اقتصادی 12:21 - 03 بهمن 1399

سازمان بنادر قرارداد تولید ۱۰ شناور با شرکت های داخلی امضا می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، در سال جهش تولید و در اجرای منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخل و سیاست‌های ابلاغی ستاد اقتصاد مقاومتی و همچنین در جهت اجرا و پیاده سازی قانون حداکثر استفاده از تولید داخل و حمایت از صنایع دریایی کشور؛ قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر فولادی برای بنادر شمالی کشور و قرارداد طراحی، ساخت و تحویل ۵ فروند شناور راهنمابر آلومینیومی برای بنادر جنوبی کشور جمعاً به میزان ۳,۹۰۷ میلیارد ریال با هدف ارتقای توان عملیات دریایی کشور بین سازمان بنادر و دریانوردی و دو شرکت صنعتی دریایی منعقد می‌شود.



بنا بر این گزارش، در راستای بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت مراکز علمی و دانشگاهی کشور در بخش حمل و نقل دریایی و ارتقا جایگاه صنعت حمل و نقل دریایی در سطح منطقه و جهان، تفاهم نامه همکاری فنی، تخصصی و پژوهشی سازمان بنادر و دریانوردی و دانشگاه علم و صنعت ایران به امضا می‌رسد.



توسعه مدیریت علمی در بنادر بازرگانی متناسب با تحولات و پیشرفت‌های فناوری در این بخش مهم اقتصادی کشور؛ نهادینه نمودن علم و پژوهش و فناوری در سازمان بنادر و دریانوردی هم راستا با سیاست‌های وزارت راه و شهرسازی، ارتقا کیفی و توسعه «تحقیق و مطالعه در امور بندری و دریایی و کشتیرانی بازرگانی»، انجام اقدامات آموزشی، پژوهشی، مشاوره‌ای، فناورانه و دانشی به منظور رفع چالش‌های کنونی بنادر و دریانوردی کشور و ترغیب اساتید و سوق دادن پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران به موضوعات بندری و دریایی، برنامه‌ریزی مشترک جهت نیل به تجاری‌سازی و ایجاد فناوری‌های جدید و مورد علاقه و نیاز طرفین از دیگر اهداف این تفاهم نامه ذکر شده است.


10915327
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های یکشنبه تا سه شنبه در غرب و جنوب‌غرب در برخی ساعات وزش باد شدید، گردوخاک و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی تهران گفت: اصلاح نظام توزیع، عرضه مستقیم از طریق فروشگاه ها و حذف واسطه ها در دستور کار جهاد کشاورزی استان تهران است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت:در حال حاضر تردد در آزادراه تهران-شمال و محور چالوس در مسیر جنوب به شمال تا اطلاع بعدی ممنوع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مرکز بهبود محیط کسب‌وکار: سامانه نظارتی معاملات طلا هنوز راه‌اندازی نشده است و شرایط راه‌اندازی سکوهای معاملاتی اعلام شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: ایجاد زنجیره تولید تا مصرف راه حلی برای تنظیم بازار گوشت و کنترل فاصله قیمت محسوب می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز جمعه ۲۶ تیر بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: در هفته کاری که گذشت شاخص کل با کاهش ۷.۴۳ درصدی به ۴ میلیون و ۸۹۳ هزار و ۸۳۴ واحد رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی کشور گفت:افزایش قیمت مصالح ساختمانی کمتر از نرخ تورم عمومی بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، با تأکید بر ضرورت هم‌افزایی دستگاه‌های متولی بخش معدن، دو چالش اساسی پیش‌روی این بخش را کمبود اطلاعات پایه اکتشافی و کاهش نیروی انسانی...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است