اقتصادی 12:44 - 11 فروردین 1394
درحالی تاکنون ۴۴۰۰ تن سیب و پرتقال تنظیم بازاری در استان تهران توزیع شده است که مردم چندان از کیفیت این نوع میوه ها راضی نیستند.

مردم از کیفیت میوه‌ها ناراضی‌اند

به گزارش فرهنگ نیوز ، عرضه میوه‌های تنظیم بازاری نوروز ۹۴ چندان نتوانست آرامش را در بازار پرتقال که یکی از میوه‌های اصلی شب عید است، برقرار کند و قیمت این محصول در روزهای پایانی سال ۹۳ و اوایل نوروز امسال افزایش چشمگیری پیدا کرد.

مهر نوشت ؛همچنین در میدان مرکزی میوه و تره‌بار به گفته علی امامی معاون اتحادیه بارفروشان، قیمت پرتقال که در روزهای پایانی سال ۹۳ افزایش یافته بود، روز ۵ فروردین‌ماه به ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان رسید و طی دو، سه روز گذشته مجددا به ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ تومان افزایش یافته است. براساس گزارش میدانی مهر، در حال حاضر قیمت انواع میوه در میدان میوه و تره بار قزل قلعه به شهر زیر است:

پرتقال والنسیا ۴۴۰۰، انواع خربزه ۲۵۰۰، کیوی دستچین ۳۳۰۰، کیوی ۲۸۰۰، خیار گلخانه ۲۶۵۰ تومان، تامسون شمال دستچین ۳۹۸۰ تومان، سیب زرد ۳۰۰۰ تومان، سیب قرمز ۲۸۵۰ تومان، هندوانه ۱۳۰۰ تومان، پرتقال والنسیا ۵۳۰۰ تومان، سیب زرد ۳۶۰۰ تومان، سیب قرمز ۳۴۰۰ تومان، پرتقال تامسون شمال ۳۴۸۰ تومان، نارنگی کینو ۴۲۰۰ تومان، موز ۴۵۰۰ تومان است، همچنین قیمت گوجه فرنگی در این میدان ۹۵۰ تومان، هویچ ۱۲۰۰ تومان، سیب زمینی ۹۰۰ تومان، مرغ تازه ۶۹۸۰ تومان، مرغ منجمد ۵۷۵۰ تومان و تخم مرغ ۸۶۰۰ تومان است.

بر اساس این گزارش، میدان میوه و تره بار قزل قلعه یکی از جایگاههای عرضه میوه تنظیم بازار شب عید نیز است که در این جایگاه پرتقال تامسون شمال به قیمت ۲۹۰۰ تومان، والنسیا ۳۴۰۰ تومان و سیب دماوندی ۲۵۰۰ تومان عرضه می شود, همچنین در این جایگاه عرضه سیب در جعبه های ۹ کیلوگرمی و عرضه پرتقال در جعبه های ۷ تا ۷.۵ کیلوگرمی انجام می شود.

گزارش میدانی مهر حاکی از این است که مردم چندان از میوه های تنظیم بازاری عرضه شده رضایت ندارند. یکی از خریداران در این زمینه به مهر گفت: پرتقال های عرضه شده یخ زده و خشک هستند و از یک جعبه پرتقالی که بنده خریداری کرده ام ۹ عدد آن خراب بوده است، ضمن اینکه بنده پرتقال را از تجریش به قیمت ۸۹۰۰ تومان خریده ام.

یکی دیگر از خریداران با بیان اینکه پرتقال ها یا بیش از اندازه ریز یا درشت هستند، گفت: میوه هایی که در خود میدان عرضه می شوند کیفیت بهتری دارند.

یکی دیگر از خریداران نیز گفت: کیفیت سیب های تنظیم بازاری عرضه شده نیز خوب نیست. این سیب ها ریز و خراب هستند و سیب هایی که در داخل میدان به قیمت ۲۸۵۰ تومان عرضه می شوند تنها ۳۰۰ تومان از سیب های تنظیم بازاری گرانترند و کیفیت بسیار بهتری دارند. خریدار دیگری نیز اظهار داشت:پرتقال هایی که از مغازه خریداری کرده کیفیت بسیار خوبی داشته و آنها را با قیمت ۵۹۰۰ تومان خریداری کرده است.

مشاهده های میدانی مهر حاکی از این است که پرتقال های تنظیم بازاری در سایزهای متفاوت عرضه می‌شوند و سایز برخی از آنها بین ۱۰۵ گرم، ۳۰۰، ۳۷۰، ۴۰۰ و ۵۰۰ گرم متغیر بود.

در همین زمینه نادرتقی زاده مدیر تعاون روستایی استان تهران در گفتگو با مهر درمورد علت عدم رضایت مردم از کیفیت میوه‌های تنظیم بازاری، با بیان اینکه پرتقال های تنظیم بازاری عرضه شده در دو نوع والنسیای جنوب به قیمت ۳۴۰۰ تومان و تامسون شمال به قیمت ۲۹۰۰ تومان هستند، اظهار داشت: عرضه میوه های تنظیم بازاری در تهران تا عید در ۴۰ جایگاه انجام می گرفت اما پس از عید (از روز سوم فروردین ماه) این عرضه در ۱۵ میدان اصلی میوه و تره بار شهرداری انجام می شود.

