اجتماعی 23:57 - 05 اسفند 1398

فرآیند ثبت نام حج تمتع غیر حضوری انجام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر رضایی، افزود: فرآیند ثبت نام حج تمتع ۹۹ شامل؛ انتخاب کاروان‌ها، ثبت نام و پرداخت قسط اول تشرف به صورت غیر حضوری و الکترونیکی انجام می‌گیرد.

وی افزود: برای نام نویسی و انتخاب کاروان نیازی به مراجعه دفاتر زیارتی نیست و محدودیت زمانی ارائه مدارک به مدیران جهت قطعی نمودن ثبت نام برداشته شده است و زائران می‌توانند بدون تجمع در دفاتر و به مرور زمان در روزهای بعد از ثبت نام به دفتر مدیر کاروان مراجعه کرده و مدارک قید شده در اطلاعیه را ارائه نمایند تا ثبت نام خود را قطعی کنند.

وی تصریح کرد: اطلاعیه سازمان حج و زیارت در خصوص ثبت نام زائران در کاروان‌های حج تمتع ۹۹ سه شنبه ششم اسفند ماه منتشر می‌شود. در این در اطلاعیه اولویت‌های تشرف و اولویت‌های ذخیره، نحوه مراجعه و ثبت نام در کاروان‌ها، مدارک مورد نیاز برای ثبت نام، نحوه پرداخت هزینه تشرف، نحوه دریافت وجه قربانی و واگذاری قبوض درج شده است.

رضایی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع ۹۹ می‌توانند با مطالعه کامل اطلاعیه، از روز نهم اسفند ماه مبادرت به نام نویسی در کاروان‌ها کنند، گفت: اطلاعات مرتبط با کاروان‌ها پیش از آغاز فرآیند نام نویسی قابل رؤیت و در دسترس زائرین خواهد بود.

وی تاکید کرد: پیش نیاز نام نویسی در کاروانهای حج تمتع سال آِینده، بروز رسانی و تکمیل اطلاعات در سامانه https://reserve.haj.ir است. بنابراین دارندگان قبوض ودیعه گذاری که تاکنون به تکمیل اطلاعات مبادرت نکرده‌اند، در زمان باقی مانده این مهم را انجام دهند.


10411981
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا با صدور هشدار جدی نسبت به تشدید بارش برف، باران و کولاک در محور‌های مواصلاتی کشور، از رانندگان خواست از انجام سفر‌های غیرضروری به‌ویژه در محور‌های کوهستانی و برف‌گیر خودداری کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، از آغاز پویش زمستانی «پناه گرم» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه و حج، نحوه فرآیند صدور ویزای حج ۱۴۰۵ اعلام شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از گسترش مفهوم هماهنگی عملیات اضطراری در حوادث تا صحنه حادثه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادگستری کل استان تهران نحوه محاسبه پرداخت بخشی از بدهی‌ها را با جزییات روشن کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه، در پیامی درگذشت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران همزمان با ولادت حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نوی میلادی، امروز (هشتم دی‌ماه) با حضور در منزل مادر شهید «روبرت لازار» با خانواده این شهید مسیحی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جمع‌آوری خودروهای اسقاطی و فرسوده رهاشده در معابر عمومی منطقه یک تهران با هدف ارتقای ایمنی، بهبود منظر شهری و تسهیل تردد شهروندان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دومین نشست ستاد مرکزی پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی شورا‌های اسلامی شهر و روستا، به ریاست دادستان کل کشور و اعضا این ستاد، برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج از شروع دریافت رقم طلب که مقدمه صدور روادید برای حج پیش رو است، خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است