فرهنگی‌هنری 16:32 - 07 آذر 1400

شاگردان شهید فخری زاده راه این شهید را پر قدرت ادامه می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جعفری ظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از اِلِمان «پدر برنامه اتمی و حافظ بزرگترین اسرار هسته‌ای ایران» که در محل شهادت شهید «محسن فخری زاده» در آبسرد دماوند برگزار شد، طی سخنانی گفت: حادثه شهادت شهید فخری زاده ابعاد گوناگونی دارد، شهید فخری زاده چهل سال در ابعاد مختلف تلاش و مجاهدت کرد، اما گمنامی را پیشه خود قرار داد، دشمن ۳۰ سال برای ترور این شهید بزرگوار تلاش کرد.

معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اضافه کرد: دشمن در دوره‌های مختلف تمام تیم‌های ترور خود را فعال کرده بود تا این دانشمند را به شهادت برساند.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه شهادت شهید فخری زاده نقصان عظیمی به کشور وارد کرد، گفت: با شهادت این شهید بزرگوار مشخص شد، که وی دانشمندان دیگری را تربیت کرده و راهش پر قدرت ادامه خواهد یافت.

جعفری افزود: اقدامات شهید فخری‌زاده در زمینه پدافند هسته‌ای، شناسایی پهبادهای مهاجم و سایر فعالیت‌های علمی به خوبی نشان می‌دهد، که وی دانشمندی مجاهد و معتقد به آرمان امام و انقلاب بود و دشمن او را شناخت و به ترور این شهید اقدام کرد، دشمن تلاش می‌کند، مغزهای متفکر ملت ایران را بگیرند اما آنها بدانند که این راه پیشرفت خواهد کرد و راه شهید ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از راه اندازی موزه در مکان شهادت این شهید در آبسرد دماوند خبر داد.


11340880
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رادیو اقتصاد در حالی هجده‌ساله شد که با برنامه‌هایی مانند «سکه صبح»، «بارکد» و «هوشیار» به استقبال تحولات نوین اقتصادی می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده برنامه «قندپهلو» خبر داد که تولید فصل دوازدهم «قند پهلو» برای نوروز ۱۴۰۵ آغاز شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه ولادت حضرت زینب کبری (س)، شبکه‌های رادیویی با پخش ویژه‌برنامه‌هایی به بررسی ابعاد گوناگون زندگی و شخصیت این بانوی بزرگ اسلام می‌پردازند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با انتشار پیامی از تولید و پخش سریال تلویزیونی «پسران هور» تقدیر کرد و آن را نمونه‌ای ارزشمند از روایت هنرمندانه حماسه‌های دوران دفاع مقدس دانست.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم کوتاه سلامون از دشواری‌های ساخت آثار اقتباسی و شرایط سخت پشت صحنه فیلم در دریای جنوب سخن گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حانیه فراهانی کارگردان فیلم کوتاه باکس ترش و ملس درباره این اثر توضیحاتی را ارائه کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار‌هنر و تماشاخانه‌سنگلج تا پایان روز جمعه ۲ آبان ماه ۱۴۰۴ اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش سیما در ادامه طرح پخش فیلم‌های دنباله‌دار تاریخ سینما، از روز یکشنبه ۴ آبان‌ماه سری فیلم‌های «ونوم» را پخش می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «دست ناپیدا» گفت: وضعیت سینمای ما زخمی را ایجاد کرده و اکنون فساد به فضای مجازی سرایت کرده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آیین اختتامیه چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران شامگاه جمعه برگزار شد و برگزیدگان این دوره از جشنواره معرفی شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است