سیاسی 09:34 - 16 اسفند 1399
صدر الحسینی:
یک کارشناس مسائل غرب آسیا، با بیان این که به نظر می رسد سفر پاپ به عراق از یک موضع انسانی و عادلانه صورت گرفته است، اظهار کرد: امیدواریم در پی این سفر یک صلح عادلانه برای مردم منطقه به ویژه عراق حاصل شود.

دیدار پاپ و آیت‌الله سیستانی تاثیرات بسیاری در ابعاد مختلف دارد

سید رضا صدر الحسینی، در گفت وگو با ایسنا، با بیان اینکه با توجه به علاقه مندی پاپ برای سفر به عراق و دیدار با حضرت آیت الله سیستانی، سفر ایشان به این کشور از روز جمعه آغاز شد، گفت: در روز شنبه قرار است دیدار رهبر کاتولیک های جهان و آیت الله سیستانی انجام شود و این دیدار می تواند تاثیراتی در ابعاد مختلف داشته باشد .

وی با بیان اینکه اقدامات نظام سلطه از جمله آمریکا علیه منطقه و جهان اسلام تاثیرات مخربی برای کشورهای غرب آسیا از جمله عراق داشته و خسارت های فراوانی ایجاد کرده است و این انتظار وجود دارد که در این سفر به این مسائل از سوی پاپ توجه شود، اظهار کرد: معمولا مقامات کلیسا به معنای ''صلح''  توجه کرده اند ولی کمتر به موضوعی به نام «صلح عادلانه» اهتمام داشته اند .

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه در این سفر قرار است پاپ با برخی از گروه های مردم نهاد و همچنین تعدادی از مسیحیان و آشوریان عراقی نیز دیدار و رایزنی داشته باشد، افزود: امیدواریم ایشان به این موضوع توجه داشته باشند که این امنیتی که اکنون مسیحیان عراقی با آن روبه‌رو هستند با تلاش بسیار زیاد مسلمانان به ویژه شیعیان و فرماندهان جریان مقاومت حاصل شده است و امیدواریم پاپ نسبت به اقدام ظالمانه و ترور دولتی که توسط دولت آمریکا علیه کسانی که برای حفظ امنیت مردم عراق از جمله مسیحیان تلاش بسیار زیادی کردند از جمله سردارشهید قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و  همراهان ایشان صورت گرفته، اظهار نظر قاطعی انجام دهند تا مسلمانان بتوانند از این اظهار نظر بالاترین مقام کلیسا در جهان مسیحیت برای ایجاد صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا استفاده کنند.

صدرالحسینی در پایان گفت: به نظر می‌رسد که این سفر از یک موضع  عادلانه و انسانی صورت گرفته است و امیدواریم که در پی این سفر، صلحی  عادلانه برای مردم منطقه و به ویژه عراق حاصل شود.

انتهای پیام


10978783
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه قرقیزستان در پیامی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به عراقچی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر معظم انقلاب در پیامی تلویزیونی، اجتماع عظیم و میلیونی مردم در روز ۲۲ بهمن را مایه سربلندی و افزایش قدرت و عزت جمهوری اسلامی و موجب یأس دشمنان از تسلیم ملت ایران خواندند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد دفتر سازمان ملل متحد در ژنو تأکید کرد: ایران ضمن دفاع قاطعانه از حاکمیت و امنیت ملی، دیپلماسی را ابزار اصلی صیانت از منافع ملی می‌داند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد که در دیدار خود با وزیر امور خارجه عمان نامه‌ای رد و بدل نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به توان بازدارندگی کشور اظهار کرد: ما شبانه روز تحرکات دشمنان را رصد می‌کنیم؛ آنچه آنها بیش از هر چیز از آن می‌ترسند، مردم ایران هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید ورود بخش خصوصی به پروژه‌های نفتی باید انجام شود چون حضورشان موفق‌تر از این است تا این امور را صرفاً از طریق دولت پیش ببریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت گفت: به طور میانگین در سطح کشور شاهد حضور ۵۳ درصدی پرشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن بودیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به حضور میلیونی مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره و تاکید کرد که حقوق، عزت و شرافت ما قابل معامله نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حضور گسترده ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید دولت اعلام کرده که وام ازدواج افزایش نمی‌یابد، اما این امر بستگی به نظر نهایی نمایندگان در صحن علنی مجلس خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است