فرهنگی‌هنری 16:32 - 07 آذر 1400

شاگردان شهید فخری زاده راه این شهید را پر قدرت ادامه می دهند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جعفری ظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از اِلِمان «پدر برنامه اتمی و حافظ بزرگترین اسرار هسته‌ای ایران» که در محل شهادت شهید «محسن فخری زاده» در آبسرد دماوند برگزار شد، طی سخنانی گفت: حادثه شهادت شهید فخری زاده ابعاد گوناگونی دارد، شهید فخری زاده چهل سال در ابعاد مختلف تلاش و مجاهدت کرد، اما گمنامی را پیشه خود قرار داد، دشمن ۳۰ سال برای ترور این شهید بزرگوار تلاش کرد.

معاون بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس اضافه کرد: دشمن در دوره‌های مختلف تمام تیم‌های ترور خود را فعال کرده بود تا این دانشمند را به شهادت برساند.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با بیان اینکه شهادت شهید فخری زاده نقصان عظیمی به کشور وارد کرد، گفت: با شهادت این شهید بزرگوار مشخص شد، که وی دانشمندان دیگری را تربیت کرده و راهش پر قدرت ادامه خواهد یافت.

جعفری افزود: اقدامات شهید فخری‌زاده در زمینه پدافند هسته‌ای، شناسایی پهبادهای مهاجم و سایر فعالیت‌های علمی به خوبی نشان می‌دهد، که وی دانشمندی مجاهد و معتقد به آرمان امام و انقلاب بود و دشمن او را شناخت و به ترور این شهید اقدام کرد، دشمن تلاش می‌کند، مغزهای متفکر ملت ایران را بگیرند اما آنها بدانند که این راه پیشرفت خواهد کرد و راه شهید ادامه خواهد داشت.

وی همچنین از راه اندازی موزه در مکان شهادت این شهید در آبسرد دماوند خبر داد.


11340880
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان صداوسیما گفت: امیدواریم بتوانیم اواخر بهار یا اوایل تابستان سال آینده مجموعه پایتخت ۸ را جلوی دوربین ببریم.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی این هفته با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی شبکه‌های سیما همراه باشید؛ «لوئیز ویوله»، «بانک دیو ۲» و «غریبه کوچک» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم برنامه رئال عروسکی «بابابام» به کارگردانی مجید غفاری از پنجشنبه ۷ اسفند روی آنتن شبکه پویا می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» استاد عبدالمجید ارفعی پژوهشگر زبان‌های باستانی، متخصص متون عیلامی، اکدی و نخستین مترجم ایرانی منشور کوروش، برنده جایزه سرو ایرانی در حوزه میراث‌فرهنگی و از مفاخر این حوزه، درگذشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در چارچوب برگزاری هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با شعار «سرزمین من/ ایران، تجسم آب»، بخش «انسجام ملی» با عنوان «انقلاب در آینه آزادی» جمعه ۸ اسفند در برج آزادی افتتاح می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تالار‌های چهارسو، قشقایی، سایه و کارگاه نمایش مجموعه تئاتر شهر طی هفته جاری با میزبانی از شش اثر نمایشی پذیرای دوستداران و علاقه‌مندان عرصه تئاتر هستند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر پیشکسوت سریال «پدر سالار» به جوانانی که قدم در راه هنر گذاشته‌اند توصیه کرد که در این راه فقط و فقط خودشان باشند و از کسی تبعیت نکنند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر نظارت بر عرضه و نمایش فیلم سازمان سینمایی از افزایش سانس‌ها و ایام عرضه بلیت نیم‌بهاء سینما به دو روز در هفته و شناورسازی قیمت بلیت سینما در سال ۱۴۰۵ خبر داد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال «صفر بیست‌وچهار» از آن دست تولیدات تلویزیونی است که مسیر خود را از کلیشه‌ رایج «روایت جنگ = روایت دشمن بیرونی» جدا می‌کند و جنگ را به «مسئله درونیِ جامعه» تبدیل می‌سازد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» عظیمی گفت: اینکه ما بخاطر گرانی و مشکلات ناشی از تورم دست به دامن اجنبی برای بمباران به ایران شویم، در عقل و منطقی نمی‌گنجد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است