بین‌الملل 20:54 - 11 آذر 1398
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی سفر خود به لندن را که قرار بود فردا (سه‌شنبه) برای حضور در نشست ناتو و دیدار با وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست سران رهبران ناتو انجام شود، به بهانه "امنیتی" لغو کرد.

نتانیاهو به "دلایل امنیتی" به لندن نرفت

به گزارش ایسنا، پایگاه اینترنتی روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت که دستگاه‌های امنیتی انگلیس در این مرحله تحت فشار بوده و تقریباً تمام توانایی خود برای تامین امنیت مسئولان شرکت کننده در نشست سران رهبران ناتو به کار می‌گیرند.

دولت انگلیس به دولت اسرائیل اعلام کرد که در سایه وضعیت آماده باش امنیتی که برای مدت محدودی طی نشست سران ناتو اعلام شده است، نمی‌تواند یک کادر حفاظت امنیتی را در اختیار نخست وزیر اسرائیل قرار دهد.

بر این اساس، نتانیاهو اعلام کرد که سفر خود به لندن را بنا به "دلایل امنیتی" لغو کرده است.

قرار بود که نتانیاهو دو روز در لندن بماند و وی تلاش داشت تا نشستی با آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان و امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه و مقامات دیگر داشته باشد.

روزنامه هاآرتص نیز نوشت: مقام‌های تیم تدارکات در لندن گفته‌اند که به دلیل مشکلات لجستیکی این سفر لغو شده است. به گفته آنها بسیاری از سران کشورها در این نشست حضور دارند و حضور نتانیاهو توجه چندانی را به خود جلب نکرده است.

دیگر مقام‌ها گفته‌اند که مرکل و اولاند به تلاش‌های دیلماتیک برای ترتیب دادن دیداری با نتانیاهو در حاشیه نشست ناتو پاسخی ندادند.

نتانیاهو امیدوار است بتواند هفته آنده در لسیبون دیداری با پامپئو داشته باشد.

این دومین بار بود که نتانیاهو تصمیم به سفر ناگهانی به لندن برای دیدار با مقام‌های آمریکایی می گرفت.

انتهای پیام


10307871
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ترینیداد و توباگو در اقدامی که تنش‌ها با ونزوئلا را تشدید کرد، به ارتش آمریکا اجازه دسترسی به فرودگاه‌های این کشور برای تأمین لجستیکی می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران ده کشور اروپایی در بیانیه‌ای مشترک پیشنهاد تشکیل یک «نیروی چندملیتی» تحت رهبری اروپا و با پشتیبانی آمریکا برای اجرای یک توافق صلح احتمالی در اوکراین و ارائه تضمین‌های امنیتی قوی به کی‌یف را اعلام کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ایلان ماسک با ثروت ۶۰۰ میلیارد دلاری به اولین فرد تاریخ با این میزان دارایی تبدیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین مدعی اصابت پهپاد زیرآبی به یک زیردریایی روسی در مهم‌ترین پایگاه دریای سیاه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به استراتژی جدید امنیت ملی آمریکا، هدف واشنگتن را «قرار دادن اروپا در جایگاه خودش» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ونزوئلا، در بیانیه‌ای تصمیم اتحادیه اروپا برای تمدید تحریم‌ها علیه این کشور را رد کرده و آن را اقداماتی «غیرقانونی، نامشروع و مغایر با حقوق بین‌الملل» خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش منابع آگاه، مذاکره‌کنندگان آمریکایی در جریان گفت‌وگوهای صلح در برلین به اوکراین گفته‌اند که باید موافقت کند نیروهایش را از منطقه شرقی دونتسک به عنوان بخشی از یک توافق برای پایان جنگ خارج کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل آمریکا، ادعا کرد اف‌بی‌آی یک طرح بمب‌گذاری گروه چپ‌گرای افراطی را که قصد داشت در شب سال نو اهدافی در کالیفرنیا را هدف قرار دهد، خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان بین‌المللی کیفری درخواست تجدید نظر اسرائیل برای توقف تحقیقات غزه را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت استرالیا در پی تیراندازی مرگبار در ساحل باندی سیدنی که حداقل ۱۶ نفر کشته بر جای گذاشت، قول تقویت قوانین سلاح و ایجاد یک ثبت ملی اسلحه را داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است