اجتماعی 14:49 - 29 اردیبهشت 1401

باید با نگاه جهادی نسبت به رفع مشکلات و محدودیت‌ها اقدام کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری ظهر پنجشنبه در دیدار با فعالان فرهنگی، اجتماعی و تشکل‌های انقلابی و مردمی در تربت حیدریه اظهار کرد: اگر دیدید مسؤولی به موقع تصمیمات لازم را نمی‌گیرد بدانید از مدیریت جهادی فاصله گرفته است در حالی که باید با نگاه جهادی وضع موجود را در نظر گرفت تا بتوان نسبت به رفع مشکلات و محدودیت‌ها اقدام کرد.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: گواه این ادعا موضع اخیر ما در قبال نان یا قبل آن کرونا بود که ابتدا به ساکن با حفظ تعادل وضع موجود، ضمن پیشگیری از التهاب، اقدام به برنامه‌ریزی برای رفع مسائل شد.

وی در خصوص انتصابات نیز اظهار کرد: هر چند بنای کار ما همان جوان‌گرایی و روحیه انقلابی و جهادی است اما باید همه جوانب را در نظر گرفت زیرا ممکن است گاه معذوریت‌هایی به وجود بیاید یا شاید نکاتی به چشم ما نیامده باشد و ناظران واقعی به ما تذکر دهند.

نظری افزود: بنای کار دولت رفع مشکلات مردم بر اساس اصول و ارزش‌های نظام اسلامی است و اگر قرار باشد فرمانداری را انتخاب کنیم که با همه خود را درگیر کند آنجا ما دچار معذوریت می‌شویم.

استاندار خراسان رضوی ادامه داد: البته ما از دایره انصاف دور نشده‌ایم و قبول داریم چه بسا در برخی جاها دارای اشکال نیز هستیم و بر این اساس خلاء های خودمان را می‌پذیریم.

وی گفت: امروز مشکلات استان بررسی شده است و دارای یک برنامه عملیاتی چهار ساله هستیم و آنچه مهم است این است که به شدت به انسجام فکری و دیدگاه مشترک نیاز داریم تا به اهداف متعالی برسیم و با هم‌افزایی و هماهنگی ایجاد شده هم در زمینه برنامه‌ریزی و هم در عملیات اجرایی بتوانیم این اشتراکات را از قوه به فعل درآوریم.

نظری افزود: نباید از صحبت‌های انتقادی به یکدیگر واهمه داشت زیرا همه دغدغه مند هستیم و باید به صورت خودجوش چنین جلساتی تداوم یابد و این گونه نباشد که منتظر حضور یک مسؤول باشیم و از همه مهمتر اینکه آستانه تحمل خود را بالا ببریم.


11566600
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از فعالیت ۴٨ آتش‌نشانان تهرانی در اطفای حریق جنگل‌های الیت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول بسیج حقوقدانان استان تهران با اشاره به افزایش پرونده‌های خانوادگی گفت: در حوزه خانواده فعالیت‌های سازنده‌ای آغاز کرده‌ایم، تاکنون بیش از ۳۰ مورد از پرونده‌های طلاق با همکاری حقوق‌یاران و خیران به صلح و سازش منجر شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» گاهی اوقات خواسته یا ناخواسته والدین سبب تخریب عزت نفس فرزاندان خود می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد که حدود ۸ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت کرده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها در مناطق مختلف تهران چایخانه‌هایی با شکل و شمایل چایخانه رضوی صحن غدیر حرم مطهر امام رضا (ع) دایر شده است. این چایخانه‌ها که توسط اهالی هر محله و گروه‌های جهادی اداره می‌شوند، با توزیع چای و شربت در مناسبت‌های مختلف، عطر و بوی حر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» این روز‌ها در مناطق مختلف تهران چایخانه‌هایی با شکل و شمایل چایخانه رضوی صحن غدیر حرم مطهر امام رضا (ع) دایر شده است. این چایخانه‌ها که توسط اهالی هر محله و گروه‌های جهادی اداره می‌شوند، با توزیع چای و شربت در مناسبت‌های مختلف، عطر و بوی حر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستانی تهران علیه یک فعال رسانه‌ای و نماینده سابق مجلس که ادعای کذبی در رابطه با محتوای نامه رئیس جمهور به ولیعهد عربستان مطرح کرده بود اعلام جرم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مونوکسید کربن سالانه جان تعداد زیادی از هموطنان‌مان را می‌گیرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، امروز حدود ۸ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، اعلام کرد که آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی الیت چالوس در بامداد ۱۹ آبان، یکی از سنگین‌ترین عملیات‌های سال بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است