علمی فناوری 14:58 - 27 مهر 1399

پهپادها در انگلیس از انتقال کرونا جلوگیری می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، در انگلیس یک سرویس پهپاد پزشکی در انگلیس راه اندازه شده که انتقال نمونه تست های کرونا، کیت های تست و تجهیزات حفاظتی را بین بیمارستان ها انجام می دهد. این استارت آپ هم اکنون پشتیبانی سازمان فضایی انگلیس را دریافت کرده است.

هدف کارآموزان از تاسیس این استارت آپ کاهش مدت زمان انتظار، صرفه جویی در وقت نیروهای خدمات درمانی و کاهش خطر انتقال و ابتلا به ویروس کرونا است.  در حال حاضر آنها مشغول آزمایش زیربنای پد پهپاد هستند تا این وسیله نقلیه مینیاتوری بتواند در بیمارستان، آزمایشگاه و انبار از زمین بلند شود و فرود بیاید.

آنها تصمیم دارند آزمایش های خود را گسترش دهند تا شبکه ای از پهپادها را در سراسر تاسیسات سرویس سلامت همگانی انگلیس ایجاد کنند.

در این پروژه از پهپادهای هیبریدی استفاده می شود که علاوه بر پروانه، دارای بال هایی نیز هستند و می توانند  ۲ کیلوگرم را در مسافت ۹۶ کیلومتر حمل کنند.

سازمان فضایی انگلیس همراه سازمان فضایی اروپا بودجه ۱.۳ میلیون پوندی تعیین کرده اند که به مجموعه ای از طرح ها از جمله این پروژه تعلق می گیرد تا راه حل هایی مبتنی برفضا برای مقابله با چالش های ناشی از کووید۱۹ ابداع کنند.


10768954
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رییسی از آغاز اجرای نسخه جدید طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع در پنج شهرستان پیشرو کشور خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، نکاتی را درباره سطوح مطالبات دانشجویان در کشور مطرح کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس بیمارستان سوختگی شهید مطهری، در حال حاضر حدود ۲۰۰۰ تخت سوختگی در کشور کمبود داریم.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی اورژانس استان تهران از وقوع تصادف چند دستگاه خودرو در اتوبان تهران–قم و اعزام نیرو‌های ویژه امدادی به محل خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: تاکنون نشانه‌ای از بحران مهاجرت معلمان در کشور مشاهده نشده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تلگرام اعلام کرده است که آخرین نسخه برنامه خود برای اندروید و iOS شامل یک ویژگی جدید
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت تاکید کرد: نظام ارجاع باید به عنوان بنای محکم سلامت کشور توسعه پیدا کند تا خدمات سلامت با کیفیت ارائه شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر ارتباطات، بر ضرورت اصلاح سیاست‌های محدودسازی، تقویت زیرساخت‌های ارتباطی، حمایت از کسب‌وکار‌های دیجیتال و تسریع مواجهه هوشمندانه کشور با فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» ادویه‌ها به تقویت بدن و بهبود خلق و خو کمک می‌کنند و برای تقویت سیستم ایمنی در زمستان مناسب هستند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است