سیاسی 21:53 - 11 مرداد 1399

دشمنان باور نمی‌کنند شارمهد در داخل ایران دستگیر شده باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود علوی وزیر اطلاعات در اخبار سیما در خصوص دستگیری جمشید شارمهد، اظهار داشت: در بین جریان های سلطنت طلب که اغلب آنها با بیانیه‌ ها و شعار ها خود را اثبات می‌کنند جریان سلطنت طلبی جمشید شارمهد تقریباً از محدود جریانات یا تنها جریانی بود که بسیار خشن و از همه خشن تر بود و به دنبال این بود که با عملیات تروریستی خود را اثبات کند.

وی افزود: آنها در حسینیه سیدالشهدای شیراز و در برنامه رهپویان وصال آن جنایت ددمنشانه را مرتکب شدند که به شهادت جمعی از هموطنان و زخمی شدن جمعی دیگر از هم وطنان عزیز ما منجر شد.

وزیر اطلاعات گفت: وی به دنبال این بود که با انجام عملیات های گوناگون خود را اثبات کند و حدود ۲۷ اقدام تروریستی جمشید شارمهد و مجموعه آن داشتند که با همت و هوشیاری سربازان گمنام امام زمان همه آنها خنثی شد. در واقع تروریست ترین جریان سلطنت طلب جریان انجمن پادشاهی ایران و شارمهد معروف به تندر است.

حجت السلام علوی افزود: دست انتقام الهی از آستین سربازان گمنام امام عصر به درآمد و یک جنایتکار را در اختیار دستگاه جمهوری اسلامی ایران قرارداد؛ علت اینکه منکر می‌شدند چون می دانستم که این آدم مورد حمایت جدی سرویس آمریکا و اسرائیل است و بعید می‌دانستند که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بتواند از پوشش حمایتی دو سرویس اطلاعاتی آمریکا و رژیم صهیونیستی عبور کرده و این آدم را با یک برنامه پیچیده هدایت کرده و در داخل جمهوری اسلامی ایران در اختیار بگیرد.

وی افزود: هنوز هم برخی از آنها باور نمی کنند که ایشان در ایران دستگیر شده و در اختیار سرویس اطلاعاتی ایران است، بلکه خیال می کنند که ایشان در خارج از کشور است و این عکس ها در خارج از کشور است که انشاالله در آینده نزدیک به همه چیز واقف خواهند شد.

ادامه دارد...


10647302
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه عمان درباره آخرین وضعیت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفت‌و‌گو و تبادل نظر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه وزیر امور خارجه عراق به‌صورت تلفنی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای رهبری جنبش حماس در نامه‌ای خطاب به عراقچی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی سربلندی برای جمهوری اسلامی ایران گزارش کاملی از آخرین وضعیت اجرای توافق آتش‌بس در غزه ارائه کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با بیان این که مذاکرات اخیر نشانه‌های امیدوارکننده‌ای به همراه داشت، گفت: آماده اقدامات احتمالی آمریکا هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در پیامی در فضای مجازی به کنجکاوی ترامپ پاسخ داد و نوشت: تسلیم نمی‌شویم، چون ما ایرانی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: برخی جنبه‌های توافق احتمالی می‌تواند حتی بهتر از توافق سال ۲۰۱۵ باشد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در جلسه امروز هیئت دولت گزارش جامعی از وضعیت آب و برق کشور ارائه و اعلام شد که برنامه‌های مدیریت مصرف، تقویت ظرفیت نیروگاهی و کنترل تنش آبی با رویکردی پایدار و زیرساخت‌محور در حال اجراست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت استقرار الگوی «حکمرانی پاسخ‌محور»، اصلاح فرایند‌های فرابخشی و تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها را پیش‌شرط ارتقای بهره‌وری و تسریع در تحقق سیاست‌ها دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با اشاره به حوادث دی‌ماه، بر شفافیت و اطلاع‌رسانی دقیق ابعاد این حوادث تأکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتی اعلام کرد آنچه به داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شده، قطعی نیست و صرفا نتیجه بررسی هیات‌های شهرستان‌هاست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است