بین‌الملل 21:24 - 03 شهریور 1398

ترامپ اجلاس جی هفت را به تنش کشاند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، منابع دیپلماتیک اروپایی از وجود فضای پرتنش در اجلاس گروه هفت در فرانسه خبر دادند.

گفته شده اختلاف بر سر عضویت روسیه که به طور عمده با حمایت ترامپ و مخالفت دیگر رهبران کشورهای گروه هفت همراه بوده، مهمترین محور اختلافات در اجلاس هفت کشور صنعتی در فرانسه بوده است.

منابع دیپلماتیک اروپایی که خواسته‌اند نامشان فاش نشود در این ارتباط افزوده‌اند که ترامپ در نشست روز یکشنبه اصرار بر دعوت از روسیه برای بازگشت این کشور به جی هفت را با توجه به موقعیت و قدرت این کشور داشت، اما این موضع رئیس جمهور ترامپ با مخالفت دیگر کشورهای صنعتی روبرو شد.

همچنین اختلاف نظرها در ارتباط با اعمال تعرفه‌های تجاری و همچنین جنگ تجاری آمریکا با دیگر کشورها از جمله چین از دیگر موضوعات مورد اختلاف در نشست اعضای گروه هفت بوده است که در نشست روز یکشنبه نیز ادامه یافت.


10218903
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین با تماس با وزیر خارجه ترکیه درباره مذاکرات صلح با آنکارا رایزنی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های سنگین در افغانستان باعث کشته شدن ۱۷ نفر، آسیب به زیرساخت‌ها و مختل شدن زندگی هزاران خانواده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن با عبور از خط قرمز‌های تاریخی، دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای را برای تضمین بازدارندگی در برابر تهدیدات جدید جهانی در دستور کار قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر آتش‌سوزی در پیست اسکی کران مونتانا، ده‌ها نفر از مردم در شب سال نو زنده در آتش سوختند و ۱۰۰ نفر راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو با هشدار درباره لشکرکشی اتمی آمریکا به کارائیب، بر اتحاد ونزوئلا و کوبا برای پایان دادن به دوران تحمیل و محاصره امپریالیستی تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و روسیه هر دو اعلام کردند که شب سال نو پهپاد‌هایی را بر فراز آسمان‌های خود رهگیری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه اعلام کرد داعش برای شب گذشته طرح انجام عملیات‌ انتحاری علیه کلیساها و تجمعات مردمی را در این کشور برنامه‌ریزی کرده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است