اجتماعی 14:49 - 29 اردیبهشت 1401

باید با نگاه جهادی نسبت به رفع مشکلات و محدودیت‌ها اقدام کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری ظهر پنجشنبه در دیدار با فعالان فرهنگی، اجتماعی و تشکل‌های انقلابی و مردمی در تربت حیدریه اظهار کرد: اگر دیدید مسؤولی به موقع تصمیمات لازم را نمی‌گیرد بدانید از مدیریت جهادی فاصله گرفته است در حالی که باید با نگاه جهادی وضع موجود را در نظر گرفت تا بتوان نسبت به رفع مشکلات و محدودیت‌ها اقدام کرد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: گواه این ادعا موضع اخیر ما در قبال نان یا قبل آن کرونا بود که ابتدا به ساکن با حفظ تعادل وضع موجود، ضمن پیشگیری از التهاب، اقدام به برنامه‌ریزی برای رفع مسائل شد.

وی در خصوص انتصابات نیز اظهار کرد: هر چند بنای کار ما همان جوان‌گرایی و روحیه انقلابی و جهادی است اما باید همه جوانب را در نظر گرفت زیرا ممکن است گاه معذوریت‌هایی به وجود بیاید یا شاید نکاتی به چشم ما نیامده باشد و ناظران واقعی به ما تذکر دهند.

نظری افزود: بنای کار دولت رفع مشکلات مردم بر اساس اصول و ارزش‌های نظام اسلامی است و اگر قرار باشد فرمانداری را انتخاب کنیم که با همه خود را درگیر کند آنجا ما دچار معذوریت می‌شویم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: البته ما از دایره انصاف دور نشده‌ایم و قبول داریم چه بسا در برخی جاها دارای اشکال نیز هستیم و بر این اساس خلاء های خودمان را می‌پذیریم.

وی گفت: امروز مشکلات استان بررسی شده است و دارای یک برنامه عملیاتی چهار ساله هستیم و آنچه مهم است این است که به شدت به انسجام فکری و دیدگاه مشترک نیاز داریم تا به اهداف متعالی برسیم و با هم‌افزایی و هماهنگی ایجاد شده هم در زمینه برنامه‌ریزی و هم در عملیات اجرایی بتوانیم این اشتراکات را از قوه به فعل درآوریم.

نظری افزود: نباید از صحبت‌های انتقادی به یکدیگر واهمه داشت زیرا همه دغدغه مند هستیم و باید به صورت خودجوش چنین جلساتی تداوم یابد و این گونه نباشد که منتظر حضور یک مسؤول باشیم و از همه مهمتر اینکه آستانه تحمل خود را بالا ببریم.


11566600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت صنایع شیر ایران از عرضه محصولات لبنی با کالابرگ با قیمتی حداقل ۱۰ درصد پایین‌تر از نرخ مصوب خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که آمار بانوان اعزامی در حج پیش‌رو برای سال ۱۴۰۵ از مردان بیشتر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران از آحاد مردم برای حضور در مراسم چهلم شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه که روز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود؛ دعوت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شهرداری تهران گفت: با این استدلال که به زمان انتخابات نزدیک هستیم، نمی‌توان و نباید پروژه‌های شهری را متوقف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات زوجین خواسته یا ناخواسته دچار اشتباهاتی نسبت به یکدیگر می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان مدیریت حمل‌ونقل و پایانه‌های مسافربری شهرداری تهران، از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های عمرانی و بازآفرینی فضا‌های عمومی در پایانه مسافربری بیهقی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت خودکنترلی توسط رانندگان امری ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: بیش از ۶۲ درصد مردم ایران حداقل یک بار در سال کار خیر می‌کنند، اما کمتر از ۱۱ درصد آنها این کار را در قالب تشکل‌های خیریه انجام می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به برنامه تاسیس هفت دبیرستان پلیس در سطح کشور، فعالیت نخستین دبیرستان پلیس همزمان با سال تحصیلی آینده (مهر ۱۴۰۵) در شهر تهران آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به انجام مصاحبه ۳۸۱ نفر از قبول شدگان آزمون استخدامی این سازمان، گفت: بعد از انجام مصاحبه، ۲۰۰ نفر که سهمیه استخدامی سازمان هستند، پذیرش شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است