علمی فناوری 14:58 - 27 مهر 1399

پهپادها در انگلیس از انتقال کرونا جلوگیری می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، در انگلیس یک سرویس پهپاد پزشکی در انگلیس راه اندازه شده که انتقال نمونه تست های کرونا، کیت های تست و تجهیزات حفاظتی را بین بیمارستان ها انجام می دهد. این استارت آپ هم اکنون پشتیبانی سازمان فضایی انگلیس را دریافت کرده است.

هدف کارآموزان از تاسیس این استارت آپ کاهش مدت زمان انتظار، صرفه جویی در وقت نیروهای خدمات درمانی و کاهش خطر انتقال و ابتلا به ویروس کرونا است.  در حال حاضر آنها مشغول آزمایش زیربنای پد پهپاد هستند تا این وسیله نقلیه مینیاتوری بتواند در بیمارستان، آزمایشگاه و انبار از زمین بلند شود و فرود بیاید.

آنها تصمیم دارند آزمایش های خود را گسترش دهند تا شبکه ای از پهپادها را در سراسر تاسیسات سرویس سلامت همگانی انگلیس ایجاد کنند.

در این پروژه از پهپادهای هیبریدی استفاده می شود که علاوه بر پروانه، دارای بال هایی نیز هستند و می توانند  ۲ کیلوگرم را در مسافت ۹۶ کیلومتر حمل کنند.

سازمان فضایی انگلیس همراه سازمان فضایی اروپا بودجه ۱.۳ میلیون پوندی تعیین کرده اند که به مجموعه ای از طرح ها از جمله این پروژه تعلق می گیرد تا راه حل هایی مبتنی برفضا برای مقابله با چالش های ناشی از کووید۱۹ ابداع کنند.


10768954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر برنامه‌ریزی و تألیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، «ارزشیابی دروس دوره ابتدایی»، «راهنمای عمل ارزشیابی دوره دوم متوسطه» و «بارم‌بندی دروس دوره اول متوسطه» را برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ بازنگری و م...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مشارکت بخش‌های تخصصی به‌ویژه حوزه معدن به تربیت نیروی کار ماهر و متناسب با نیاز بازار کار منجر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: حمایت وزارت اقتصاد مسیر ورود نخبگان المپیاد به فضای واقعی اقتصاد کشور را هموار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی طرح مطالبی درباره وقوع درگیری و استفاده از گاز اشک‌آور در اطراف بیمارستان سینا به‌منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات چشم دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با انجام غربالگری چشم در بین نوزادانی که زودتر از ۹ ماه متولد شده‌اند از بروز اختلالات بینایی جلوگیری می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ثبت‌نام پنجاه و سومین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی از امروز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» گوشی‌های هوشمند شاهد بزرگترین جهش قیمت خود در بیش از یک ربع قرن بوده‌اند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان کشف هیجان‌انگیزی در مورد ویروس‌هایی که ۹۰٪ کودکان را آلوده می‌کنند، کردند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همواره سوالات عجیب و هیجان انگیزی در مورد تحولات در فضا مطرح می‌شود که یکی از اینها آن است که اگر خورشید ناگهان منفجر شود چه اتفاقی می‌افتد؟
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اولین به‌روزرسانی تلگرام در سال ۲۰۲۶ با ویژگی‌های کلیدی منتشر شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است