اقتصادی 15:02 - 27 مرداد 1398

مشکل انتقال به فرودگاه؛ علت تاخیر پرواز حجاج

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حسن قاسمی، مدیر عملیات حج هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران گفت: عملیات بازگشت حجاج بیت الله الحرام که از جمعه ۲۵ مرداد آغاز شده در روز نخست به موقع بود و همه ۶ پرواز بازگشت صبح روز نخست، به موقع و حتی زودتر از زمان مندرج روی بلیت پرواز انجام شد. مشکل تاخیر پروازهای برگشت حجاج بیت الله الحرام، ناشی از تاخیر در انتقال زائران خانه خدا به فرودگاه‌های جده و مدینه بوده و امیدواریم تا فردا شب، با طبیعی شدن وضعیت انتقال حجاج به فرودگاهها، پروازها هم به حالت عادی برگردد.

وی افزود: از ظهرروز جمعه، مشکلاتی در عربستان رخ داد و انتقال حجاج از هتل‌ها به فرودگاه‌های مدینه و جده با مشکل روبرو شد و درحالیکه یک هواپیمای ایران ایر در فرودگاه جده و یک هواپیمای دیگر در فرودگاه مدینه به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت توقف داشتند، اماعملیات بازگشت به طور کامل متوقف شد؛ بنابراین به سایر پروازها تاکید کردیم فعلا در خاک ایران باقی بمانند.

قائم مقام هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: بعد از ۱۲ ساعت از توقف عملیات انتقال حجاج، با تلاش پیگیر مدیران سازمان حج و زیارت کشورمان، عملیات انتقال به فرودگاه از سر گرفته شد، اما بدلیل تعداد زیاد زائران، عملیات با مشکل روبرو گردید با این وجود، با رسیدن زوار خانه خدا به فرودگاهها، پروازها از سر گرفته شد. خوشبختانه از دیروز، وضعیت انتقال زائران روند طبیعی به خود گرفته و امیدواریم تا فردا شب، مجددا پروازها به زمان پیش بینی شده قبلی باز گردد. شرکت هواپیمایی جهوری اسلامی ایران دخالتی در زمان بندی انتقال حجاج به فرودگاه‌ها ندارد و تمام برنامه ریزی‌ها از قبل انجام شده و این شرکت، طبق برنامه قبلی انجام وظیفه کرده و در خدمت حجاج خانه خدا ست.

به گفته قائم مقام هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، اگر عملیات انتقال حجاج از هتل‌های محل اسکان به فرودگاه‌های جده و مدینه به روال طبیعی خود باز گردد، مشکل انتقال حجاج به فرودگاه‌های کشورمان هم به روال طبیعی باز می‌گردد.

قاسمی از اظهار نظر در خصوص علت بروز این مشکل در انتقال زائران از هتل‌ها به فرودگاه‌ها خودداری کرد و گفت: این موضوع در حوزه صلاحیت اظهار نظر سازمان حج و زیارت است.


10212052
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام از خرید حمایتی ۳۰ هزارتن تخم مرغ مازاد مرغداران در راستای حمایت از تولید داخل خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شکوهیان گفت: تمامی حوادث گاز خانگی ریشه در عوامل داخلی و فنی داشته و هیچ‌گونه شواهدی از اقدامات خرابکارانه یا تروریستی در آنها مشاهده نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: روز‌های پنجشنبه تا شنبه پدیده بارشی در کشور نخواهیم داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق گفت: سامانه‌های سرمایشی اصلی‌ترین عامل ناترازی برق در فصل گرما محسوب می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام سازمان امور مالیاتی کشور، بررسی و دریافت اولیه اطلاعات از مودیان دارای تراکنش‏‌های بانکی با مبالغ بالا از طریق سامانه رستا انجام می‏‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور گفت: ۱۵ میلیون هکتار از عرصه‌های بیابانی، فوق بحرانی و جزء کانون‌های گرد و غبار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس گفت: در ۲ روز طرح بیمه سهام، ۵۴ هزار و ۹۹۸ نفر سبد دارایی خود را بیمه کردند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن قطعه‌سازان کشورگفت: با توجه به برنامه‌ریزی برای تولید سه میلیون خودرو تا سال ۱۴۰۴، نیاز به سرمایه‌گذاری‌های کلان و اساسی داریم، که متأسفانه تا کنون محقق نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: از املاکی‌ها درخواست قرارداد ۳ برگی سابق نکنید؛ خودتان به مشکل مالیات می‌خورید
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ۴۸۶ هکتار به محدوده شهر پردیس الحاق شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است