بین‌الملل 21:24 - 03 شهریور 1398

ترامپ اجلاس جی هفت را به تنش کشاند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، منابع دیپلماتیک اروپایی از وجود فضای پرتنش در اجلاس گروه هفت در فرانسه خبر دادند.

گفته شده اختلاف بر سر عضویت روسیه که به طور عمده با حمایت ترامپ و مخالفت دیگر رهبران کشورهای گروه هفت همراه بوده، مهمترین محور اختلافات در اجلاس هفت کشور صنعتی در فرانسه بوده است.

منابع دیپلماتیک اروپایی که خواسته‌اند نامشان فاش نشود در این ارتباط افزوده‌اند که ترامپ در نشست روز یکشنبه اصرار بر دعوت از روسیه برای بازگشت این کشور به جی هفت را با توجه به موقعیت و قدرت این کشور داشت، اما این موضع رئیس جمهور ترامپ با مخالفت دیگر کشورهای صنعتی روبرو شد.

همچنین اختلاف نظرها در ارتباط با اعمال تعرفه‌های تجاری و همچنین جنگ تجاری آمریکا با دیگر کشورها از جمله چین از دیگر موضوعات مورد اختلاف در نشست اعضای گروه هفت بوده است که در نشست روز یکشنبه نیز ادامه یافت.


10218903
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارشی تازه نشان می‌دهد که بحران انسانی در پایتخت سودان عمق یافته و تقریباً تمام خانواده‌ها با گرسنگی مواجه‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» درپی اظهارات عمران خان ضد فرمانده ارتش پاکستان، ارتش او را بیمار روانی توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد فلسطینی فاش کرد که رژیم اسرائیل در ادامه‌ی جنایات خود علیه بشریت برای خانواده یکی از رهبران اسیر فلسطینی مزاحمت ایجاد می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اتحادیه اروپا و گروه ۷ در حال بررسی ممنوعیت کامل حمل‌ونقل دریایی نفت روسیه هستند و قصد دارند آن را جایگزین اعمال محدودیت بر قیمت نفت کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرد که هزینه در جنگ ادراکی به مانند هزینه برای تسلیحات است و روی ذهن جهان و سران آن تاثیر می‌گذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرستاده آمریکا در لبنان تاکید کرد که رژیم اسرائیل با نظامی‌گری نمی‌تواند حزب‌الله را خلع سلاح کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سران روسیه و هند توافق کردند همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور را تا سال ۲۰۳۰ گسترش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» هم‌زمان با افزایش فشار‌های دیپلماتیک بر کی‌یف، مذاکره‌کنندگان اوکراینی در میامی با فرستادگان ترامپ گفت‌و‌گو کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر دفاع از مردم و کشور، گفت دشمن به‌دنبال اشغال تدریجی لبنان است و فشار‌ها برای خلع سلاح برای تضعیف جامعه صورت می‌گیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست جمهوری عراق هرگونه اطلاع یا تایید تصمیم برای تعیین انصارالله و حزب‌الله لبنان به عنوان گروه‌های تروریستی را تکذیب کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است