سیاسی 18:53 - 07 اسفند 1399
واعظی در دیدار با نماینده ولی فقیه در اصفهان:
رئیس دفتر رئیس جمهور از استان اصفهان به عنوان یکی از استانهای مهم و تاثیرگذار کشور نام برد و گفت: دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌ای به استان اصفهان به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری و صنعتی کشور دارد.

تاکید بر ضرورت حمایت از بخش خصوصی در جهت افزایش تولید

به گزارش ایسنا،  محمود واعظی در نخستین روز از سفر به اصفهان در دیدار با آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان افزود: اصفهان از نظر صنعتی، گردشگری، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی از اهمیت بالایی برخوردار است و به همین خاطر در همه دولت‌ها از جمله دولت تدبیر و امید مورد توجه خاص و ویژه‌ای بوده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور توسعه اشتغال در کشور را از اولویت‌های اصلی این دولت عنوان کرد و گفت: با اجرای طرح‌ها و پروژه‌های توسعه‌ای و زیرساختی در استان اصفهان در دولت تدبیر و امید تلاش شده که اشتغالزایی پایدار در این استان افزایش یابد.

دکتر واعظی همچنین حمایت از بخش خصوصی و جذب سرمایه سرمایه‌گذاران خصوصی در حوزه تولید را مورد تاکید قرار داد و گفت: این دولت همیشه بر کاهش تصدی‌گری نهادهای دولتی تاکید داشته و برای فراهم کردن بستر فعالیت هر چه بیشتر بخش خصوصی تلاش کرده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار داشت: در سالهای فشار حداکثری و جنگ اقتصادی دشمن، بخش خصوصی در افزایش تولید و تامین نیازمندی‌های کشور نقش خوبی ایفا کرده است.

دکتر واعظی همچنین با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور، برنامه‌های مدیریت استان در کنترل و مهار بیماری کرونا را بسیار خوب و نتیجه‌بخش توصیف کرد و گفت: علمای استان به ویژه نماینده محترم ولی فقیه نقش مهمی در این موفقیت داشتند که جای تقدیر دارد.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان نیز در این دیدار از تلاش دولت برای حل مشکلات استان اصفهان و همچنین کمک به توسعه و پیشرفت این استان قدردانی کرد و گفت: وظیفه همه ما در این شرایط حساس و مهم حمایت است.

آیت‌الله سید یوسف طباطبایی‌نژاد خاطرنشان کرد: همه ما وظیفه داریم که همدلی و اتحاد را در جامعه تقویت کنیم و در شرایط حساس امروز کشور با توجه به فشار تحریم‌ها، همبستگی در میان همه و تلاش برای افزایش تولید یک وظیفه همگانی است.

انتهای پیام


10967159
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» لایحه بودجه ۱۴۰۵ نه‌تنها از شفافیت لازم برخوردار نیست، بلکه به علت عدم رعایت ثبات رویه در تدوین بودجه، امکان مقایسه دقیق و اعمال نظارت مؤثر را نیز از قوه مقننه سلب خواهد نمود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: ما برای تامین معیشت مردم یک برنامه‌ای شامل حدود بیست بند ارائه دادیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شورای نگهبان خطاب به هیئت‌های نظارت انتخاباتی تاکید کرد: باید دفاعیات داوطلبان شنیده شود و دلایل رد صلاحیت به آنان توضیح داده شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۵ خود، فرآیند اجرایی ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، در حوزه‌های انتخابیه آذربایجان شرقی، تهران و خراسان جنوبی را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، بر لزوم طراحی سیاست‌های اصلاح مصرف مبتنی بر مطالعات علمی و فرهنگ‌سازی اجتماعی تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه، اقدام رژیم صهیونیستی در نقض فاحش حاکمیت و تمامیت سرزمینی سومالی را نقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد انتخابات استان تهران، از آغاز رسمی فرایند انتخابات، تشکیل هیئت‌های اجرایی در همه شهرستان‌ها و برنامه‌ریزی برای ثبت‌نام شورا‌های شهر خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان و عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: شورای نگهبان آمادگی کامل برای نظارت بر انتخابات‌های میان‌دوره‌ای در اردیبهشت ۱۴۰۵ دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اصلاح حکمرانی محیط‌زیست، مشارکت مردم و ذی‌نفعان را شرط اصلی موفقیت سیاست‌های حفاظتی دانست و گفت: تمرکز صرف بر مقررات دولتی، بدون واگذاری مسئولیت، کارآمد نخواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: حدود ۶ میلیون نفر از جمعیت کشور در انتظار دریافت کارت ملی هوشمند خود هستند که البته این حجم از افراد مربوط به امسال نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است