بین‌الملل 13:24 - 28 شهریور 1399
رهبر جریان صدر عراق در سخنانی نسبت به هدف قرار دادن هیات‌های دیپلماتیک در این کشور واکنش نشان داد.

مقتدی صدر: هدف قرار دادن هیات‌های دیپلماتیک، عراق را به خطر می‌اندازد

به گزارش ایسنا، به نقل از بغداد الیوم، مقتدی صدر، رهبر جریان صدر عراق با انتشار توییتی نوشت: کشاندن عراق به یک تونل تاریک و کور خشونت و هدف قرار دادن هیات‌های فرهنگی و دیپلماتیک را به صلاح نمی‌دانم.

وی ادامه داد: می‌توان برای خاتمه دادن به اشغالگری و جلوگیری از مداخله اشغالگران، ابزارهای سیاسی و پارلمانی را دنبال کرد و هرکس که هیات‌های مذکور را هدف قرار می‌دهد بداند که عراق و مردم آن را در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار می‌دهد.

انتهای پیام


10721787
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پدافند هوایی روسیه در عرض ۳ ساعت ۱۱۱ پهپاد اوکراینی را بر فراز مناطق این کشور منهدم کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلزله‌ای به بزرگی ۷ ریشتر حدود ۳۲ کیلومتری شهر ساحلی ییلان در شمال شرقی تایوان را لرزاند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان به رسمیت شناختن منطقه جدایی‌طلب سومالی‌لند توسط اسرائیل را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع عربی ادعا می‌کنند که جنبش حماس به‌زودی رهبر جدیدی معرفی می‌کند و خالد مشعل و خلیل الحیه گزینه‌های اصلی خواهند بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا سفر خواهد کرد و یک روز بعد با دونالد ترامپ در فلوریدا دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها نشان می‌دهد فجایع مرتبط با تغییرات اقلیمی در سال ۲۰۲۵ با تلفات انسانی گسترده و بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار خسارت همراه بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که در شهر قباطیه در کرانه باختری مقررات منع رفت و آمد وضع کرده‌ است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آژانس مبارزه با فساد اوکراین اعلام کرد که مأموران امنیتی دولت در جریان تحقیقات مرتبط با فساد در پارلمان، مانع عملکرد کارآگاهان شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رهبران اروپایی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و ولودیمیر زلنسکی گفتگوی تلفنی خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای رسمی اقدام رژیم صهیونیستی در شناسایی «سومالی‌لند» را غیرقابل قبول خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است