بین‌الملل 09:52 - 02 خرداد 1401

رژیم صهیونیستی خانه مجری عملیات «آرئیل» را تخریب خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که فرماندهی منطقه مرکزی ارتش در کرانه باختری حکم تخریب منزل یحیی مرعی مجری عملیات شهادت‌طلبانه آرئیل در روستای قراوه بنی حسان، در غرب شهر سلفیت را تایید کرده است.

در عملیات شهادت‌طلبانه این جوان فلسطینی در ورودی شهرک آرئیل در ۲۹ آوریل گذشته، یک نظامی صهیونیست به هلاکت رسید. این درحالی است که پیشتر «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در اقدامی خصمانه دستور تخریب منازل مجریان عملیات های استشهادی در اراضی اشغالی را صادر کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی همچنین دستور داده تا تبعید شهادت‌طلبان ساکن کرانه باختری به نوار غزه نیز در دستور کار قرار گیرد. این تصمیم در پی شدید بی‌سابقه عملیات‌های استشهادی فلسطینیان در اراضی اشغالی اتخاذ شده است.


11570267
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بانوی مهاجر افغانستانی که سال‌هاست ایران را خانه خود می‌نامد، با تکیه بر هنر، بحران هویت و سختی‌های زندگی در میهن دوم را پشت سر گذاشته و امروز داستان خود را چون تابلویی زیبا به تصویر می‌کشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مجلس نمایندگان آمریکا به الزام وزارت دادگستری به انتشار پرونده‌های مربوط به جفری اپستین رأی داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش اوکراین می‌گوید که با موشک‌های ATACMS ساخت آمریکا به اهدافی در روسیه حمله کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» محمد بن سلمان در دیدار با ترامپ تایید کرد که سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد دلاری در آمریکا به ۱ تریلیون دلار خواهد رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین گفت که هرگونه ترتیباتی در مورد نوار غزه باید منعکس کننده حکومت فلسطین باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید از محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی استقبال کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور مکزیک مداخله نظامی احتمالی آمریکا در این کشور آمریکای لاتین را رد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایننشال تایمز گزارش داد که کشور‌های اتحادیه اروپا می‌خواهند زمان انتقال نیرو‌ها از غرب قاره به شرق آن را از ۴۵ روز فعلی به پنج یا حتی سه روز کاهش دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع می‌گویند پالایشگاه ریازان شرکت روس‌نفت پس از حمله پهپادی، فرآوری نفت خام را متوقف کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به‌رغم تمام توافقات و معاهدات اجرایی میان تهران - مسکو و تهران - پکن، شاهد عدم رشد واقعی در تجارت و سرمایه‌گذاری میان ایران و کشور‌های شرق هستیم که ماحصل آن، عدم اثرگذاری این توافقات بر اقتصاد کشور است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است