وی با بیان اینکه عرضه میوه های تنظیم بازاری تا ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد، گفت: پیش از عید زمان کار جایگاه‌های عرضه از ۸ صبح تا ۱۰ شب بوده و در حال حاضر زمان کار آن‌ها از ۸ صبح تا ۱ بعدازظهر است.

این مقام مسئول با بیان اینکه میوه‌های تنظیم بازاری در حال حاضر مشتری چندانی ندارند در مورد علت افت کیفیت آنها گفت: این بارها حدود سه روز است که در غرفه ها مانده و همین امر سبب افت کیفیت آنها شده است چرا که تقاضایی برای خرید آنها وجود ندارد و اکثر مردم در مسافرت به سر می برند.

تقی زاده، استقبال مردم در ایام پیش از عید را مطلوب توصیف کرد و اظهار داشت: استقبال به قدری خوب بود که میوه حداکثر تا ظهر تمام می شد.

وی با اشاره به اینکه در ایام قبل از عید روزانه بیش از ۳۰۰ تن پرتقال در جایگاهه‌ای عرضه توزیع می‌شد، گفت: روز گذشته میزان توزیع ۱۶ تن و روز قبل از آن ۷.۵ تن بوده است ضمن اینکه تاکنون در استان تهران حداقل۳۱۰۰ تن پرتقال و ۱۳۰۰ تن سیب عرضه شده است.

تقی زاده در پاسخ به این پرسش که چرا قیمت پرتقال در روزهای پایانی سال ۹۳ و اوایل نوروز امسال افزایش چشمگیری پیدا کرد؟، گفت: تولید امسال نسبت به سالهای گذشته به دلیل سرمازدگی کم بود اما توزیع ما نسبت به پارسال کمتر نبود، ضمن اینکه در حال حاضر ۱۰۰۰ تن پرتقال والنسیای جنوب در سردخانه داریم که اگر بازار کشش داشت همه آن را عرضه می کردیم. بنابراین مشکلی از جهت تامین وجود نداشت.

وی افزود: شب عید مغازه داران سعی می کنند که قیمت ها را افزایش دهند و اگر توزیع میوه های تنظیم بازاری از سوی دولت انجام نمی گرفت قیمت ها بسیار بالاتر از این می رفت.

براساس این گزارش پیش از این سید محمد موسوی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با بیان اینکه عرضه میوه شب عید در سال جاری دو برابر میزان سال قبل است، اعلام کرده بود: حدود ۷۰۰۰ تن میوه شامل سیب و پرتقال در تهران توزیع خواهد شد.


6118058
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس سازمان بورس در نامه ای به وزیر نفت خواستار اصلاح دستورالعمل قیمت گذاری خوراک نفت و فرآورده های شرکت های پالایشی شد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» شاخص کل بورس در معاملات امروز، ریزشی 62 هزار واحدی را تجربه کرد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه شرکت رجا 7 سال است بابت لکوموتیو در اختیار پولی پرداخت نکرده است، گفت:پیشرفت فیزیک قطار برقی تهران-مشهد صفر درصد است.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» مدیرعامل راه آهن از برگزاری مزایده واگذاری 50 لکوموتیو متوقف طی مردادماه خبر داد و گفت:دیگر نیازی به واگن باری نداریم.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» افزایش فقر و کاهش سطح رفاه یکی از شاخص ترین نتایح سوءمدیریت اقتصادی در دهه 90 بوده است. یک سوم درآمد سرانه مردم در طول این دهه محو شد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» قیمت فروش شکر تصفیه شده بسته بندی یک کیلوگرمی49500 تومان برای مصرف کننده نهایی و به صورت فله 42500 تومان اعلام شد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» رئیس کمیسیون صنعت اتاق ایران، با دفاع از تعطیلی شنبه، می گوید: تعطیلی پنجشنبه در ایران باعث می شود ارتباط ما نه تنها با کشورهای غیرمسلمان بلکه با کشورهای مسلمان و منطقه نیز از چهار روز به سه روز کاهش یابد.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» استاد اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به موفقیت بانک مرکزی در تحقق هدف گذاری کاهش نرخ رشد نقدینگی به 25 درصد در سال گذشته، گفت: این دستاورد در کاهش نرخ تورم نیز تاثیرگذار بود.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» نتایج یک نظرسنجی بین المللی نشان می دهد که جدایی کامل اقتصادی از چین برای کشورها "اگر نگوییم غیرممکن، دشوار" است چرا که قدرت اول اقتصاد آسیا همچنان یک "تامین کننده حیاتی" برای بسیاری از نقاط جهان محسوب می شود.
اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» 4 ضلعی رکود متشکل از نرخ بهره مثبت، حذف شوک گونه ارز ترجیحی، مدیریت بازار ارز غیررسمی و وضع مالیات های جدید، اگر چه تبعاتی از جمله افزایش بیکاری را به دنبال دارد اما از طرفی می تواند منجر به ایجاد منافعی برای حداقل بگیران شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است