گوناگون 23:34 - 16 تیر 1394
کدو حلوایی. این میوه سرشار از ویتامین آ و فیبر است و اگرچه دارای نشاسته است؛ کمتر از آن چه گمان می کنید کالری دارد.

5 خوردنی خوشمزه که کلید تناسب اندام شماست
امام صادق علیه السلام : آغاز سال (حساب اعمال) شب قدر است. در آن شب برنامه سال آینده نوشته می ‏شود.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،  خوردنی‌هایی که می نویسم تنها در کام شما لذیذ نیست که در حفظ تناسب و سلامت اندام شما نیز نقش موثری ایفا می کند.

 

۱- سیب:  تحقیقات حاکی از آن است که سیب به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی قوی حقیقتاً شما را بی نیاز از دکتر می کند. (ضرب المثل انگلیسی: روزی یک سیب بخور تا رنگ دکتر را نبینی!) به شخصه به هیچ قیمتی حاضر نمی شوم فرصت گاز زدن به یک سیب درخشان و خوش آب و رنگ را از دست بدهم اما افق دید خود را گسترش دهید! به خوراک جو دوسر که بسیار برای صبحانه مفید است اندکی سیب رنده شده بیفزایید. همچنین برش هایی از سیب به ساندویچ بادام زمینی خود اضافه کنید.

 



۲- قره قاط:  پختن این میوه ترش و خوش آب و رنگ بسیار لذت بخش است. قره قاط از سوزش مجاری ادرار در صورت ابتلای شما به بیماری دستگاه تناسلی جلوگیری می کند. این میوه سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین آ و ویتامین سی است.

نیم فنجان قره قاط تازه تنها ۲۵ کالری دارد. از همین رو هر وعده دست کم یک فنجان پر آن را میل کنید. قره قاط خرد شده و تازه را روی سالاد بپاشید یا خشک شده آن را به کلوچه یا سالاد کلم بیفزایید.

 



۳- کدو حلوایی: این میوه سرشار از ویتامین آ و فیبر است و اگرچه دارای نشاسته است؛ کمتر از آن چه گمان می کنید کالری دارد. یک فنجان کدوی پخته حاوی تنها ۸۰ کالری است؛ کمتر از برشی از یک قطعه نان.

شش گرم فیبر بخورید تا چنان سرزنده و شاداب شوید که هیچ گاه خطا نکنید! کدو حلوایی را علاوه بر شیره افرا می توان با اندکی دارچین صرف کرد. به جای سیب زمینی یا برنج برش هایی از کدو حلوایی را به سوپ خود بیفزایید تا غذای شما مقوی تر شود.

 



۴- کلم: پاییز فصل همه انواع کلم است. از همین رو سالاد پاییزی بدون کلم تنها حکایت از بی سلیقگی دارد. کلم خصوصیات ضدسرطان قدرتمند و کالری اندکی دارد. گل کلم با روغن زیتون و گردوی برشته بسیار مفید و خوش خوراک است.

 



۵- انگور: انگور سرشار از موادی است که از برخی انواع سرطان و بیماری های قلبی جلوگیری می کند. هنگام سرخ کردن جوجه به تابه انگور قرمز بیفزایید. به برنج نیز می توان انگور خشک شده (کشمش) یا حتی انگور تازه افزود. اگر خوشه ای از انگور را در یک کاسه آب چند ساعت داخل فریزر بگذارید بسیار مطبوع و لذیذ خواهد بود.

 

مجله / 2018


6714331
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است