اجتماعی 23:57 - 05 اسفند 1398

فرآیند ثبت نام حج تمتع غیر حضوری انجام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر رضایی، افزود: فرآیند ثبت نام حج تمتع ۹۹ شامل؛ انتخاب کاروان‌ها، ثبت نام و پرداخت قسط اول تشرف به صورت غیر حضوری و الکترونیکی انجام می‌گیرد.

وی افزود: برای نام نویسی و انتخاب کاروان نیازی به مراجعه دفاتر زیارتی نیست و محدودیت زمانی ارائه مدارک به مدیران جهت قطعی نمودن ثبت نام برداشته شده است و زائران می‌توانند بدون تجمع در دفاتر و به مرور زمان در روزهای بعد از ثبت نام به دفتر مدیر کاروان مراجعه کرده و مدارک قید شده در اطلاعیه را ارائه نمایند تا ثبت نام خود را قطعی کنند.

وی تصریح کرد: اطلاعیه سازمان حج و زیارت در خصوص ثبت نام زائران در کاروان‌های حج تمتع ۹۹ سه شنبه ششم اسفند ماه منتشر می‌شود. در این در اطلاعیه اولویت‌های تشرف و اولویت‌های ذخیره، نحوه مراجعه و ثبت نام در کاروان‌ها، مدارک مورد نیاز برای ثبت نام، نحوه پرداخت هزینه تشرف، نحوه دریافت وجه قربانی و واگذاری قبوض درج شده است.

رضایی با بیان اینکه متقاضیان حج تمتع ۹۹ می‌توانند با مطالعه کامل اطلاعیه، از روز نهم اسفند ماه مبادرت به نام نویسی در کاروان‌ها کنند، گفت: اطلاعات مرتبط با کاروان‌ها پیش از آغاز فرآیند نام نویسی قابل رؤیت و در دسترس زائرین خواهد بود.

وی تاکید کرد: پیش نیاز نام نویسی در کاروانهای حج تمتع سال آِینده، بروز رسانی و تکمیل اطلاعات در سامانه https://reserve.haj.ir است. بنابراین دارندگان قبوض ودیعه گذاری که تاکنون به تکمیل اطلاعات مبادرت نکرده‌اند، در زمان باقی مانده این مهم را انجام دهند.


10411981
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از توزیع سوخت یورو ۴ در شهرستان‌های استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک مالخر اموال مسروقه خبر داد و گفت از مخفیگاه متهم یک دستگاه موتورسیکلت مسروقه کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۲۰۰۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۴۷ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۲۰۰۰ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش ۱۴۷ میلیارد تومان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهر تهران گفت: شهرداری در حال حاضر کالا‌ها را ۳۰ تا ۶۰ درصد ارزان‌تر به دست مردم می‌رساند و اگر دولت همکاری و همراهی کند کارمان در شهر را گسترش می‌دهیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در دیدار با خانواده شهید متین صفاریان، جنگ ۱۲ روزه اسرائیل علیه ایران را نماد مظلومیت ملت ایران خواند و تأکید کرد که شهدای کودک و دانش‌آموز این نبرد، مظلومیتی دوچندان را به جهان نشان دادن...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با اشاره به آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی پایتخت گفت: پروژه شهید شوشتری تا آخر آذر ماه تکمیل خواهد شد و تمام پروژه شهید بروجردی نیز تا آخر سال به اتمام خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم اکنون (۲۹ آبان ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته امداد از حمایت گسترده از دانش‌آموزان و استعدادهای برتر و آغاز تدوین بودجه ۱۴۰۵ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اصل برخورداری از پوشش بیمه‌ای رانندگان اینترنتی لازم و ضروری است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است