اقتصادی 21:32 - 28 دی 1400
معاون وزیر جهاد کشاورزی:
معاون وزیر در امور زراعت گفت: هیچ کدام از محصولات کشاورزی مان آلوده نیست و دشمن در این شرایط می خواهد همه چیز را برهم بزند و به هر وسیله ای که شده فتنه ایجاد کند.

محصولات کشاورزی ما آلوده نیست، این فتنه دشمن است

به گزارش ایسنا، علیرضا مهاجر_معاون وزیر در امور زراعت در مراسم افتتاحیه هشتمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی گفت: در تولید آفتکش ها بالاترین تکنولوژی ها دیده می شود تا این محصولات تولیدی، کمتر به انسان و محیط زیست و سایر موجودات  آسیب بزنند.

وی ادامه داد:وقتی قراراست محصولی وارد کشور  شود باید گواهی بهداشت داشته باشد تا آلوده نباشد.اگر محموله ای وارد کشور ما شود و آلوده باشد آن را برمی گردانیم. محصولات ما هم اگر به هنگام ارسال آلوده بود برگردانده می شود و این مسائل طبیعی است.

مهاجر افزود: از ۶۰۰هزارتن سیب زمینی که امسال صادر کردیم ۵۰تن آن برگشت خورد زیرا همراه سیب زمینی ها خاک بود.خاک که آلودگی نیست. یعنی سیب زمینی های تولید شده آلوده نیست.

وی تصریح کرد:هیچ کدام از محصولاتمان آلوده نیست و دشمن در این شرایط می خواهد همه چیز را برهم بزند و به هر وسیله ای که شده فتنه ایجاد کند.

معاون امور زراعت وزارت جهادکشاورزی با بیان اینکه چند میلیون تن صادرات محصولات کشاورزی داشتیم ولی این صادرات هیچ نظمی نداشت، گفت: صادرات به این شکل بود که به یکباره کشوری درخواست محصولی را می کرد و سیلی از صادرکننده ها محصولات را روانه آن کشور می کردند و همین امر منجر به برهم خوردن بازار می شد. 

به گفته وی اگر کسی میخواهد صادرات انجام دهد باید از صفرتا صد آن با کشاورز هماهنگ باشد.

وی بااشاره به اینکه اجازه نخواهیم داد سموم بی کیفیت  در کشور تولید و مصرف شود، گفت:امیدواریم روزی برسد که بتوانیم تمام سموم مورد نیاز خود را در کشور تولید کنیم.

رییس هیات مدیره انجمن واردکنندگان کود و سم ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه کشاورزان باید بهترین کود و سم را در اختیار داشته باشند و نباید صرفا به چند نوع از این نهاده ها محدود شوند، گفت:آماده هستیم تا بهترین کود، سم و بذر را وارد کشور کنیم. ما بار مالی برای دولت نخواهیم داشت و تنها در خواستمان این است که مسیر واردات هموار شود.

در ادامه این مراسم شاهپور علایی مقدم با بیان اینکه کشاورزی در کشور ما از مزیت های  نسبی برخوردار است که شاید بسیاری از کشورها آن را نداشته باشند، گفت: کشاورزی با اقلیم،نور، دما، رطوبت ، آب، نهاده های کشاورزی و دانش بهره برداران در ارتباط است.

وی ادامه داد: زمانی امنیت در امنیت دفاعی خلاصه می شد و هرکس سلاح بیشتری  داشت  از عیار امنیتی  بالایی برخوردار بود. امروز اما رویکرد عوض شده  و امنیت غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ به طوری که هرکشوری که بتواند غذای مردمش را به صورت سالم و کامل تامین کند امنیت بیشتری را در کشورش حاکم کرده است.

رییس سازمان حفظ نباتات در بخشی از صحبت هایش به اهمیت شناسنامه دار شدن محصولات کشاورزی و رصدپایش از بسترتولید تا سفره مصرف کننده نیز اشاره کرد.

