فرهنگی‌هنری 00:46 - 14 اسفند 1399
احمدرضا معتمدی، هنرمند فیلمساز که سال گذشته دچار عارضه سکته مغزی شد، بعد از گذشت یک سال همچنان تحت درمان است.

احمدرضا معتمدی همچنان تحت درمان است

شیما معتمدی، دختر این فیلمساز درباره تازه‌ترین وضعیت پدرش به ایسنا می‌گوید: خوشبختانه عارضه جدیدی رخ نداده ولی متاسفانه حال ایشان روند رو به بهبود هم ندارد و همه چیز مانند گذشته است.

او ادامه می‌دهد: ایشان در منزل مراحل درمان را طی می‌کنند و تحت مراقبت هستند.

این فیلمساز سال گذشته به دلیل سکته مغزی در بیمارستان بستری شد و مدتی زیر نظر دو پزشک متخصص قلب و عروق و مغز و اعصاب تحت درمان بود.

احمدرضا معتمدی که در کارنامه هنری‌اش ساخت فیلم‌هایی همچون «سوء تفاهم»، «راه رفتن روی سیم»، «آلزایمر»، «قاعده بازی»، «دیوانه‌ای از قفس پرید»، «زشت و زیبا» و «هبوط» را دارد، متولد سال ۱۳۴۰ و دانش‌آموخته رشته اقتصاد و دارای دکترای رشته فلسفه است که علاوه بر ساخت فیلم، در زمینه مباحث تئوریک هنر و فلسفه زیبایی‌شناسی هم مطالبی را نگاشته است.

او حدود ۱۳ سال پیش هم به دلیل عارضه قلبی تحت عمل جراحی قرار گرفت.

انتهای پیام


10976529
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهمان برنامه محفل خاطره جالبی را بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهید السنوار چهره‌ای است که تا ابد در میان چهره‌های آزادی‌خواه جهان ماندگار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار امکان توثیق آثار هنری دارای شناسنامه اصالت اثر در نظام بانکی فراهم شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماجرای ولادت و زندگی حضرت موسی (ع) بسیار جالب و شنیدنی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم گفت: دیپلماسی قرآنی یکی از بهترین روش‌های مقابله با اقدامات قرآن‌ستیزانه و دین‌ستیزانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «گرانش» گفت: این برنامه با حضور استادان برجسته در حوزه‌های مختلف علمی و با حمایت فرهنگستان علوم، پیام توحید و خداشناسی را از زبان دانشمندان کشور به مخاطبان منتقل می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماه رمضان که از راه می‌رسد، مأوای دل‌ها آرام‌تر می‌شود و رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگر مأمور رساندن طنین آیات آسمانی به خانه‌های مردم‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده برنامه «دو نقطه» درباره آن گفت: «دو نقطه» مسابقه زبان فارسی و پلتفرمی است که می‌شود در هر موقعیتی از آن بهره برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید مسابقه «شهروند و مافیا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجید فتاحی، با تغییراتی اساسی در فرم اجرا و فضایی سینمایی، به‌زودی از شبکه نسیم پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» باغ تاریخی کاخ نیاوران از امروز (دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴) بار دیگر باز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است