اجتماعی 20:37 - 24 دی 1398
استاندار تهران تاکید کرد:
استاندار تهران از عدم شماره‌گذاری خودروی پراید توسط پلیس حمایت کرد.

اقدام پلیس برای عدم شماره‌گذاری پراید اقدام مثبتی است

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در پایان جلسه شورای ترافیک استان تهران ضمن قدردانی از اقدامات پلیس راهور در مراسم تشییع پیکر سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی گفت: خوشبختانه جمعیت بیش از پنج میلیونی تهران که در این مراسم حضور یافته بودند، با نظم و آرامش مدیریت شد.

وی با اشاره به آمار ارائه شده درخصوص تصادفات گفت: خوشبختانه آمارها نشان‌دهنده کاهش میزان مرگ و میر سوانح جاده‌ای است. اگرچه اقدامات چشمگیری انجام شده اما کافی نیست و باید کارهای جدی‌تری انجام شود.

استاندار تهران ادامه داد: هرچند که کاهش سوانح رانندگی باید با اجرای قوانین راهنمایی و رانندگی محقق شود، اما قطعاً آموزش در این میان نقش بسزایی دارد. شورای امنیت مصوب کرده است که شبکه 5، 50 درصد زمان خود را در اختیار مسائل استان تهران قرار دهد و امیدواریم در این مسیر آموزش‌ها از طریق صداوسیما به مردم ارائه شود.

بندپی ادامه داد: هنگامی که 50 درصد جانباختگان سوانح رانندگی عابران پیاده و 36 درصد هم موتورسواران هستند، ارائه آموزش‌ها بی‌تردید امری ضروری است. قطعا پیشگیری در این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است. اینکه پلیس به این نتیجه رسیده که خودرو پراید قابل شماره‌گذاری نیست، اقدام مثبتی است.

وی تاکید کرد: نظارت و کنترل بر حمل‌ونقل عمومی باید به طور دقیق انجام شود. آثار روحی و روانی اتوبوسی که اخیراً حادثه آفرید، بسیار بالا بود. اگرچه ما به لحاظ هوش و استعداد در رتبه بالایی قرار داریم اما اینکه آمار بالایی در مرگ و میر ناشی از تصادفات داریم، دردآور است.

انتهای پیام


10345902
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا از توقیف یک دستگاه کامیون حامل ۱۰هزار لیتر سوخت قاچاق توسط کارکنان یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده یگان تکاوری یگان‌های ویژه فراجا با اشاره به عملیات‌های مقتدرانه تکاوران، از کشف مقادیر قابل توجهی مواد مخدر و برخورد قاطع با سوداگران مرگ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه از بارش برف و باران در محور‌های ۱۳ استان و ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس بین‌الملل فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از استرداد متهم متواری به کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد پلیس با قاچاقچیان و محتکران ادامه دارد؛ در تازه‌ترین پرونده لوازم یدکی قاچاق از یک انبار در جاده خاوران کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۶ بهمن ماه) در شرایط «قابل قبول» قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه شانزدهم بهمن ۱۴۰۴، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ نیمه شعبان در مسیر میدان ولیعصر (عج) تا میدان هفت‌تیر تهران با حضور گسترده مردم در زیر بارش باران روز چهارشنبه در حال برگزاری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اهمیت حفظ آبروی افراد، افشای اسرار را مصداق حق‌الناس برشمرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است