وی با بیان اینکه ۹۸ درصد سموم مورد استفاده در کشور وارداتی است، گفت: یک درصد سموم تولیدی در دنیا را مصرف می کنیم و سرانه مصرف سم برای هر ایرانی ۴۰۰گرم است.این در حالیست که مصرف سم در دنیا ۴برابر ما است.سوال اینجاست کشوری که تا به این حد سم کمی مصرف می کند چرا بحث باقی مانده سموم مطرح است؟

وی در ادامه تشریح کرد: ما در آموزش،ترویج، ارتقای سطح مهارت و دانش بهره برداران مغفولیم.باید ارزش مهندسی کشاورزی را احیا کنیم. بیش از ۷۰ درصد تاثیرگذاری سموم به نحوه مصرف آن است.اگر مشکلی وجود دارد به دلیل پایین بودن مهارت  و دانش بهره برداران است. انجمن های تولیدکننده و واردکننده ما چقدر تولید محتوای تخصصی انجام داده اند؟ چه محتوایی تولید شده که بهره بردار ما بداند چگونه باید از سموم استفاده کند؟

علایی مقدم در ادامه گفت:قرار است برای محصولات تولید شده که در انبارها برای صادرات قرارگرفته اند  با توافق سازمان غذا و دارو، گمرک و... برگه بهداشت صادر شود. همچنین سامانه سماک(سامانه مجوزهای الکترونیکی کشاورزی) نیز به زودی آغاز به کار خواهد کرد.

رییس سازمان حفظ نباتات اضافه کرد: قرار است روسیه از بسترهای تولید ما بازدید کند و بعد از  آن صادرات به روسیه از سر گیرد. لازم به ذکر است که روسیه واردات از ۱۶ کشور و ۲۱محصول را محدود کرده است.این محدودیت ها در کشور ما نیز هست.

انتهای پیام


11416329
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» جهرمی، از ابلاغ ابزار مولدسازی طلا خبر داد و گفت: این ابزار جدید با هدف فعال‌سازی طلای موجود در خزانه بورس کالا طراحی شده که می‌تواند هزینه سرمایه در گردش صنعت طلا و جواهر را کاهش دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های عمرانی تهران با اشاره به کاهش ۲۲.۵ درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی در بهار امسال اظهار داشت: صنعت ساختمان عملاً به ورشکستگی کشیده شده و هزینه تولید از قیمت‌های بازار بالاتر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: ظرف ۳۵ روز کاری گذشته که سیاست‌های ارزی جدید اتخاد شده است حدود ۴.۵ میلیارد دلار تأمین ارز صورت گرفته است و این بسیار برای کشور در این شرایط فوق‌العاده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن غلات گفت: با توجه به افزایش قیمت ارز از ۱۱۲ هزارتومان به ۱۳۰ هزارتومان، قیمت گندم باید شناور باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای ملی زعفران گفت: طبق روال همه ساله در ماه رمضان در پیک مصرف به سر می بریم که براین اساس نوسانی در قیمت زعفران نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران از امضای سند نهایی کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و روسیه خبر داد و تأکید کرد: تفاهمات حاصل‌شده در این اجلاس، از مرحله توافق عبور کرده و وارد فاز اجرایی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت جمهوری اسلامی ایران از امضای سند نهایی کمیسیون مشترک همکاری‌های ایران و روسیه خبر داد و تأکید کرد: تفاهمات حاصل‌شده در این اجلاس، از مرحله توافق عبور کرده و وارد فاز اجرایی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت گفت:طرح‌های توسعه میادین نفتی و گازی که به آن اشاره کردم، در حال اجراست و از آنجا که به تولید رسیده، نشان‌دهنده آن است که سرمایه‌گذاری‌ها به دستاورد‌های کاملاً ملموس منجر شده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قوانین مربوط به حذف ارز ترجیحی به امضا رسید و تفاهمنامه همه‌جانبه راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه توسط رؤسای جمهور دو کشور امضا شد

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است