بین‌الملل 09:55 - 16 اسفند 1399
صدر اعظم آلمان و نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی در تماسی تلفنی با یکدیگر در خصوص تحولات سیاسی لیبی گفت‌وگو کردند.

گفت‌وگوی تلفنی مرکل و نخست‌وزیر مکلف لیبی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان با عبدالحمید الدبیبه، نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی تماس تلفنی برقرار کرد و الدبیبه در جریان این گفت‌وگوی تلفنی بر نقش مثبت آلمان در قبال لیبی از طریق راهبری موضع یکپارچه اروپایی و ایده‌پردازی جهت برگزاری کنفرانس برلین با هدف خاتمه بخشیدن به درگیری در لیبی و همچنین حمایت آلمان از روند گفت‌وگوی سیاسی لیبی تاکید کرد.

پیشتر نخست‌وزیر دولت وحدت ملی لیبی اسامی پیشنهادی برای دولتش را به ریاست پارلمان جهت اعطای رای اعتماد تحویل داد.

در بیانیه دفتر عبدالحمید الدبیبه آمده است: تحویل اسامی در راستای پایبندی به نقشه راه مشخص شده در توافق سیاسی برای تحویل اسامی اعضای دولت قبل از برگزاری جلسه رأی اعتماد است که قرار است هشتم مارس در شهر سرت برگزار شود.

انتهای پیام


10978852
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های جدیدی مرتبط با ایران وضع کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا اعلام کرد که این اتحادیه اولین مجموعه تحریم‌های خود علیه مقامات و بازرگانان اوکراینی به دلیل فساد و سوءاستفاده از بودجه را تمدید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت طلای جهانی با در پی تعرفه‌ها و تنش‌های غرب آسیا افزایش یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ابوظبی به دنبال ساخت پروژه موسوم به «شهر اماراتی» در جنوب نوار غزه است و می‌گوید ده‌ها هزار فلسطینی در آن ساکن خواهند شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس تصمیم آمریکا برای شروع ارائه خدمات کنسولی در یک شهرک اسرائیلی در کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نارندرا مودی، نخست وزیر هند روز چهارشنبه برای یک سفر دو روزه وارد اراضی اشغالی شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در آستانه دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو، گروسی با تائید راه‌حل دیپلماتیک اعلام کرد که برای شرکت در این مذاکرات به سوئیس خواهد رفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تنش‌های منطقه‌ای دولت استرالیا را واداشت تا دستور خروج خانواده مقامات خود از رژیم اسرائیل، لبنان، اردن، قطر و امارات را صادر کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی که نشان‌دهنده عمق شکاف سیاسی در واشنگتن است، نیمی از نمایندگان و سناتور‌های دموکرات از حضور در سخنرانی سالانه ترامپ خودداری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با ابراز بدبینی به رویکرد ترامپ، هشدار دادند که واشنگتن ممکن است با نادیده گرفتن نگرانی‌های تل‌آویو به یک توافق سریع تن دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است