیشتری انجام شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی فردا سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ ثبت سفارش برنج آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز نظارت بر صندوق‌های سرمایه‌گذاری سازمان بورس و اوراق بهادار، مجوز پذیره‌نویسی یک صندوق ارزی را صادر کرد این نخستین صندوق سرمایه‌گذاری در دارایی‌های با درآمد ثابت ارزی است که در بازار سرمایه ایران فعال می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت بااشاره به آغاز نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده در اصفهان گفت: جایگزینی ۵۰۰ دستگاه در این طرح پایلوت، گامی برای توسعه نوسازی موتورسیکلت‌ها و برقی‌سازی ناوگان درسایر کلان‌شهرهاست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تکذیب اخبار اخیر درباره فروش نفت و ادعای بدهی چند میلیارد دلاری یک خریدار، تأکید کرد که فروش نفت طبق ضوابط و دستورالعمل‌های مشخص انجام می‌شود و اطلاعات این حوزه از جمله اطلاعات حساس کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز چهارشنبه در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما حاکم می‌شود
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاست‌گذاری‌های بدون هماهنگی با مناطق آزاد گفت: مناطق آزاد در شرایط فعلی اقتصادی کشور به اعتماد، اختیار و فرصت بیشتری برای ایفای نقش نیاز دارند و در مقابل این اعتماد، مسئولیت‌پذیر خ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رییس‌کل سازمان مالیات بر حل مشکلات مالیاتی سینماگران تاکید کرد و از ظرفیت تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم برای تسهیل تکالیف مالیاتی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است