اقتصادی 16:42 - 14 تیر 1401
وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت گفت: براساس طرح پیشنهادی دولت 15 درصد از حقوق دولتی معادن از امسال به منطقه مربوطه برای رفع مشکلات و توسعه زیرساخت‌ها اختصاص می‌یابد.

اختصاص 15 درصد از حقوق دولتی معادن به منطقه مربوطه‌

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت سیدرضا فاطمی امین امروز در مراسم بهره‌برداری رسمی از خط ۳ کارخانه کنسانتره شرکت سنگ‌آهن گهر زمین اظهار داشت: بر اساس قانون ۱۵ درصد از درآمد استخراج معادن به نام حقوق دولتی باید به دولت تخصیص داده شود و 15 درصد از این مبلغی که دولت به‌عنوان حقوق دولتی دریافت می‌کند نیز باید در همان منطقه برای رفع مشکلات و ایجاد زیرساخت‌ها، استفاده شود.

وی افزود: تا سال گذشته این ۱۵ درصد در عمل وارد بودجه دولت و خزانه شده و در مسائل دیگری مصرف می‌شد و درنهایت بخش کمی از آن به منطقه مربوطه اختصاص می‌یافت، اما برای نخستین بار، دولت در سال ۱۴۰۰ این بند را در لایحه بودجه قرارداد و در مجلس نیز به تصویب رسید، بنابراین امسال ۱۵ درصد از حقوق دولتی معادن به مناطق مربوطه اختصاص داده می‌شود که خبر بسیار خوبی برای مردم منطقه سیرجان است.

 وزیر صمت بیان داشت: در این مورد با استاندار کرمان نیز گفت‌وگوهایی داشتم و قرار است در اسرع وقت درآمدهای معدنی سیرجان را اعلام کرده و ۱۵ درصد را مشخص می‌کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان داشت: اکنون خام فروشی به معنای فروش ماده خام معدنی کمتر از یک درصد است؛ به این معنی که کمتر از یک درصد مجموع ذخایر معدنی برداشت‌شده به‌صورت خام صادر می‌شوند و نکته قابل‌توجه این است که نمی‌توان گفت خام فروشی نداریم، زیرا صادرات شمش فولاد نیز نیمه‌خام است و باید بیشتر فرآوری شده و ارزش‌افزوده بیشتری از آن دریافت کنیم.

فاطمی امین اظهار داشت: یعنی وقتی این‌همه سرمایه‌گذاری در استخراج معدن، کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی انجام می‌دهیم تا فولاد شمش شده و در صنایع پایین‌دستی قابل‌استفاده شود، نباید این زنجیره قطع‌شده و شمش صادر شود؛ بلکه باید برساخت انواع ورق‌ها، انواع مواد فولادی، فولادی آلیاژی و لوازم‌خانگی تمرکز کنیم تا آن‌ها ساخته و صادر شوند و دیگر به‌عنوان صادرکننده فولاد در دنیا شناخته نشویم.

انتهای پیام/ 


11615175
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی گفت:صرفه اقتصادی قیمت سی‌ان‌جی در حال حاضر به نسبت نرخ اول بنزین که ۱۵۰۰ تومان است، یک سوم نسبت به نرخ دوم ۳ هزار تومانی حدود یک ششم و نسبت به نرخ سوم، یک یازدهم است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» ارتقای جایگاه ایران در کریدور‌های بین‌المللی ترانزیتی وتوسعه زنجیره یکپارچه حمل‌ونقل از مهم‌ترین اهداف در حوزه حمل‌ونقل است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصاد مالیاتی گفت: با اجرای طرح مالیات بر سوداگری شاهد کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت بازار‌های موعد خواهیم بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است